Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lore03 spune:
Katik, cata cafea !!!!!
Merci de cafa M-ai intrebat ieri de Laura ,este binisor ,acum ii curge putin nasul,mai si tuseste rar,dar ce ma deranjeaza incapatanarea si faptul ca nu intelege ca daca eu zic nu ,trebuie sa fie nu .
Bey fetelor, frumos asa sa nu veniti nici una la chef ???
Va pup si va doresc o duminica placuta.
katik spune:
lore, cu incapatinarea, trece ea! si eu ma lupt cu asta dar la robi, daca nu il las sa faca ce vrea, sa mearga pe unde vrea, se arunca pe jos. parca fata nu a facut chiar asa, sau nu imi mai amintesc eu
la chef as fi venit dar m-am apucat sa invat cite ceva ca incep scoala vineri si e de rau, si nu am cind sa citesc, ca toata ziua este iures.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza...
Katik, merci de cafa...
Si Ines mai muceste inca, cred ca e cea mai lunga viroza care a avut-o vreodata, oricum ne-a zis pediatrul ca asa va fi...
Lore, da mey, nici eu nu am mai aparut, ca am avut de lucru...scuze...
Ce faceti azi?
Noi ne-am plimbari putin, da nu stiu in ce directie, cu ploaia asta...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
'neatza lume!
Fetelor mis un car de nervi de ieri,nu mai pot cu copilu' asta.Nush' ce are da are,nu mai are stare,e agitata,trage tot pe jos,darama,uuuuurlaaaa,da in amandoi ca'n hotii de cai,nimic nu-i convine,deschide toate usile si scoate tot din dulap.........degeaba ridic tonu' ca ea tot face ce vrea
NU MAI POOOOT
Asa ceva de 2 zile incoace nu am vazut la copila asta imi face un car de nervi,nu mai rezist si plang pana ma ia dracu,am ajuns deja sa ma doara si stomacul de la atatia nervi......nu mai vrea desene,jocuri,jucarii.........face numa tam-pe-niii........
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
Hai ca inchid io subiectul asta ca vazui,ca sunt deja 200 de postari.
Haideti AICI
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC