Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 17
anda spune:
am venit sa beau si eu cafeaua cu voi.
is praf ...si vremeeea asta...aveam treaba in gradina
ma duc sa va citesc ca vad ca ati fost harnice de dimineata.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!!!
Gataaaaaaaaaaaaaaaa...partea cea mai grea am terminat-o, trimisa deja la Anda pentru proba pe blog...e dementiala...
Acum ma apuc de celelalte parti, mai mici, ca sa zic asa...
Iote cum am invatat eu sa fac ce nu-mi placea...puzzle, adica din piese mici de suflet, care-n cotro, puse cap la cap, a iesit o plansa.
Un colaj despre viata si timp.
Lore, ce daca esti mai noua, scrie ce vrei tu...cum te simti alaturi de noi?
Danitin, hai ma ca nu e o tragedie, si nu te mai gandi ca te va durea, oricum iti vor da calmante, mai bine te doare o data dar scapi de dureri pentru totdeuna, hai curaj!!!
Andule, sa-mi zici daca-ti place, privilegiatooo, doar tu poti vedea in avans surpriza...
Hai , bagati bice la scris, ca io una nu mai am rabdare, vreau cap 100...daca nu o sa fac monolog pe aici, pana ajung singura la cap 100...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
neatza! mai vrea cineva cafea? ca io numa' acu am apucat:
suntem incuiati in casa din cauza vremii, toata lumea e miriita, evident sunt singura cu ei asa ca.....
dana, multa sanatate! daca dr a zis ca trebuie operatie, poate e mai bine sa-l asculti! tin pumnii sa fie cit mai usoara!!!!
lore, sa stapinesti sanatoasa masinutza cea noua!!!!!
nu va enumar pe toate ca trebuie sa ma duc si eu in bucatarie, acum cit dorm gorobetii ca altfel nu mai apuc sa fac nik
claudia74 spune:
Pfui,is KO,s-au anuntat niste musafiri,sunt niste timisoreni ce i-am gasit pe un forum de aici si i-am invitat la noi,nu i-am mai vazut niciodata pana acuma,stau cam departe dar sper sa fie ok, asa ca am bagat gaz la curatenie,mancare,am facut repede si o tarta cu pere si crema de muci,de pe culinar.ro, Andi a pus manuta pe plita incinsa asa ca am parte de urlaturi de la ora 9 intr-una,am pus crema,am pus compresa rece,suflam cu randul de numai avem vlaga in noi,la noi s-a incalzit putin,a iesit Helmut cu Andi sa pot spala eu pe jos macar,mai am de facut cartofi si friptura din piept de pui marinat mai incolo.
Spor la treburi si voua .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
lore03 spune:
Claudia cum ii mama aia "crema de muci"
Hai ca eu glumesc ,stiu ca ai vrut sa scrii de nuci.Distractie cu musafiri si asculta la mine ,curatenie se face dupa ce pleaca musafirii,pentru ca ei nu fac curat ci numai mizerie .
katik spune:
claudia, spor la treaba!!!!si distractie placuta!
lore, da, si io ma intrebam acelasi lucru
ce mai face laurica mica?
claudia74 spune:
Vai de capul meu,nici nu am observat ce prostii am scris ,hai mea culpa,e NUCI ce naiba,mai nu cred ca fac ei murdar ca nu au copii,sunt peste 40 de ani dar nu si-au spart capul cu copii,na cine stie ce-o fi fost,ajung intr-o jumate de ora.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Gabriela19 spune:
Fetelor din Timisoara!Am si eu o rugaminte la voi si anume , cunoasteti un meserias de treaba ptr. construirea unui balcon ?daca da vä rog ajutati-mä.
Noi vom venii peste o luna in Romania si mama vrea sa faca un balcon la garsoniera ei la parter si avem nevoie de un om de treaba sau poate chiar si o firmä care se ocupä de balcoane.
Poate ati trecut prin experienta aceasta si mi-o puteti impärtäsii si mie, cu toate ca cei de la primärie nu au aprobat inca Cererea de urbanizare ptr. construirea unui balcon extins dar sper sa nu intram in legea noua( din 29 Ian.2008) care nu mai accepta balcoane normale extinse)ci doar normale.
M-as bucura de un raspuns!!
Salutari tuturora!
deya spune:
yoyy cat ati scris.eu nu am mai apucat
ieri am facut si pe profesoara am luat 9 ca cica nu am interactionat cu clasa...in fine m-am bucurat ca mi-au zis niste fete ca ele chiar au inteles despre ce am vorbit si ca am stofa:d
Plec la tara dupa bunicu meu il mutam la bai sa se distreze omu.Va scriu deseara.
ps:DANITIN nu vreau sa fac pe desteapta dar citindu-te pe tine mi-am amintit de o prietena a lu mama care nu putea de dureri sa stea in fundulet si trebuia sa mearga la operatie a bagat mama care face reflexoterapie 10 sedinte si a scapat tanti de operatie.Poate te ajuta cu ceva...te pup