Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 16
Lormi spune:
Gata , am votat toate pozele din concurs,acu' chiar ca ma duc la .Revin dupa.
Album Lormi
ela03 spune:
Uite ca ma bag si eu in seama pe aici. Am vazut-o pe fetita lui katik la gradi, e frumoasa si desteapta, si ce grupa de copii cuminti, in frunte cu tanti Jeni care-i racita cobza...
Salutari tuturor, nu reusesc sa va urmaresc discutiile zilnic, dar sunt alaturi de voi...
claudia74 spune:
Poftiti la cafea,io is de vreo juma de ora pe aici,pana am citit,am votat... ,
Doris multumim ptr ceea ce faci ptr noi is ptr forum ,io am incurcat blidele credeam ca e ceva despre copilarie cand mi-a trimis Anda pps cu Snnopy.
Lormi ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta,din cum ai scris ai fost putin cam trista dar foarte modesta,esti nemaipomenita,nu se poate sa nu te ajute DD sa iti ofere ce doresti cu atata ardoare .
Mariaa super partyul .
Laurel sa-ti fie la nas la ora aia se pleaca la zoo... pai ai zis ca mergi de dimineata...,mai,mai.
Lore ce program de we ai?
Dana hai spune-ne ceva..
Katik plimbare cu copiii azi,e vreme frumoase la voi macar.
Anda ceva specialitati culinare,idei si foarte noi sa faci fata comportamentului lui Edi.
Silvana tu esti oke,nu ai mai scris de tine numai ca te-ai tzacanit cu aragazul ala.
Aida ai inceput impachetatul,vezi ca si in Franta a nins sapt asta,poate se va incalzi putin dar nu prea mult maxim 12 grade au spus pe sapt viitoare,cand plecati?
Merg sa imi gat si eu cafa,Andi e trezit de la 5,30 nu stiu de ce nu doarme mai mult dimineata,toata sapt asta s-a trezit la 6.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
aidaciolac spune:
'neata si de la mine!
Vreau la , dar se pare ca Emma a avut alte planuri.
Va pup pe toate si ma duc sa imi caut o vena
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
'neatza va rooooogggg, multaaaaaaa
mi-e somn de morrrrr...
ce sa zic...puneti mana si crosetati doua vorbe! faceti cumva! se apropie nr.100!
eu sunt in plopi...am pus cap la cap ce o sa postam pe blog...pansament pe rana. am o stare greu de descris.
si ca sa ma 'repar' repede, de la 9 vine masina si mutam mobila veche la apartament. asa ca azi, absenta la apel.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
danitin spune:
Buna dimineata! ce sa va zic ... Laurelu a ghicit cauza, exact la trebuie operatia . Asta e, m-am pricopsit in sarcina cu o colectie mare si variata de hemoroizi, i-am purtat eroic pana acum, da se pare ca a dat chestiune in clocot si ... e naspa. Unu, fiindca doare a naibii, doi fiindca e o chestie mai dificil de discutat. Adica merg pe ici pe colo, se vede ca-s palida si trasa la fata, ma intreaba lumea - de la sef, la parteneri de discutii, la unii colegi, etc - ce ma doare si eu n-am starea sa le zic ce Stia mama, sotzul, nasa si ... voi. Oricum o trag rau de trei sapatmani, dintre care ultimele 2 au fost de cosmar. Acum luni voi afla daca se mai poate face opratie din aia soft de ligaturare sau criogenizare - varianta mai ok - sau deja e prea tarziu si trebuie din aia clasica, cu anestezie generala si despre care am auzit ca e ff dureroasa. No, asta era motivul mele ...
Faza cu mana e cireasa de pe tort... se pare ca in timpul operatiunilor mele de gradinarit am facut un fel de intindere (in termeni medicali ii zice sindrom metacarpian wxzkxyq - ultimul termen l-am uitat), adica un ligament de la incheietura s-a deplasat de la locul lui si apasa pe un nerv si din cauza asta apare o durere care cuprinde palma, degetul mic si inelarul si radiaza spre cot si chiar umar. Nu e grav, dar trebuie timp pana se rezolva, si doare si asta
Eh, acu am zis tot... voi ati vrut-o, acu pregatiti galetile in care sa , pernele in care sa-mi vars nervii si un sub care sa ma ascund!
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
danitin spune:
Fac haz de necaz, da cititnd postarea tocmai am constatat ca ma doare-n si-n cot!
Mai pot vota inca o data, chiar daca am dat deja stelute maxime unei poze?
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
claudia74 spune:
Mai,mai Dana,Dana nici idee nu am avut despre ce e cu tine,hai ca treci tu si peste asta,imi pare rau,foarte rau,mai ai timp si de glume asta e bine cu durerile tale,hai ca esti strong .
Vezi ca dupa fiecare vot iti spune cate puncte mai ai,pai daca ai votat o poza mai ai 45 de puncte asa ca poti sa dai linistita punctaj maxim fiecarei poze a noastre si iti mai raman 10 puncte ptr altele .
Ai grija de tine,pupam manuta ca dincolo nu ne bagam .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
lore03 spune:
Buna dimineata!!!
Mai asa ma enerveaza vremea asta ,de trei saptamani tot planuim un gratar si in fiecare weekend ploua
In rest ce planuri sa am ,ar trebui sa ma apuc de curatenie dar nu am nici o tragere de inima .De maine se muta prietena mea de la Bucuresti inapoi in Timisoara si o sa stea la mine vreo saptamana .
Imi tot fac in cap un plan pentru ce o sa scriu dar nu mai apuc sa il scriu ,ma gandeam ca pana la urma eu nu as avea chiar asa mult de scris in comparatie cu voi care va stiti de atat de mult timp.
Offf am asa o stare de nu imi vine sa fac nimic,nu stiu de unde sa incep si unde sa termin ,poate imi vine cheful dupa ce beau cafeaua asta.
Va pup pe toate si weekend fain.