Timisoara, Impreuna! (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii va doresc o zi faina....io merg la trebi fac -rile, apoi o luam din loc cu la Zoo ca e frumos afara si soare.....yupiiiiiii.......

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura asa ai facut si tu ,cica i-a zis o colega de chestia asta nu i-a venit ei ideea asta.
Da pune-o Doris dar eu nu stiu daca da roade,intreaba pe Laurel io la Denisa nu am vazut nici o schimbare la par,dar daca o tine tot asa scusi o vad fara par .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

LORMI
multa sanatate si in samburel in burtica cat mai repede

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Buey , vad eu bine ca toata lumea se ticneste aici ... ce mai zic aia , ne-au rezervat locurile?

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Buey , vad eu bine ca toata lumea se ticneste aici ... ce mai zic aia , ne-au rezervat locurile?

Aida

dada...rezervat...acuma pun covoru rosu sa ne intampine

io tot tin rand, nu ma las.

ma duc sa va citesc.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Baaaayyyyyy....in primul rand,ca sa nu fiu mai prejos cumva si sa tin si io p-acilea isonul,

LA MULTI ANI cu sanatate!!!la Lormi...Sa fi iubita si fericita si sanatoasa si cu burtica cat mai repede si azi sa te dezmatesti la chefuit si distractie!

...si in al doilea rand,dar nu in ultimul si chiar far' de inteles supercalifragelistic pentru mine....DESPRE CE PUISORII MEI VORBITI AICI?????....
Ce terapie shoc,bay Katy si Claudia?????vreti vorbe supercalifraglistice?De cand ma stiti voi pe mine...iaca-sa...inca n-ati inteles ca trebuie sa vorbiti cu mine cu gura deschisa si tare,ca altfel nu va inteleg???!!!M-ati pierdut in spatiu...is in cautarea iesirii din conducta,iar biscuitele incepe sa se inmoaie...asa ca lamuriti-ma si pe mine ce se inplanta p-aici....
Mami Fuzionake,sar'na,ca esti o doamna,de lamurire!Cum spuneam,am sa ma ocup indeaproape de problema,de saptamana urmatoare!

Hai pupici,ca mac s-o culeg pe mandra de la gradi....si inapoi la scarbici p-orma.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ana, io ziceam de o terapie de soc pt mamicile cu copii super miriiti/zbenguiti/cu "personalitati puternice", care mamici sunt deja ca varza creatza, ca lista e lunga deja
mariaa, pune tu covoru' ca nu se stie cind apucam sa venim pe nepusa-masa(covor)
pe mine m-a terminat robi azi, asa ceva inca nu a facut. una intruna miriit, se trinteste pe jos cind ti-e lumea mai draga(evident l-am lasat in mijlocul trotuarului si m-am facut ca plec).

Mergi la inceput

Hello!
S-a reluat votarea , care va fi doar pana in 20 aprilie si avem voie sa impartim doar 50 de stelute.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

CERERE PENTRU PRELUARE COPII FULL ACTION IN CENTRUL DE REDOMOLIRE TZANGAI
Stimata Doamna Supercalifragelistica,
In numele Comitetului de Parinti de pe DC, forum :Impreuna Timisoara,indraznesc sa apelez la serviciile D-voastra, in vederea inscrierii copiilor nostrii pentru superrenumitul D-voastra Program de reabilitare copii neastamparati,nemancaciosi,neascultatori,neobositi si foarte incapatanati si independenti in atingerea scopurilor personale,
Imi bazez cererea in urma discutiilor cu unele mamici de pe forum care sunt in culmea disperarii datorita comportamentului copiilor/lui sau,
Mentionez ca ne bazam pe calitatile D-voastra Supercalifragelistice in vederea solutionarii acestor probleme ivite de-a lungul anilor,din greseli ale unor mame prea sensibile ,care au alta vedere despre viata in nici un caz violenta in familie,vor armonie,romantism,liniste,intelegere si multa dragoste in familie in nici un caz urlete,certuri,rusine,indignare,amenintari,pedepse si chiar joarda ptr copiii lor,dupa incercare toturor metodelor mentionate mai sus,nu ne-a ramas decat un singur lucru,in carene punem toata speranta si increderea si anume sa apelam la serviciile D-vostra,presupun ca detineti o 'baza' de preluare dotata si mai ales detineti cu siguranta 'secretul' terapiei de redomolire al copiilor scolari si prescolari.
Cu speranta ca cererea noastra va fi solutionata pozitiv,va multumesc anticipat,
Plata se va face prin virament din conturile personale odata cu solutionarea cererii si stabilirea datei finale de incepere a programului.

Limbach 11.04.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Lormi!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput