Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 13
anda spune:
Lore? cum stam? gata cu masinuta? poze?
Clau rise and shineee. Gata de o noua zi?
Aidule? io stiu ce zice horoscopu tau ca am citit, da totusi...
restu?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Neatza...
La multi ani, Lormi!
Sa dea D-zeu ca anul acesta sa-ti aduca ce-ti doresti tu cel mai mult, alaturi de urarile mele de sanatate, bucurii, fericire si impliniri!
Cafea, a facut cineva?
ca nici macar nu o vad...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
danitin spune:
Lormi, ma alatur si eu si iti doresc
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
claudia74 spune:
PENTRU LORMI,PRIMESTE IN DAR FLORI DE ZIUA TA :
www.util21.ro/relaxare/poze/flori/lacramioare.jpg" target="_blank">LACRIMIOARE
www.util21.ro/relaxare/poze/flori/flori_58.jpg" target="_blank">IRIS
www.util21.ro/relaxare/poze/flori/flori_65.jpg" target="_blank">NO NAME DAR FRUMOASE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
gonghy spune:
La Multi Ani LORMI!!!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
lore03 spune:
Neata!!!!!
Fac cinste virtual pentru masina ,deci poftiti fiecare ce doriti .Azi am venit cu masina la lucru ,fata a stat in scaun ,toate bune si frumoase.
Aida nu mai zici nimic??
Clau azi cum cum este Andy ?? Tu cum stai cu nervii??
Anda bune oo .Azi ce gatesti?? Poze nu am cu ce sa fac ca nu imi mai merge aparatul ,asa ca o sa vedeti masina live la urmatoarea intalnire .
Doris cat avem voie sa scriem ?? Mie imi place sa scriu cam mult si la ce debit verbal am va dati seama ,asa ca as vrea sa stiu sa nu ma intind prea tare.
Katik merci de sfaturi ,asa ma gandisem si eu.Te pup pe tine si pe cei doi ingerasi.
Mihi ,hai ma chestia cu iapa era asa o vorba ,eu o iubesc pe Laura de mor dar mai zic si eu asa cand ma enerveaza.Sa faci asa cum zice doctorul si sa o lasi mai moale cu lucru.
Dana de ce esti asa suparata???
Hai ca va pup pe toate si revin.
Apropo azi sunt 10 luni de la accident, deci cum sa ma bucur de masina
claudia74 spune:
Tura a doua de cofeina
Andule there's no rise and shine, deja ma doare capul,Deni se trezeste cu ceva in sus every morning,deja am auzit comentarii si trantit de usi,cateodata chiar cred ca le trebuie copiilor astia ceva calmante,Andi inca nu a facut circ ca e inca in pat,dar urmeaza faza cu imbracatul imediat,cu mancatul,cu luatul siropului,sper sa scapam de tron azi,se arata o zi minunata chiar daca afara ploua iar si e o ceata de nu vezi la 1 m si frig nici nu vreau sa stiu cat e .
Lore pastreaza-ti calmul la volan,stiu cum e cand te bazaie cineva,asa incet se va obisnui Laurica ca nu e VIP nici printesa sa stea in fata poate peste vreo 10 ani ,SUCCES,hai scrie cum a fost prima zi de condus in Tm.
Laura felicitari ptr steluta,cam greu am realizat ce t-i sa intamplat .
Eu am luat ieri niste plante dar nu le pot pune inca afara ca la noi au anuntat iar inghet , m-am saturat...
Azi fac ficat de pui prajit cu usturoi si mazare.
Hai sa va spun ce a facut Denisa zilele trecute dar nici nu recunoaste numai dupa vreo juma de ora de trative : deci fta mea are parul NATURAL,dar moda bat-o vina e cu parul lins in momentul de fata,asa ca recurge la tot felul de artificii ca sa aibe parul lins,inclusiv doarme cu caciula in cap,ok asta merge si cu peria electrica si placa de intins si sampon ptr par glat si inca multe dar ce a facut ea no way,si-a pus o patura pe cap (desteapta fata se crede) si a inceput sa calce cu calcatorul sa isi faca parul lins ,ok nu si-a ars parul dar patura de flis si calcatorul meu asa ca ieri cand am vrut sa calc si am vazut cum arata calcalorul meu am urlat,dar ea nici nu s-a atins de el,ma mai face si nebuna si inventeaza ca nu-mi mai aduc eu aminte cand am calcat nu stiu ce bluza rosi ,bai fetelor daca nu sunt inca nebuna nici mult numai am,ieri mi-am luat calcator nou si toaster ca ala s-a rupt asa din senin dar nu am mai insistatsi cu ala sa vad cauza ca era crapat putin,ce ma mai asteapta nu stiu,om trai si om vedea...
Andi a pregatit deja masinutele de raliu tocmai m-a instiintat,ma dor genunchii deja de raliuri de 4 labe...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Doris-Alina spune:
Claudia, imi dai voie sa preiau faza cu intinsul parului cu patura si calcatorul? sa o trec la mine in perlele coafurii???
Lore, scumpa, sa o stapanesti sanatoasa, da io vreau poze...
Te rog, scrie, atat cat vrei, atat cat simti...tot ce-ti trece prin cap, si trimiti la Anda sau mie pe mail, cum vrei...ok?
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Da asa mai timida,ca nush cum m-am trezit azi da am chef de treaba asa ca nu stau mult sa navighez...
Lore sa stapanesti Mazdutza sanatoasa,fara fo problema nevar evar in trafic,pe Laurica o pui in scaunu' de masina si ii dai ceai,apa,suc sau jucarii ce ii place ei si asa o sa ai liniste.Asa procedez si io cu bubulina mea
Nu mai fi necajita te rog io
Claudia asa am facut si eu cand am citit noua metoda de intins parul. Mai poate ca fo colega o invatat-o sa faca asa sau io venit ei ideea asta?
Mama da cate le mai trec la copii astia prin cap....parca pe vremea noastra nu era asa,cred ca eram mai cuminti,mai ascultatori,mai rusinosi
Mihi tu fa bine si asculta de Hrubi ca are dreptate,tre' odihna,calm,liniste,stat cu cracii in sus in pat la tv sa nu se unfle piciorusele.....ca la lucru nimeni nu o sa iti ridice statuie.
Dorisake ia de aici cafea si p'orma baga la surpriza ca sa fie gata cat mai repede
Daaaannnaaaaaa......Daaaaaannnaaaa......Daaaannnnnaaaaa....ecoooo.....ecooooo.....ecooooo........
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC