"Ce faci?" ce raspunzi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai daca e vorba de serviciu "bine" e foarte suficient sau daca ai idee de ce te suna sari cu noutati "m-am uitat peste problema aia si cred ca e asa..." Nu as raspunde ironic decat prietenilor.

Iti faci prea multe probleme, e doar o formalitate si formalitatile sunt seci.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

"-ce faci?"
"- multumesc de intrebare, sper ca fac numai bine :)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stati, ca mi-am adus aminte de vorba unui prieten. CInd il intrebam ce faci, raspundea: eu, nimic! Le iau gata facute! Asta merge intre prieteni, bineinteles.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Chiar ca e un subiect interesant.
Daca nu-ti place sa te intrebe cineva ce faci ii spui sa intre direct in problema sau sa-ti dea raportul mai repede.Eu intreb mai mult ca sa fac o introdcere in conversatie.
Cu soacra fac altfel ,ii zic "alo,soacra/mama ,(da)nu vrei sa ai grija de copii 2ore cit imi fac eu manichiura /epilat ?"
Vezi ce politicoasa sint?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Uneori intrebarea deschide "cutia Pandorei".

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

eu cu intrebarea "ce faci?" adresata de colegi/ colaboratori m-am obisnuit si raspund, in functie de cat de bine ma stie persoana si dispozitia de moment "bine"/ "butonez"/ "pe la serviciu/ acasa".

pe mine ma isterizeaza de-a dreptul intrebarea "si.. ce-ai mai facut?" adresata de oameni cu care nu am mai vorbit de 6 luni sau 2 ani. ce sa raspund??? sa le insir ce am facut toata perioada asta (exclus, ia prea mult timp), sa fac un rezumat (nu cred ca as fi in stare asa, pe loc, sa extrag lucrurile semnificative), sa le spun ce fac zilele/ saptamana in care mi-e adresata intrebarea (mi se pare stupid si rupt din context nu va intelege nimic sau va intelege eronat). deci... acestora cum le raspundem?

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu de obicei chiar spun ce fac... asa, mai in gluma mai in serios... gen... incerc sa ma trezesc, daca e prea dimineatza.
Sau "uite, fac niste rapoarte".
Dar am avut surpriza sa fie interpretat gen "aaa... ai treaba... las'ca te sun mai tirziu!" - si pac!, sa imi inchida telefonul in nas!

M-am tot gindit daca ar fi trebuit sa spun: excelent, ce sa fac, stau in fund si astept telefonul tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Elise

M-am tot gindit daca ar fi trebuit sa spun: excelent, ce sa fac, stau in fund si astept telefonul tau!!

"There's no vice as advice!"
Elise & BBLisa

Ha,ha,ha...am ras cu lacrimi!
Uite, acum pot sa spun si eu " stateam cu ochii pe monitor astaptand sa postezi tu." Si daca tu nu postai, eu nu aveam motiv de ras la ora asta. Esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Hihi, referitor la tras matza de coada, eu mai stiu si "dau atza la zmeu"

O fosta colega ma intreba intotdeauna "ce faceai?", deci ii trebuia raspuns exact asupra activitatii mele din mom respectiv

Si acum raspunsul meu la intrebarea asta: ce am invatat!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput