Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 9
mihatp spune:
Gecko uite mesaj de la mihos pe forumul mami
"burtici/mamici - eu de maine intru in sapt. 41 dar bebe e tot in burtica si nu da semne ca ar vrea sa iasa: nu tu dop.. nu tu contractii.. nu tu apa rupta... decat o burta mare!!!!!
cred sau mai bine zis sper ca saptamana asta voi naste si eu.. insa DPN ul, vorba voastra, e doar un calcul.. l-am depasit deja .. si sper ca Doamne Doamne stie ce face si cand ni-l va trimite pe bebe!!!"
sper sa nu se supere ca am citat-o
40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6
Simo27 spune:
Gecko,la mine teoria cu ora conceptiei bb si ora nasterii nu s-a adeverit!am nascut in miezul zilei,la 15 si bb a fost conceput seara,adica noaptea
...asa,ca...nu tine!!!da,depinde ca la tine,cu fusul orar dat peste cap..cine stie
,cred ca de-aia nu te gaseste nici barza!e in ceata!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gecko spune:
bb andrei mai baga 9 mesaje ca sa scapi de moderare. Nu de alta...dar eu nu am priceput exact cine a nascut.
ariel m-am linistit ca totusi au existat si alte persoane care au spus ca arata ca un urs.
acum beau bere
...si ascult Tudor Gheorghe ... Iarna
...am luat-o razna.
Simo27 spune:
Stela,apropo de fornaitul nasului..nici eu nu indrazneam sa pun in functiune Batista Bebelusului,ma gandeam ca o sa sperii copilu,dar nici pe departe,nici nu a miscat,nici nu a fost deloc,da deloc traumatizat,asa ca te sfatuiesc sa o iei si sa vezi ce bine ii va face Teodorei!a,si sa nu uiti sa pui inainte ser fiziologic,ca altfel nu iese tot!si o sa te minunezi ce iese de acolo!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
kitzy spune:
Si eu inca sunt tot pe baricade, de saptamana viitoare se poate declansa oricand, Diana are momente cand e agitata, nu mai incape in garsoniera, cred ca nu mai are foarte multe. Mi-a coborat burta, mama si o matusa mi-au zis ca dupa cum arata, n-o mai duc eu nici 2 saptamani; dar sunt asa de relaxata....cred ca din cauza ca nu stiu ce m-asteapta ![]()
37+ cu
Diana
AMR 3 saptamani!!!
natynic spune:
Stela, si Iulia fornaie pe nas si am fost la inceput f speriata, am folosit pompita electrica, inainte dandu-i cu spray Sterimar in nasuc si e ok, nici nu e nevoie chiar zilnic sa o fac.
Si, Doamne iarta-ma, ca aiurita-s: BINE ATI REVENIT!!! Si cu iesitul-stai sa vezi ce te scot eu la plimbare in parc...
Alice, asa fac si eu cu biberonul...Iulia a ajuns si la mese de 120 ml, de regula sunt 80-90 dar uite, azi mi-a mancat numai 50-60, sunt f necajita, nu stiu ce are...ca bolnava nu pare, doar extrem de nervoasa si agitata.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
la fel si noi, ca la naty...agitatie maaaaare si nervi pe Mufa, ceva de speriat! si papa putin si des, iar cand se trezeste din 'lungul' somn de max juma de ora, tipa de zici ca cine stie ce a patit, dar ii trece cum il iau din pat si-l mufez! ma gandeam ca poate nu-i ajunge laptele, poate e pe duca!!
dar ar mai adormi la san daca nu ar mai curge?..ma si sperie, nu a fost asa pana azi...
sunt rupta si eu...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
offf...am vazut-o pe stelutza, bine ai revenit!!uitasem sa scriu..
..si Mufa mai fornaie pe nas, si tot pompa Nuk o am, dar clar e pt bebe mai mare, nu ii intra in nasuc, asa ca am luat si eu 'batista bebelusului', pe care doar am testat-0, nu am folosit-o inca..ii pun apa de mare sau ser fiz si e ok..ce am mai ras cu batista bebe, habar n-aveam ca se pune la aspirator, eram tare socati si eu si sotul!
..Mufa doarme acum la mine pe brat, il pun in pat, ca de obicei, cu orice risc, sa vad cat il tine iar...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Ariel, am facut tabuleh (a iesit o pasta
dar delicioasa altfel) si am si comandat pe net inca 5 feluri de mancare din care m-am desfatat fantastic si mi-a ramas si pt maine. Sanatate curata si orgasm culinar este pt mine aceasta mancare libaneza...
Luny, dar totusi ce-or avea copiii?!
Si cum ii potolim?
Intrebare intrebatoare pt mamicile ce ies deja la plimbare cu bebeii: ii tineti cu fata la soare, mai mult? Si daca da, ii dati cu vreo crema protectoare?
-nu radeti de mine, please...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea