Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Steluta, bine ia venit acasica! Am vazut pozici frumoase foc cu mami fericita si Teo scumpa!
Cum au zis Naty si Simo, baga pompita la aspirator sau electrica, isi regleaza singura puterea cu care trage si o sa fii super multumita de rezultat. Parca si Ioana a folosit-o la bb David.

Chiar, Ioana, pe unde esti, la plimbarica?

Luny, eu zic sa nu-ti faci griji ca nu-i ajunge lapticul, doar ca e el mai agitat.

Pup si eu toti atomicii-agitati de pe crenguta, frichinici si scartaietori si pe mamicute sa stea calme si sa aiba putere in continuare.

Barza-lesinata a produs ceva sau nu?
Ca si eu ma rog de ea sa vina inainte de Paste

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Naty, sa stii e bine sa o dai cu crema, parca de la Sanosan era o crema de vant, nu stiu daca au si de soare. Dar merge si cu cea de galbenele, din cutia aia mare si galbena, care are protectie solara. Nu e chiar musai, dar e bine sa dai.
Eu stiu ca ii dadeam lui Vlad cu aia Sanosan de vant, ca l-am nascut in ianuarie si ieseam pe frig afara.

Si, apropo, ce feluri de mancare ai comandat? Ca si eu fac azi tabuleh, mi-a luat tanti tot ce trebuie de la piata (si tu ce ai pus in salata?)

Oana 37+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,eu nu il tin pe Barosanel cu fata prea mult la soare...ca nu ii place,se stramba,se agita,si atunci nu ma risc de scandal!de cremuit ,nu...oare ar trebuii?intreb si eu...am o crema Klorane,de la David si acolo scrie ca e si pentru bebei,pentru cojite...da,nu stiu,trebuie sa intreb dr inainte sa-l dau!
Luny,asa de agitat a fost si al meu ieri...da,azi si-a revenit..doarme de la 15 si a dormit bine si de dimineata...sa-i tina Dumnezeu naravul!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Bubu, barza se pare ca deocamdata doar planeaza, se joaca cu rabdarea noastra

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, draga,si eu la fel ma intreb, oare ce au azi??daca gasesti leacul sa-o potolesti, zi si mie...are 20 min de cand e in patut, ia sa vedem cat mai tine minunea...
sa stii ca si eu ma gandeam la protectie pt fatzuca..pt ca Mufa pare putin bronzat, dupa ce am stat cu el afara sambata vreo 2 ore...si nu l-am ferit de soare!..am crema de galbenele de care zice Bubu, pt buca, dar cred ca e ok si pt fata..si crema de fata de la Mustela..sa ma uit dak are ceva factor de protectie..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,am vazut ca o intrebai pe Ioana de pompa Nuk...si eu am!si sincera sa fiu nu prea am folosit-o ca nu am avut nevoie,nu imi pare rau ca am luat-o dar nici bine...nu am folosit-o ca bb Barosanel a fost pe post de pompa la inceput si e si acum,asa ca ...o sa o dau la o fina care trebuie sa nasca in mai!dupa ce am nascut am pus-o in functiune de vreo 3 ori,asa,sa nu zic ,ca nu!
-spor la mancarica...mama,da tu faci mancare,nu te-ncurci!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, pai eu la crema cu factor de protectie ma refeream! Ca de stat la soare nu-i problema, Iulia rade cu toata gura cand o pun la soare, e exact ca maica-sa, are cultul soarelui, zau asa!
Bubu, am pus exact ce mi-a zis Ariel (patrunjel, ceapa verde, usturoi, rosii, ulei de masline si zeama de lamaie) plus piper, busuioc, oregano si menta. Arata ciudat, cred ca s-au pisat prea tare in robot, dar gustul e magic! Iar de comandat, am luat Fatoush, sambushek cu carne, pui cu sos de rodii, branza la gratar si labneh (iaurtul cu menta) plus minunatele lipii care nu se compara cu nici o paine. Sunt lata dupa festinul asta!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami Simo, esti o norocoasa... eu clar ii calc pe urme Claudiei cu Rebecca...si ieri s-a frichinit Mufa, dar nu ca azi, ieri nu urla asa cand se trezea...
a, si inca ceva, se agita fff tare si la san, da din cap,cu gurita deschisa, nu prinde bine, scapa sanul, da din maini si din picioare...zici ca e viermisor, de unde a doua porecla: Viermishor...sper sa nu aiba vreo problema...mi-e frica sa ma gandesc..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aa, uitasem, bine ca mi-a amintit Simo: Bubu-pompa ca pompa, dar sterilizator pt ce-ti iei, crezi ca nu vei avea lapte? . Eu macar de superstitie si n-as lua; sa vezi intai cum e cu alaptatul si abia daca iti trebuie biberon iei sterilizator. Nu?!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Simo, mersi! Dar ia zi, e buna pkmpa, merita? chiar daca tu n-ai apucat s-o folosesti...ca asa si eu, macar o iau sa fie, dar sa fie buna si apoi o dau si eu finei mele care naste in august.

Luny, ce tare ai fost cu crema pt. buca , scrie pe ea ca si pt. protectie solara si eu i-as da cu asta.

Sau de la Nivea kids, aia cu factor mare de protectie, dar nu stiu daca e indicata si la bebei asa mici. Ar trebui sa scrie pe ea...

Oana 37+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput