Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 11
Kya spune:
Fetelor, multumesc mult pentru agitate! Nu-mi vine sa cred ca "m-au ajuns" si pe mine.
Simo, Mami papacios, Valentina, Bubu, Stela
Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns, va rog: cu cate ore inainte de cazariana nu trebuie sa mai mananci??
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana maine!
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
quote:
Originally posted by luny
a, si inca ceva, se agita fff tare si la san, da din cap,cu gurita deschisa, nu prinde bine, scapa sanul, da din maini si din picioare...zici ca e viermisor, de unde a doua porecla: Viermishor...sper sa nu aiba vreo problema...mi-e frica sa ma gandesc..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
![]()
Life is to precious to worry about stupid Shit!
EXACT, EXACT asa face si Iulia! Dimineata tot agitand mainile si-a ridicat brusc biberonul, eu eram mai neatenta si nu-l tineam strans si s-a pocnit in frunte cu el si tine-te apoi racnete...Eu am vorbit cu pediatrul, ca ii curge si un ochisor, secretie galbena si trece maine sa o vada. Sa vedem ce-mi zice. Totusi, in afara "crizelor" astora arata f bine si infloritoare, NU CRED ca e bolnava; dar ce-or avea??!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by Kya
Fetelor, multumesc mult pentru agitate! Nu-mi vine sa cred ca "m-au ajuns" si pe mine.Simo, Mami papacios, Valentina, Bubu, Stela
Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns, va rog: cu cate ore inainte de cazariana nu trebuie sa mai mananci??
Kya39+ cu
Sanziana
Pana laAMR... pana maine!
Cu macar 10 ore, Kya. Desi, uite, la mine n-a fost cazul, si eu am facut anestezie generala! Dar decizia se luase doar cu vreo 4 ore inainte plus ca eu fiind diabetica nu ma puteau tine mult nemancata (asta a fost valabil si dupa operatie). Si n-am patit nimic. Dar oricum, eu stiu de 10 ore.
Nu stiam ca deja vrei majoretele, ma gandeam sa nu transpire pana maine. Pai daca e asa, hai:

HAI KYA!! 

...ca doar stii ca te iubesc, nu?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:

Hei, m-ati innebunit azi si am facut si eu tabuleh.Reteta de la Ariel plus griu fiert! Super , super!
Frichiniciul meu azi a dormit de la ora 15 pina acum.Deci se poate mai frate!![]()
Regret doar ca azi n-am iesit la plmbarica cu vremea asta schimbatoare!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
natynic spune:
Luny, s-ar putea sa fi descoperit ![]()
. Nemaiauzind de mult timp nici un chitait, am intrat tiptil in camera; dormea ca un ingeras. M-am asezat usor langa patut si la un moment dat am facut un mic zgomot. Ei, imediat a inceput viermuiala! Deci vor sa fie bagati in seama
Auzi, mai bine i-am inchide intr-o camera pe amandoi, sa-si tina de urat reciproc, poate se potolesc!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
Kya spune:
Naty
multi, stiu ca ma iubesti - moi aussi je t'aime beaucoup! (asta e toata franceza mea, daca nu e scris corect, este pentru ca eram prea mica cand ma invata bunica
)
Sarumana de majorete! Incepe sa-mi fie un pic frica de ele - cum sunt copii aia mici care au o fobie cu claunii
![]()
Da-mi place galeria voastra! 
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana maine!
natynic spune:
Ai scris foarte corect! ![]()
Naty
mamica
Iulia mea
luny spune:
bubu
naty, ufff, da sunt cam la fel copii nostrii!
..inclusiv preferinta pt soare, si eu la fel, am facut inot niste ani buni, si-s disperata dupa apa, mare, caldura, desi Varsator, nu-mi place iarna , detest frigul!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
al meu bebe a papat si iarasi la somnic...chiar ca sunt o mami norocoasa
!Simona ,ne luam de mana,vrei?
Naty cu Luny
si noi doua
...lasa,mami Naty si mami Luny,ca or sa treaca chitaielile si agitatile

Kya
,asa deci,iti place sa scoatem agitatele 

KYA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Luny, si eu la fel, parca am fi surori-si copiii nostri frati ![]()
Uite, vad ca putem sa-i imperechem si in functie de comportament, apucaturi [:-))]
Naty
mamica
Iulia mea