Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

HAI Gecko, ca se pare ca Luca il asteapta pe Patrick sa se hotarasca!

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

asa deci gecko..pai insemna ca suntem cam de-o varsta...acus nu-ti fi cu banat, dar copilu n-are nicio vina...matale esti cu rabdarea la pamant...

miha, se dizolva toate...gasesti tu ceva acolo...nascuta sa te vedem...parca am eu emotiuni...hai, baga somnica...ca vezi ce de reclamatii fac fetele bebeilor tzipuitori...

luny, apa si rabdare...mateias cred ca doar ce-ti face cadou perioada de glorie a colicilor...

Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dar ce are forumul asta??? Se misca precum melcul…
Luny, poate nu-s colici, nu stiu, la Iulia nu cred sa fie colici si uite, de ieri a continuat cu maraiala, plange din nimica, la biberon se frichineste, se inroseste si se agita, fara a-i da drumul, incat s-a inecat tare de cateva ori (si tot ea s-a speriat si s-a pus pe plans), n-a prea dormit...Acum am scos-o in parc juma de ora si a dormit lemn, asta face si acum desi ar cam fi vremea de mancat, pare sa se fi linistit.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mamip...nu e chiar asa...adica o eco zice DPN 1 aprilie si alta DPN 6 aprilie si UM 8 aprilie...deci gata...e puturos fiumiu si nu am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am o scuza ca am gresit cu data,Gecko:2 copii!!!dintre care un bebe chitaitor,care a inceput sa faca ceva figuri si un copil care e racit,tuseste de ma termina pe mine,ca el,saracu....
Asa,deci nu e 29 martie ci 29 aprilie

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

am si eu o intrebare...pentru teoria cu ora si momentul nasterii.

presupunand ca minunea s-a infaptuit la ora 5 dupamasa....eu ar trebui sa nasc in jur de 5 dupamasa ora romaniei sau ora australiei????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by gecko

am si eu o intrebare...pentru teoria cu ora si momentul nasterii.

presupunand ca minunea s-a infaptuit la ora 5 dupamasa....eu ar trebui sa nasc in jur de 5 dupamasa ora romaniei sau ora australiei????

Scuze, dar nu m-am putut abtine

Banuiesc ca ora statului in care s-a infaptuit minunea.

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Randunici dragi sufletiste,bine va regasesc..
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru gandurile si cuvintele voastre pline de dragoste ce s-au indreptat catre noi si pe care le-am simtit si mi-au facut mare bine.Am simtit tot timpul ca sunteti alaturi de noi si VA MULTUMESC.
Abia acum mi-am mai revenit din manunchiul de stari prin care am trecut si am reusit sa intru pe calculator.Prima miscare pe care am facut-o pe crenguta dupa ce mi-am schimbat semnatura a fost sa-mi revad ultimul mesaj ca si graviduta si am simtit o deosebita emotie.
Nu-mi vine sa cred ca acum sunt mamica de fetita scumpa tare si am ajuns aici,trecand peste clipe extraordinar de grele,pe care le-am suportat cu o dragoste imensa de a o avea pe Teodora.Acum este aici si mi-a umplut viata de fericire.
Inca nu am apucat sa citesc cuvintele voastre frumoase,o voi lua usor,pentru ca-mi va fi foarte greu.Deja sunt emotionata numai scriindu-va aceste cuvinte in calitate de mamica si nu-mi pot opri lacrimile de fericire.
Deocamdata este greu,va mai dura putin pana ma voi acomoda cu noua viata,deocamdata mi-e teama sa ies si afara, in lume,dupa atata timp.Totul este nou,inca am dureri la operatie,micuta este asa fragila incat parca mi-e teama s-o manevrez(va rade Naty); noroc cu mama soacra..
Momentele dupa operatie au fost teribil de grele,dar dragostea mare pentru bebelusa mea m-a ajutat sa trec peste.
Cezariana s-a facut sub anestezie generala,decizie luata de anestezist din cauza insuficientei mele aortice.Micuta mea luptatoare s-a nascut cu o greutate ce l-a uimit si pe dr.,tinand cont de varsta gestationala si problemele avute in sarcina.
Lapticul a venit,greu,dar am reusit..Am stimulat foarte mult sanii cu pompa pentru a veni laptele,am avut si o rana mare la unul din sfarcuri care a trecut intr-un sfarsit numai cu ajutorul maretului GARMASTAN,cu care ma ung dupa fiecare alaptare,fiindca altfel ar fi de rau: micuta este o lacoma ce ma roade..
Am trecut cu bine de a doua noapte acasa,mai linistiti putin,dupa ce in prima noapte am vegheat-o si eu si George si nu am dormit deloc,de grija si emotie,Teodora agitandu-se intr-una si frichinandu-se..

Marea problema este ca fornaie intr-una pe nas si nu reusim inca sa-i desfundam nasul cu pompita.Am pompita Nuk si parca nu actioneaza deloc.Ce ma sfatuiti sa fac,cum s-o folosesc sa mearga,fiindca nu as lua inca batista bebelui sau pompa electrica fiindca mi se pare prea fragila micuta?
O alta problema ar fi ca am inca usturimi la urinat.O fi normal o perioada sau o fi vreo infectiuta urinara de la sonda?A avut cineva asa ceva?Maine,oricum,merge socrela cu urina la laborator.

Abia astept sa intru in normal,sa pot ciripi alaturi de voi!
O felicit si eu pe mamica Ramo_cata pentru nasterea micutului Andrei si ii doresc numai bine alaturi de puiul ei.
Tin pumnii pentru maine si Kyei si ii doresc nastere usoara si recuperare rapida!
Pup toate randunicile gravidute si mamici si doresc nastere usoara viitoarelor mamici.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

apropo, cred ca mihos a rupt randurile si ori naste/ori tine bebelina in brate.

asa ca....

Haide mihos!!! nastere usoara si bblusa sanatoasa si fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bine ai revenit STELA,Mamica Fericita de TEODORA
-am vazut poze cu Minunea voastra,tare scumpa si adorabila Teodora
-asteptam sa iti revii,cu greu,ca asa e!
-a,cat despre iesitul afara,sincera sa fiu eu si acum ma gandesc de 2 ori inainte sa plec undeva...asa de mult am fost stresata cu statul in pat incat nici acum nu mi-am revenit prea bine!dar,de acum Draga Cuscra-ai liber la plimbari,la iesit afara-profita!!!
-va pupam

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput