Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Vin la raport dupa vizita la doctor: colul s-a mai sters, capul lui bebe s-a mai lasat, insa nu suficient pentru nastere.

Concluzia: daca nu se intampla nimic pana joi, mai mergem la un control joi dimineata, sa vedem cum merg lucrurile.

Si cica DPN ar fi 10, desi calendaristic, eu am deja 40 saptamani si 3 zile. Dar ce spune doctorul e litera de lege!!

Naty, mi-e cam teama sa incerc inducerea naturala! Noi am facut pauza de vreo luna si ceva, tocmai sa nu il afectam pe bebe.

Se pare ca raman cam ultima pe crenguta, dar asta este, incerc sa ma relaxez. Va rog, nu treceti la Clubul Scutecelor inca, o sa mai ramanem 2 muste. Mai stati cu noi, sa ne sustineti!!!

Tinem pumnii pt Kya si Miha!!!!

Valentina, 40s 3z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, daca ar avea cine sa-mi faca, zau, as sta mai potolita...randunoiul a venit aseara la 2 noaptea si azi a plecat la 10 dimineata...vine iar diseara la 10...cand sa mai faca si el, saracutul...pe tanti o pun sa-mi calce, sa-mi dea cu aspiratorul si sa spele pe jos...dar mai fac si eu, ca nu pot sa abuzez si de ea...

Valentina, stai ca eu am DPN 25-26 aprilie, asa ca nu esti ultima Bag de seama ca eu o sa fiu Tu mai ai 3 zile, deci e pe-aproape! Iti tin pumnii!

Papacica, si eu vreau sa ajung in Big la Jolidon sa-mi iau 2 sutiene de alaptat...sa vad cand ajung...eu am doua de la Vlad, dar de cand am ramas gravi numai cu astea am umblat, tare comode si super bune si s-au ramolit. Vreau unele noi!

Saptamana viitoare e BabyExpo, abia astept sa ma duc!
Am vazut sterilizator electric cu aburi in Real, de la Primii Pasi, era 199 ron si poate gasesc mai ieftin la expo. Si neaparat pompita de san vreau sa cumpar.

Ioana, cum e pompita ta electrica Nuk? esti multumita? ai folosit-o?

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

NU AM CHEF AZI, NU AM CHEF AZI, N-AM CHEF DE NIMIC,
DE VOTCA SAU DE VIN,
TEQUILA , ROM SAU GIN,
TIGARI NU MAI VORBESC
IAR PE TINE, PE TINE, PE TINE....TE IUBESC!

Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu mai stiu ce sa fac...de azi dimineata, bebe doarme maxc 30 min, papa, iar 30 min somn..si cand se trezeste plange raaaau!!...daca il iau in brate se mai opreste, daca ii dau titi adoarme si e bine, dar ff putin..am mancat in 3 reprize!!..i-am dat si bonisan..ce sa mai fac, sunt colicii??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Bubu, Mami_p - va multumesc pentru agitate, or fi tare obosite pe la eveniment, ca vad ca se taraganeaza

Naty, Simo, Luny- spor la organizat evenimentul
Simo astept sa vad invitatia.
Cea de nunta am facut-o eu cu o poza de la starea civila (care o facusem mai devreme) si tare le-a placut tuturor ca a fost inedita. Ma gandesc si acum sa personalizez invitatia de botez cu poza lui Luca.

Mami_p esti harnica, deja ai inceput cu organizatul! Ma gandesc ca in Bucuresti e mai greu de gasit o sala.

Valentina_c , stiu cum e, cand am fost ultima data la medic, pe 1, care era DPN-ul si mi-a zis ca daca nu se intampla nimic ne vedem pe 10 am facut ochii cat cepele, ca de unde era sa scot rabdare pana atunci, si iata ca incet, incet a trecut, azi e 7 si suntem la “incalzire”.

Luny, imi pare tare rau, sper sa treaca episodul asta repejor.

Dar ce stare “blue” ai prins Mami_p!

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Eu am urmat sfatul vostru si al medicului, am dormit un pic. Sper sa nasc la noapte ca altfel o sa am mari probleme de adormit ca nu obisnuiesc sa dorm ziua.

40s+6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

MIHA, INCA N-AI FOST TU PE FAZA...EU AM ARVUNIT LOCATIA DE VREO 3 LUNI...

si da, am o lene de nu ma intreba...cred ca mai astept cu supa aia...

Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Mami_p, chiar esti harnica! Incep sa-mi fac griji, sper ca voi gasi sala!

40s+6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

simo27...am facut ochii cat cepele...29 martie???? deja ma lua groaza ca nu am ajuns la due date....corecteaza si tu 29 aprilie cu botezul...

mamip...cu glorie am terminat si saptamana 40...intru si eu la tinut scor sa vad cat mi-o trage Patrick. oricum, pentru o persoana care visa sa nasca din 17 martie...mi se pare absolut o vesnicie. ce sa zic ca si sotul e pe jos de nerabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, noi bidonam acum cam 120 ml, depinde de dispozitie. Adica Thea are si momente in care baga 120ml, dar si momente in care mananca 80-90-100ml, asa k eu, de cel putin o sapt. si un pic, preg. la fiecare masa 120ml. Ce se mananca, de bine, ce nu...cu durere in suflet, se arunca. Dar sa fie bb bine, ca restul nu mai conteaza! Dc nu te-ai hotarat cum sa faci cu Iulia, pregateste-i mai intai cat mananca ea in mod obisnuit si, dc il termina si pare ca mai vrea, mai fa-i apoi 30 ml. Eu asa am trecut de la 90 la 120, am facut 30 in plus si, cum bb i-a halit, mi-am dat seama ca vrea mai mult. Mai putin noaptea, cand rareori poate manca 120, asta din cauza ca adoarme repede, atunci mananca tot cam 90-100, dar bibe e tot cu 120, poate-poate...

elara, aveti dreptate, si tu si Naty, dar de acum...cred ca renunt pt un timp la ideea cu cercelusii. Are tot timpul sa-si puna ea, dc va vrea, ca eu nu ma indur s-o vad plangand de durere. Sau discomfort, ce-o fi!

ariel, urletele sunt numai cat timp se pregateste bibe, ca apoi e fata cuminte, nici nu stiu ca am bb in casa. Noaptea e mai mataita si chiraita, dar asta din cauza mea, k am cam obisnuit-o sa adoarma pe burta lu' mami si tare vrea ea sa stea cu capul pe tzatzi!

mami.p Frumoaa idee de botez!

Vad ca vb de medicul care-l vede pe bb. Si noi ne-am inscris la un dr. imediat ce am venit acasa din maternitate. Bb e vazut o data/ saptamana pana la o luna, apoi vom merge la cabinet pt masuratori, cantarit si alte alea. Dr la care sunt e super, imi place mult. Si asistenta, la fel. Mi-au zis sa-mi cumpar o agenda si, de fiecare data cand vin sa-o vada pe Thea, noteaza ce discutam, ce ar trebui sa stiu si raspunsurile la intrebarile mele, pe care le notez tot in agenda, sa nu uit intre timp.

Mergi la inceput