Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 20
ariel_7000 spune:
kya, cum o dai, tot bine iese:))) ori ai colul beton, vad ca e deja caracteristica ramurelei:))) si te va tine de mana la cezariana s "uite, base, ce surpriza!!!" , ori nasti AZI si cand vine acasa (spital), ii vezi zice:"base, ghiceste ce am ascuns la spate!!"...oricum o dai, e cu
!!!
bubule, tu nasti de Paste? faci ceza? wow! pai, e de inteles! mielusel de Paste, in zodia Taur:)))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Kya spune:
fata verde!
Sovi n-am observat ce ai postat cu inotul, dar zicea Ariel ca si ea a facut inot la 23 august. Pari si eu, vreo 5-6 de performanta, apoi de placere. In scoala primara am fost la Emil Racovita.
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana maine!
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Sovi, era cam scumpa tanti, dar n-am retinut exact suma...ma interesez si-ti zic.
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Ariel, nu ceza, brr, hrrr
...eu sunt cu naturala, cu epidurala, cu nasterea de vis 
Oana
37+ cu bb Stefan
si
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
sovi, cam ca in poza aia:))) numai ca bb din articol avea genunchii la piept (super buna pozitia de scos partzuri:))) si ceasul ticaitor, era ca sa i se para ca bate o inima....a si mai era ceva: sa se lase apa la chiuveta sa curga incetisor, sa creada ca e zgomotul lichidului:)) mi-a placut ideea!
kya, tot la 23 ai facut inot? eu am facut cu costiniu! super om!
mai, eu tot vreau sa va zic ca iar am contractii:)), dar nu sunt d-alea criminale! adica se intareste burta destul de des, dar nu ma doare....
si inca am arsuri!!! cred ca voi ajunge ca adriuta, sa ma lupt cu ele pe masa de nastere!!! mama lor!!!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Kya spune:
Bubu n-are nici o treaba cu militarii. E marina civila, comerciala - pasnic
Ariel daca e sa fiu in tendinta cracutei, atunci o sa fie un col cimentat
. Ai dreptate, cum o dau tot bine e.
Maine (daca ma intorc acasa) il intreb cum e treaba cu cezariana si colul. Stiu ca si Vladareanu face acelasi lucru. Ia bisturiul in mana doar daca colul e deschis. E adevarat ca se poate face si dilatare manuala, dar vad ca evita.
Am schimbat si semnatura ![]()
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana cand trebuie ![]()
ariel_7000 spune:
pai si de unde stii ca vine bebe de Pashte??? tu nu vezi ce barza capia(n)ta avem??? pe mine ma consola dr. ca daca intru in "prelungiri" pot sa o fac pana la Pashte si sa stau calma ca ea e de garda atunci....eu i-am zis ca nu stau deloc calma, ca eu nu sunt de garda :))) si nu am de gand!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
sovietica spune:
Kya, eu nu am facut inot din pacate, desi sunt de prin delta, inotul meu e destrabalat rau! Ca nici asta nu ma lasau ai mei sa fac!!
Bubu, poate totusi ar fi fain sa afli pretul, macar asa sa il am de referinta 
Ariel, normal ca avem contractii daca la 1 noaptea stam cucuvele la comp!!
Sa imi spui daca incerci metoda, si ce galeata ai folosit.
Eu gata, v-am pupat, ma duc sa bag cornul in perna!
Noapte buna! 
sovi
37+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
Kya, deci pe malurile marii, super! Dar daca te opreste maine la spital, tu n-ar trebui sa dormi?? sau dormi anesteziata?? ![]()
Ariel, pai daca atunci e DPN-ul eu il respect cu strictete!
Mie data trecuta, la Vlad, la ultimul control, inainte cu 2 saptamani, mi-a zis: "pe 2 ianuarie nasti" si asa a fost, sa traiti! Acum mi-a zis 25-26 aprilie, am inteles, sa traiti! Peste o saptamana il pun pe Tutu sa-mi zica exact, ori 25 ori 26, sa stiu un lucru si eu il ascult(de fapt bebe
)
Oana
37+ cu bb Stefan
si
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
Ariel hi, hi, il stiu pe Costiniu, of course.
Eu am facut la inceput cu Tath (daca asa se scrie), si pe urma cu Perjaru. Si fratele meu tot acolo a facut inot cu Sava si cu Ionescu. Ne-am facut destul de mult veacul pe acolo de cand eram mici, si ii cam stiam pe toti. Acum s-au schimbat.
Eu cand ma duc la inot acolo imi fac abonament la public. Si Sanziana va merge la initiere tot acolo, si pe urma pana in clasa a 4-a la clasa cu profil de inot.
Bubu ai dreptate, dar crezi ca pot sa dorm... Nici noptile trecute nu-mi iesea, d-apai acum...
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana cand trebuie ![]()