Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, tu glumesti???? dilatare manuala??? stii ce inseamna asta???....asculta-ma pe mine si fereste-te de asa ceva! fugi de pe masa!!! hahahaha! serios, mie mi-au facut dilatare manuala si am crezut ca mor acolo! e ceva ce nici in visele cele mai urate nu-ti poti imagina ! mai bine nasti de Craciun, vorba lui gecko, decat asta!! cred ca ei evita cezariana fara dilatare, ca sa astepte momentul in care organismul e pregatit 100 % ca sa-si elibereze "fructul"....am inteles ca in momentul in care bb e pregatit sa vina pe lume, se secreta acel hormon de care zicea adriuta, adica surfactantul, se matureaza plamanii lui bb, apoi se secreta oxitocina, scade nivelul de progesteron si creste cel de prolactina...si atunci incepe showul! (sper ca nu am scris tampenii, dar parca asa am citit...)

hai ca dau cu edit:)) am avut 1-2 cursuri si cu sava si mai era o mandra blonda si rea, cristina, care ma pocnea cu papucul de cauciuc, ca o furam la nr. de bazine:)

bubule, am inteles!! deci tu esti una din cele 5% care nasc la termen! super! eu sper sa nu se repete povestea de data trecuta in cazul meu, caci nu mai am chef de nicio zi in plus peste 40 de saptamani!!

sovi, noapte buna! la mine deja culcatul la ora 3 si contractiile la 1 au devenit ceva...obisnuit!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Se-aude un randunoi , ma duc sa-l intampin cu drag!
Noapte buna, burticute!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu noapte buna.

Ariel bine, daca zice ceva de dilatare manuala, fug de pe masa .
Pana acum la fiecare control ma intreba unde este randunoiul si cand vine, ca sa vorbim cu copilul si sa-l tinem pana vine si ta-su Acum daca-i zic ca vreau peste 4 zile, o mai tine 4 zile.
Cu colul, probabil ca asta este explicatia.

La inot am avut mereu parte de antrenori pasnici - nu am primit nici un papuc (doar o data un snur de la cronometru peste fund, cand am facut cu altcineva care-i tinea locul antrenorului nostru) pe motiv ca stateam la culoar in loc sa inotam... Dar imi aduc aminte cu mare placere de anii aia, cu antrenamente zilnice, cu concursuri...
Ce vremuri!

Ei, acestea fiind zise, cred ca ma duc in pat, sa meditez la ziua de maine (adica de azi).
Imi iau motto-ul in brate (God didn't bring me this far to leave me here) si daca maine ma intorc, vin pe crenguta, daca nu trimit sms.

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Randunica muta-ti cuibul si ciripeste pe RAMURICA NOUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

'neatza :) , sunt marcel ... sotul ...
alina este internata la judetean ilfov de ieri dupa amiaza. are contractii dar nu are dilatare. pe seara m-a sunat sa-mi spuna ca au inceput s-o "intzepe" cu nospa deoarece nu sunt locuri pentru bebelusi si nu-si permit riscul unei evolutii normale a sarcinii ... care le-ar putea crea maaaari procese de constiintza; no coment .
voi reveni cu detalii.
noapte buna ... ... sau ce-a mai ramas din ea :)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:4 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput