Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 19
ariel_7000 spune:
bubule, :))) el are scuza ca e mai mic:)) acum eu ce mai pot sa-i zic lui alex, cand si eu ma impiedic mereu???:) dar ce ma dispera, dar ma si amuza, e ca merge pe strada, se uita cine stie pe unde si intra cu capul in stalp sau intra in cosul de gunoi si pe urma tot ea se supara ca rad oamenii de ea:)....acum vreo cateva luni am intrat si eu intr-un stalp si apoi mi-am mai cerut si scuze de la el....normal ca radeau toti de mine:))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
sovietica spune:
Bubu, si eu eram interesata de servetelele alea, ai citit prospectul, ce contine solutia in care sunt imbibate?
Smekerita semnaturica!
Delfinuta, succese cu constipel. Si stress minim la mami!
Cris, nu zici rau, o sa incerc sa dau o sfoara poate gasesc muzica. Restaurantul are boxe ok, deci asta n-ar fi o problema.
Ariel, buna idee sa incerci sa bagi Atomicutza la sporturi, ma canalizeaza si ea energia! Sunt sigura ca inotul o va ajuta mult cu coordonarea miscarilor. Mie imi pare rau ca nu m-au lasat la un sport cand eram mica. Se bateau antrenorii pe mine ca eram inalta, si ai mei nu ma lasau nicicum :(
Fete, voi v-ati gandit careva sa faceti inot cu bebe? Parca imi amintesc vag ca am citit undeva ca poti sa chemi pe cineva acasa odata sa iti arate miscarile, si apoi il lasi pe bb sa dea din craci in cada ![]()
sovi
37+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Kya spune:
Randunicile mele iubite, va multumesc din suflet pentru urari si galerie.
Acum daca va zic ceva, nu ma luati la bataie, nu?
Nu mai vreau sa nasc maine!
Tocmai am vorbit cu randunoiul si vine acasa sambata - adica peste doar 4 zile. Daca nu e sa fie cezariana maine, atunci taaaare mi-ar place sa fie peste 4 zile, ca sa fie si el de fata (bine nu o sa fie in sala, dar macar sa-l stiu acolo pe hol, de partea cealalta a peretelui).
Ariel mi-a zis ca facem cezariana daca poate sa deschida colul. Whatever that means. Medical nu stiu decat vag sa explic. Am oricum incredere in el, si sigur stie ce face.
Dar va dati seama cum sunt acum... Pana acum vroiam tare mult sa nasc, acum cand stiu ca vine si tatal responsabil doar peste cateva zile, parca as vrea sa mai astept. Macar sa vada si el burtoiul live, nu in poze sau prin web cam. Si sa fie langa mine la nascare.
Offf! Doamne Ajuta ca nici eu nu mai stiu ce vreau!
Cert este ca va fi asa cum ii va fi soarta fetei. Daca destinul ei este sa se nasca maine, atunci asa o sa fie, daca nu, nu!
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana maine!
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
sovi, alexutza e un copil cu muuuulta energie si cred ca numai prin sport si-o va consuma! deja face dansuri la gradi, eu vroiam sa o dau si la arte martiale, dar am inteles ca ar fi bine sa mai astept 1 an :((, la inot o voi da pt ca adora apa si e pacat sa nu mearga acum , cand inca e mica si are curajul si placerea...in rest, voi fi cu ochii pe ea si daca mai vad alte aptitudini...e super! e valabil si pt alte "atractii", gen pictura, muzica (sincer, nu cred ca e cazul:)))
am auzit de "cursuri" de inot bebe in cada, dar am inteles ca sunt cam piperate....in schimb mi-ai adus aminte de ceva cu intrebarea ta:))am citit de o metoda, (nu dati cu pietre!!!), de calmat bb mic cand e agitat: sa se umple o galeata cu apa calda si sa se scufunde bb pana la umeri in ea, in pozitie fetala, adica cu picioarele flexate...sa se puna alaturi un ceas foarte ticaitor !!! era dintr-un studiu stiintific (nu babism:)) in care ziceau ca in felul asta se imita perfect lumea intrauterina si bb devine "stapan pe situatie" si uita ce l-a necajit....eu cred ca voi incerca :)
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
bubu05 spune:
Sovi, pe pachetul de servetele scrie romaneste, dar la ingrediente in engleza
. Sunt de la Ozone si eu Panthenol, Musetel, Allanolina, Glicerina, Aloe si inca niste substante...ma rog, eu zic ca-s bune, inca nu le-am incercat.
Si eu ma gandesc sa-l duc pe Vlad la inot, chiar am vazut pe un site, dar niste preturi
, cam 1 mil o ora
, nici n-am cautat eu prea bine alte oferte. Am o cunostinta careia ii vine acasa o tanti si face cu bebe inot in cada si masaj de cand l-a nascut, acum are vreo 4 luni bebe. O s-o intreb ce si cum, daca vrei.
Ariel, 
Asa mai zic si eu, ca inca e mic...nu intra cu capul in stalpi, dar nu vede borduri, gropi, pietre etc...
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
hahahhahaa, kya, ce tare esti!!! nu mai spune de maine, caci maine este AZI!!! pai , sa stii ca-mi iau majoretele inapoi:)) deja sunt sigura ca sanziana il va astepta pe tati, pe ulise:)) mai, eu nu cred in coincidente!!! sunt mesaje, trimise cu un anumit sens, depinde de noi sa-l vedem:)) eu una chiar cred ca va fi colul taman bun de cezariana (tot nu inteleg cum vine asta
) abia cand vine tati acasa:)
sa dea Domnul sa fie cum o fi mai bine pt voi doua!!!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
POZE
bubu05 spune:
Aaa, Kya, ce dragut! Pai eu te sustin sa-l astepti pe randunoi, mai ales daca maine esti "cimentata"
Si tu oricum faci cezariana ca ti-e frica de naturala, nu?
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
Fetelor chiar ca sunt concidente. Pana acum nu stiam sigur cand vine, se preconiza pe la sfarsitul lunii, si nici nu mai speram ca vine in jurul nasterii. Ma obisnuisem cu ideea.
Dar acum cand e atat de aproape, parca mi-ar parea rau sa nasc singura!!
Si ca sa ma laud, mai vine si cu o tresa in plus pe umar, pentru ca a fost promovat dragul de el. Mai are doar o treapta si Basescu se face ![]()
Bubule cezariana o fac si din cauza ochilor mei miopi, si din cauza ca am o Sanziana mare si voinica care ma va rupe! Si apoi mai ramane un miiic procent de frica
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana cand trebuie ![]()
sovietica spune:
Kya, uau ce bucurie ca iti vine Omu acasa!!! Ai zis bine Doamne Ajuta!... Cum i-o fi voia, oricum, in 4 zile veti fi o happy &complete family 
Eu majoretele nu le retrag, las sa fie pt un bun augur. Si felicitari pt tresa! 
Ariel, si eu am vazut o demonstratie la teve de bb in galeata! era un nou-nascut si era evident ii placea. www.supercoolbaby.com/archives/2007/02/tummy_tub_baby_bucket_bath.php" target="_blank"> uite -nu arata chiar ca asta, cred ca genunchii ii stateau mai sus, dar era similar. Capul era sustinut de mama.
Bubu, da, daca poti afla ar fi fain
... desi eu parca as prefera sa invat eu sa le fac, dar daca se merita la pret sa platesc tanti...
sovi
37+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by Kya
Si ca sa ma laud, mai vine si cu o tresa in plus pe umar, pentru ca a fost promovat dragul de el. Mai are doar o treapta si Basescu se face
Kya39+ cu
Sanziana
Pana laAMR... pana maine!

Felicitari! mai, dar el e in armata??cu trupele speciale, alea-alea?
Oricum, maine, daca te opreste la spital, sa ne trimiti sms!

Eu il astept pe randunoi, nici acum n-a ajuns...si l-am mai si frecat la telefon...sa-mi ia si nu stiu de care iaurturi si branzici si alea-alea...
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)AMR pana la

Bubu mic
Iubirea mea
Poze