Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 18
ccris_ccris spune:
Olgutzica, da' nu-ti face clisma inainte de ceza?
Papacios, good night!
Bubu, ti-ai schimbat semnatura?
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 15 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
sovietica spune:
Hielau!
Fete care se plangeau ca-s agitate, cu sau fara bebei. Uitati ce mail am primit:
Daca unii dintre noi s-au simtit ciudat in perioada summit-ului (dureri de cap, somnolenta ziua, insomnii noaptea, etc), o explicatie posibila este puternicul camp electromagnetic creat in zona Bucurestiului de toate sistemele de supraveghere si telecomunicatii care au fost instalate in/orientate din ceruri spre zona noastra.
Si-apoi, la cat sunt de sensibili bebeii, sigur i-a afectat si pe ei!
Hai sa mai dau si cu o scrisorica:
Cris, daca doar tipul de nascare a fost un impediment in a-ti face o fratioara, chiarca imi pare rau ca nu s-a putut aranja o cezariana!! Sa stii ca nu la shoping m-am dus duninica, ci la o verisoara care ne-a dat patutul, cantarul si cadita. Shopping sper sa mai fac ceva joi, la babyexpo
Gecko, iti dai seama ca nu m-am hartogarit tot timpul asta. Apropos de decizii corecte sau nu
, eu de exemplu am tinut scurta vreme regimul ala pe grupe de sange. Pana m-am documentat mai bine ca e o teorie nefondata si am renuntat. Si acum, cu ocazia sarcinii am aflat ca de fapt grupa mea de sange e A, si nu 0, cum stiam de cand mi-am facut buletinul.
Geckolina, da eu credeam ca ai migrat acolo numai tu cu Omu tau, dar tu zici ca ai si rude acolo? Si am inteles ca ei stau de mai demult acolo. Deci nu te-ai hazardat foarte tare cand ati luat decizia sa plecati.
Bubu, ce ma amuzat burtica ta intr-o parte 
Cu nascutul, cred ca noi doua vom incheia de manutza sezonul de nasteri la randunici.
Si sa punem si randunoii sa se tina de mana ca si al meu munceste de capiaza. Sper sa mai poata veni cu mine la Bv.
CristinaG -parca tu ziceai ca ai citit despre wrapuri? Oare ar merge unu facut din panza topita?
Mercic pt raspunsul cu preotul.
Pidana, am citit ca esti faiantzar mai nou :) Ce mese o sa iasa bb! Imi pare rau ca te scoate familia din sarite :( sper sa va adaptati!
M-ai amuzat cu "vine sormea acasa" parca vorbeai de zmeu :))
Ariel, sper sa invete Alex cat de repede sa se dea pe role. Omu meu care e mare roler (si-a dat drumu pe role si pe Transfagarasan, de mergea mai repede ca masina!) e de parere ca se invata mai usor cu toate rotile puse in serie. Acu, vedeti si voi. Te si vad alergand dupa ea prin parc cu un bebe atarnat de tzatza 
Eve, succese maxime cu analizele, sper sa nu stai stresata tot timpul sarcinii, dar usor mi-o fi mie sa iti zic...
Naty cea cu lapte pe ochelari
multam pt raspunsul cu preotul. Intr-adevar, Simo a venit cu salvarea.
Sunt sigura ca socrela se va descurca sa prepare laptele pt Iulia, dar cred ca si eu voi fi la fel de grijulie cand voi lasa bb pe mainile cuiva.
Simo 100x
-mama cu 2 pici acasa care mai are grija is de altele!
Elara, zi mersi ca doarme bb bine! Te pup, sper sa nu mai intri in butoi. Intreba Cerasela despre tine cand am fost pe acolo, asa ca am dat raportul despre cum ai nascut ;)
Kya, si la noi intreaga casa a scarii e intr-o mare renovare, e dementza ca ne vine praful in casa.
Si acum sa dam cezarului ce e al cezarului:

Hai Kya cu nasterea usoara! 
Si cu recuperarea de vis! 
si cu bebe ca in rugaciunile tale! 

Delfinuta, cazare am gasit ceva ceva pe langa Bv, ramane sa decidem intre 2 locatii, costa intre 80 so 70 ron/noapte. Poze achizitii sau camera de bb nu pot pune, cel putin pana duminica, pt ca stau toate impachetate asa cum le-am primit. Daca se monteaza mobila vineri, sper ca in weekend sa aranjam pe aici sa plec si eu linistita.
Ref la trecerea la formula, iti doresc ca sa se traga lapticul tau frumos si fara prea mare tam-tam sau dureri de tzitzi.
Kitzy, si tu vrei sa sari putin randul la nascut? Nu ne mai astepti, huh?
Stela, ce frumos zici tu acolo despre cum simti pt bb 

Dana Indiana, felicitari ca at terminat camera de bb! Si fii optimista, sciatica o sa treaca la max 6 sapt dupa ce nastem. Inca putin rabdarica, mami, stiu ca e greu! 
Mihos, nu renunta, fa dansul berzei :)
Vorbeati de alaptatul in public. Mie mi se pare o solutie buna asta http://www.pregnancystore.com/loved_baby_nursing_shawl.htm
MamiP, fasneatzo, cum le pui tu pe toate la punct sa le ai pregatite dupa ce nasti!
Si eu am cam aranjat cu botezul (spre disperarea maica-mii care zicea sa le aranjez dupa ce nasc). Vom face asa cum v-am mai zis: pe 24 Mai simbata e botezul, apoi toate rudele la casoaia lu unchiu, si duminica la o carciuma mai mica vor veni aprox 40 de prieteni.
Am programat si la biserica. Am luat si vinul
Atata doar ca nu stiu cum sa fac cu muzica duminica!! Sa angajez un DJ doar pt o petrecere asa restransa care va tine cel mult de la orele 19 la max 24? Voi cum faceti?
Azi am fost si eu la "desavarsire" ca sa o citez pe mamiP. Epilat, pensat, tuns, si cateva suvite subtiri, ca simteam nevoia sa ma alint. V-as fi pus poze, da asa uratica m-am simtit in ultimele zile (si) la fatzau, ca am zis pas.
Apoi mi-am achizitionat si eu legendarele Garmastan si batista bebelusului :) -batista inca nu sunt convinsa ca o voi folosi, dar sa fie acolo.
Hai ca ma mai opresc si eu :)
la toate!
sovi
37+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Simo27 spune:
Oana,eu am observat
...super!
Ma bucur ,fetele si Naty
,ca v-a placut poezia...bineinteles nu e toata,ce mi-am mai adus eu aminte si ce cred ca se potrivea momentului
,sper sa nu fi pus de la mine
...
acu,va doresc noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mami_papatot spune:
asa deci ariel...pai atunci de maine beau si eu cu ibricul, nu cu cana...tzatzarele le-am luat din esplanada, de la cora...90 d, le-am luat mai mari...ultimele 2...si mai aveau sigur un 85 c... eu de obicei port 80-85 b...dar asta a fost ok...ca vreau sa fiu cat mai fluflua...
gata, ma retrag in glorie!
Noctem Bona!
Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ccris_ccris spune:
Sovi, sa-ti fie de bine desavarsirea! Cat despre Dj pentru doar cateva ore, nu stiu daca merita. Noi o sa facem o selectie de melodii pentru toate gusturile si luam laptop-ul si niste boxe mai puternice. Nici la nunta n-am avut DJ sau lautari, fiindca am fost 22 de insi cu totii. Atunci am luat combina si MP3-uri.
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 15 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Ma retrag si eu ca-i tarzior si maine ma trezesc devreme sa mergem la doctor.
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 15 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
noapte buna mamip....si eu care nu intram la jolidon din cauza de preturi mari
...poate trec si eu sa vaz ce tzatziene au, cu toate ca nu prea ma omor dupa ele...eu cu bustierele, dar sub o bluza mai dragutza, cam aiurea sa apar cu bustiera mea kaki cu dragon pe ea (oribila, dar singura care-mi vine!!!) si dupa cum arata "productia de lapte" de pe acum, cred ca va fi iar o perioada rodica din acest pct de vedere...
mai vazusem unele la auchan (16 lei), dar e muuuult prea departe acum pt mine...
naty, eu foloseam la alex crema contra soarelui de la garnier, pt copii...mi s-a parut f buna. dar am inceput sa-i dau de prin iunie. pana atunci am lasat-o "s-o sarute soarele" :)) oricum, era cea mai bronzata bebita din parc. ieseam cu ea la 8 dimi si stateam pana la 10 :)) ne plimbam si o tineam in pantalonasi f scurti si maieu suflecat:))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
bubu05 spune:
Da, da, ne-am jmecherit putin si noi!
Sovi, pai da, ne luam de mana si stam de Paste in spital
. Cu Omu' ce sa mai zic...al meu a plecat azi la 10 dimineata la servici, acum a plecat spre casa dar s-a dus in Real ca nu mai aveam de-ale gurii...deci e tot pe drumuri si la ora asta...
Mami, felicitari pt. achizitii, abia astept sa-mi iau si eu sutienele! cred ca in big sunt mai scumpe, dar nu am drum la cora...
Ariel, m-ai dat gata cu ecsplicatul la farmacie...hi,hi!
Mai fetelor, nu mai chinuiti si voi barza asta, ca s-a emotionat si rusinat si ea...prea trage toata lumea de penele ei...de venit o sa vina sigur!
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
sovi, gresesti!!! eu NU voi alerga dupa alex cand va fi pe role:)) stiu de pe acum cine o va face:))) cei care o fac si cand e pe bicicleta...tati si tataie:) de ce??? pt ca merita!
cat despre cele 3 roti, e musai sa inceapa sa invete asa...ea seamana tare mult cu mine la capitolul "hopa mitica cade in fund si se ridica"....e cea mai impiedicata fiinta pe care am intalnit-o!!!
mamip, am uitat sa-ti zic de bicici, asa alint eu agregatul din dormitor:))) am luat-o de acum 2 ani, si am facut cam 30 minute/seara :)), apoi cate 100 abdomene cu un aparat special (un cadru)...o ador, o iubesc, dar i-am zis adio pe la 3 luni de sarcina, cand dr. mea mi-a zis sa ma calmez!!! de atunci a devenit cuier pt halatul de baie si cred ca asa va ramane cam 2-3 luni dupa nastere...
luny, si eu am facut 9 ani de inot!!! la 23 august!!! iubesc inotul, il ador! anul asta as vrea sa o dau si pe alex..., dar tre sa conving mai intai pe careva sa mearga cu ea, caci eu cu teo atarnat de mine...mai vedem:)
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
bubu05 spune:
Ariel, si Vladutu meu e un impiedicat rau de tot!n-am vazut asa ceva...cand fuge parca vine in freza
, nu vede pe unde merge...e mortal rau de tot! ma doare gura la cat ii atrag atentia!
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze