Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ariel, hai ca am scris in acelasi timp...nu stiam de catifelarile tale, despre ce este vba?

naty, am vazut si eu puiutz micutz la oglinda...mai pasezi tu te rog un pupic stii tu cui? cartea e tare haioasa, are loc pt brtzarica lui bebe, parutz, prima zi, prima poza, primul partz, chestiuni de genul asta...eu am primit-o cadou...am poze cu ea la lucrusoare de honey bunny...

crisule, pupici! nu-s ce-am avut dar nu-mi venea ioc sa intru pe forum...acus mi-am revenit...cat despre surpriza, nu am complexe de eclipsare, dar uite ca la faza cu superstitia nu m-am gandit....

Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bonsoar burticute nerabdatoare si mamicute "disperate" de frichinici!

Am apucat si eu de-am culcat copilul si am recuperat ce-ati ciripit.

Noi am iesit in parc dupa-masa, apoi am facut papa bun de seara, n-am apucat sa fac tabuleh ca nu prea se potrivea cu papica.

Naty, am notat ce-ai comandat, o sa iau si eu o data ca m-ai facut curioasa. De sterilizator, nu stiu de ce mi s-a pus pata pe el, vorba ta, poate nu e cazul si il pot lua mai tarziu...dar n-o sa mai stau sa fierb ca mi s-a luat...ditamai oala cu 10 biberoane, tetine, capacele, suzete Ma gandeam sa-l am ca biberoane tot o sa folosim la un moment dat si pana atunci mai sterilizez pompita de san, daca va fi cazul sau suzetele...

Mi-am luat de la farmacie servetele umede pt. fisuri anale, am vazut aici pe forum reclama si am zis sa le incerc. Nu patesc des, dar se intampla, plus un hemoroid micut

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, mult succes maine!!! Si intalnire minunata cu Sanziana!!! Naty a spus cum nu se poate mai bine: de maine viata ta va fi alta, mult mai frumoasa, mai fericita si mai implinita de acest mic sufletel pe care il vei strange in brate!

Refacere rapida ( Elara si Naty ti-au dat deja toate ponturile ), laptic mult si sa te intorci cat mai repede pe crenguta !

Pont ( daca nu vine prea tarziu ): incearca un supozitor cu glicerina inainte de operatie, pentru a evita eforturile pentru kk prea mari de dupa ea. La mine a fost indicatie de la medic inainte de cezariana, si recunosc ca tare bine mi-a prins, ca prima intalnire cu treaba mare de dupa operatie a fost smooth de tot.

Inca o data, mult succes! Si nu ai teama, o sa fie usor!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

fetele, eu va las ca tare mi-e somn, si am si eu fixul asta cu odihnitul in travaliu ...

inca un go Planet pentru MIha si Kya!

bubu, dana, pupici dulci!

aaaa, mi-am luat din Cora pt perioada travaliului suc pfanner de lamaie si o sticla cu tzutzuroi, sa pot bea mai usor...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vai, Naty, cand o vad pe Iulia in bratele tale imi dau seama ce micuta e!

Kya, inca o data iti doresc nastere usoara si refacere rapida, mult laptic si o intalnire de vis cu Sanziana!

PS: observati ceva??

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Dana, bafta cu neamurile si mai tine-ne la curent!

Randunici, v-ati culcat sau e forumul devina?

Cristina37+Andreea
AMR doar 15 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Si sa nu uit Stelutza, tare mult m-au impresionat vorbele tale! pline de emotie si sinceritate !si incercand sa ascunda timid in ele durerea perioadei grele prin care ai trecut! Dar uite ca ameritat...si pozicile cu mica gagalice, spun asta cu glas tare! la fel si bucuria din ochii tai!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

da bubule, observam...un amr smecherit!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mamip, pai am avut 3 nopti de travaliu fals!!! in prima contractii la 20 min., au durat cam 5 ore, au cedat la no spa, a 2a noapte, contractii la 15 min, cam 4 ore, au cedat la no spa (plus sangerare post ctrl), a 3a noapte la 10 minute, panica cat casa, sangerare, s-a terminat dupa nu stiu cate ore, caci am adormit dupa ce am luat ghici ce??? no spa!! acum ma doare la basca!!! cand voi incepe sa ma tavalesc p-aci din 5 in 5 minute, atunci o sa le iau in seama!!! cum ziceam si aseara, nu mai stiam cine pe cine "reguleaza, eu pe contractii sau ele pe mine (asta apropos de contractiile regulate)
de unde ai luat tzatzienele jolidon cu numa' 22 lei'bucata??? vreau si eu!!

aaaaa, am uitat sa va zic, ca si gyuri pascu "mi-am luat colac!"!!! d-ala special pt epiziotomie....am dat 20 lei pe el, are diametrul de 50 cm si-l cheama "colac de cauciuc pt escare"....asta ca sa stiti ce sa cereti in caz ca vreti, pt ca tanti de la farmacie nu auzise de termenul "epiziotomie" si a trebuit sa-i explic eu, in fatza a 6-7 persoane cu naste mamica si o taie dr. la popou...si apoi nu mai poa' sa stea in c.. vreo 2 luni!!! nu va zic ce ras a iesit in farmacie, iar fiica-mea ma intreba daca poate sa stea si ea cu fundul in colac:))

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:6 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty,poti pastra laptele preparat la frigider, e ok. insa mare atentie la incalzit...
Eu zic mai bine sa-l faca atunci pe loc...si-i explici ca e foarte important ca masurile de lapte sa fie rase!

Eu cred ca David e constipat..anunt prima zi fara kk. Maine iau apa Hepar.

Luny, parca tu ma intrebai dece am oprit alaptatul...din mai multe motive, printre care ca daore di cauza de prea mult, ca nu mai am aceeasi disponibilitate...in urmatoarele 3-4 luni foi fii supusa la un stres teribil cu plecarea noastra in Africa si de cat sa se intample atunci si sa fie mai greu de controlat, am preferat acum cat sunt inca zen.

Va doresc o noapte lina!

pozici

Mergi la inceput