Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 16
Dana_Singh spune:
sper sa mearga de data asta ca deja am nervi cu carul

Mihatp, nu sti ucit sunt de puternica dar n-am de ales. Daca ai sti de cite ori n-am bocit si nu-mi venea sa ma arunc de la etaj (noroc ca de la mine de la 1 nu e asa departe), dar dupa cum citesc eu aici merita asa ca indur ruseste hahahahahahhaa
Mihos, ai si tu dreptate, dar eu nu mai rezist cu nervii si mai stau si cu noi in casa, deci n-am unde sa fug.
Valentina, cred ca toti rindunoii au ajuns la stajul asta. Al meu ma ia de burta si ii striga lu' fi-sa sa iasa odata
Simo, mai ce poezioara frumoasa. Am salvat-o si eu 

Dana
37 cu
Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
natynic spune:
Simo, 

Kya, iti urez totusi noapte buna, sper sa fie. Fii linistita, va trece repede si usor si o parte din sufletul tau va ramane definitiv in posesia Sanzianei, pentru tot restul zilelor tale. Maine va fi prima zi din restul vietii tale...care nu va mai fi niciodata la fel...Dar asta sa nu te sperie. ca e minunat, iti jur! 
Si va las si eu, ca forumul s-a molipsit de la barza si i-a luat boala, care o fi aia; se manifesta cu turmentare completa.
Dar si cand n-oi mai prididi sa va trec in listuta de mamici...![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
sara buna fetele, raportez si eu forum puturos! asta este, ciripeala mare!
sosit din Cora, papat pizza home made asortata la bere fara alcool evident, facut un fel de tochitura, o salata de paste, toate cu ajutorul florinelului preferat evident, care de harnicutz ce a fost a spalat si vasele...asa ca , pupici publici!
bitzule, in cora n-am gasit niciun fel de carte, dar mi-a raportat florinelul, in pasajul unirii (iesirea din unirii doi spre hotel Horoscop, biserica Sf. Spiridon) prezenta carticelei pe care o am eu.
ariel, se vede treaba ca la tine macar exista ceva semne...cat despre calciu, nu-s ce fel de ca tre sa fie, dar am inteles ca este eficient doar in cazul in care travaliul e inceput...daca e, il avanseaza, daca nu ezista, poti sa dai cu ca cat vrei ca tot geaba!
kya, maine astept vesti, de care vrei tu, sa ma fac si eu mesager de vesti bune, evident, Sanzaiene pufoase si Raluci razacioase!
revenim
Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ariel_7000 spune:
aaaaaaa, pai miha, nu am stiut ca meduza ta e bronzata!!! pai e clar ca trebuie sa ne luam la revedere de la tine, sa-ti uram nastere usoara si recuperare rapida!!! hai ca nu mai e mult!!! poti pune deja la amr, doar cateva ore!!! eu tot as lua un calciu in locul tau:)))
kya, dar eu tot nu am priceput de ce nu vrea sa te opereze maine??? pai ce treaba are colul cu cezariana la cerere??
mihos, ia si tu calciu, hahahha!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:6 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
Mai, dar m-ati facut curioasa rau!! Bitzo, cand intri musai zi-mi si mie ce e cu cartea aia a bebelusului, cu ce se mananca de esti asa disperata sa o iei?!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
mamip, pai macar nu fac lipsa de calciu:))...eu de poimaine incep sa beau iar ceai de zmeur, pe care l-am intrerupt cand am avut senzatiile alea "de catifelare" 3 nopti la randul....nu stiu daca e vreo legatura, dar din ziua in care nu am baut ceaiul, nu am mai avut travalii:)
in schimb am luat in continuare boabele homeopate...
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:6 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ccris_ccris spune:
Gata, randunici, am reusit sa citesc din urma, terminam mai repede, dar, dupa cum ati vazut si voi, forumul merge ca ochii mortului.
Azi m-am bucurat de soare prin curte, am dormit, m-am relaxat...fiindca maine o sa am o zi destul de plina, cu cateva drumuri de facut. O sa ma duc la control si la intalnirea cu anestezistul, apoi o sa mergem cu masina la firma de asigurari pentru constatarea...zgarieturii de care va spuneam acu cateva zile, ca sa putem baga masina la vopsit pana nasc eu...
, ca si-aici e cu programare. Randunelu' si-a luat o zi de concediu maine. Pe urma vom merge sa-i luam cercelusi la fata, sa-i am cu mine la apital si cred c-o sa trecem si prin piata. Nu stiu cat vor dura toate astea, cu circulatia din oras...
In ultima vreme, bebelina mea se misca de numa-numa, se suceste si rasuceste, cred ca nu mai are loc in burtica,iar durerile de sub burtica au devenit din ce in ce mai dese. NU sunt ca la ciclu, cred ca ligamentele dor, inainte ma durea doar cand ma suceam in pat de pe o parte pe alta, acu si daca stau pe scaun sau merg.
Cat despre botez, c-am vazut c-ati discutat, noi o sa-l facem sambata, ca atunci am gasit liber la restaurantul Randunica
, dupa cum v-am mai zis, pe 14 iunie, ca sa nu fim in post.
Si-acu, scrisorica:
Vazut pozici dulci de bebe de Alice

Bb Andrei, scrie repede 9 mesaje ca sa scapi de moderare. Si pana atunci, felicitari pentru Maria!
Cory, rogu-te, cand mai intri pe crengutza, mai pune pozici cu Alex, ca eu n-am reusit sa deschid link-ul si sa le vad
.
Elara, multumim pentru sfaturi si incurajari, 
Papacioooos, bine ai revenit la ciripit, ca ne-a fost dor. Super ideea cu nasii, dar sper sa guste momentul si sa nu fie superstitiosi cu imbracatul rochiei a doua oara. Plus ca n-o sa va umbreasca voua momentul?
Delphin, bine ai mai intrat pe crengutza, 
Stelutza, bine ai revenit acasica si pe crengutza. Teo a ta e o dulce, ma bucur ca esti fericita, spor la mamiceala si refacere rapida!
Naty, ce dlagute sunteti voi in oglinda! A crescut Iulia mica, a crescut! Avem telefoane la fel
.
Simo, super poezia!
Off, mamicilor, prin ce treceti voi cu bebeii, ma cam speriati ce m-asteapta! Sa ma bucur de astea 2 saptamani de liniste si odihna la maxim!
Sa mai bagam o mica galerie:
Hai Mihatp, hai cu contractia, hai cu nasterea in noaptea asta!

Hai, Gecko! Hai cu membrana rupta, hai cu contractia!

Cristina
37+
Andreea
AMR doar 15 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
mami_papatot spune:
acus imi savurez ceiucul de frunze de zmeur si sunt tare fericita ca am deja 2 saptamani si 1 zi de astfel de tratament...sper din suflet sa-mi fie de folos si sa nu imbatranesc dilatandu-ma...ariel, ce zici? tu cum stai la capitolul asta?
tot azi am reusit sa-mi iau si 2 sutiene de alaptat de la jolidon, mult mai ieftine decat ma asteptam...eu am vazut sutiene pe net cu 90 de roni...si ma gandesc naibii ca una e sa dai o carutza de bani pe un stien elegant pe care sa-l porti pe sub o rochie sau o bluza care sa-ti puna in evidenta dotarile, si alta sa gazduiasca laptaria lui enache...deci super oferta, sutien de bbc, 22 ron...
am o stare de mare bine si ma bucur ca am mai citit pe la nasterile la medlife ca nu e chiar asa greu pana la anestezie, majoritatea descriu durerile ca fiind suportabile...asa ca abia astept sa vina gaza...si pe mine ma tot verifica nemurile si cunostintzele...initial pare asa un tel oarecare si imediat, pop the big question...
am uitat sa va spun, pt cele care mai au timp de asa ceva, am vazut niste chestii tare faine...The kite runner/Zmeul, un film care pe mine m-a impresionat f mult ... Enchanted, asta este un film de animatie ok, merge si pe post de comedie si pe post de desene animate cu oameni mari...si Charllote's Web, un film de animatie cu un purcelus tare haios..
Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ccris_ccris spune:
Kya, nu e sigur ca nasti maine?
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 15 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Dana_Singh spune:
Rindunici scumpe, va doresc o noapte buna si sa auzim numai de bine miine.
Sper sa-mi mai lase si mie laptopul rindunoiul miine ca sa mai intru si eu la taifas.
si ca sa fie cu noroc scot agitatele

Nasteri usoare si bebeii pufosi si papaciosi
Dana
37 cu
Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh