Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Mai da' greu cu forumul asta!
Gata, mi-am facut si unghiile.
Deja mi-e foame... (asta pentru ca stiu ca nu mai am voie sa mananc
).
Pai ce faci Miha ma abandonezi? Cum ramane cu tandemul Bucuresti-Baia Mare?
Criss
Cred ca va mai dura pana ma culc... aveam eu insomnii si in noptile trecute, dar acum...
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana maine!
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
am niste nervisori...scrisesem un mesaj Special pentru Naty...si a disparut

...il reiau
Naty,cand am vazut poza cu voi 2 La Oglinda ,uite ce mi-a venit in minte:
"Asta-s eu! si is voinica! 
cine-a zis ca eu sunt mica?![]()
uite,zau,acum iau seama
ca-mi sta bine-n cap naframa ,
si ce fata frumusica
are Mama! 
Ma gandeam eu ca-s frumoasa
dar cum nu!si mama-mi coase
sort cu flori,minune mare
nu-s eu fata ca oricare
Mama poate fi faloasa
ca ma are! 

De-ar sti mama!vai,sa stie
ce-i fac azi,mi-ar da ea mie
d-apoi!n-am sa fiu tot fata,![]()
voi fi si nevasta-odata
las,sa vada cat de bine-i
maritata!!!"

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mihos spune:
bai, ce naiba are forumul asta? imi pastrez rabdarea cu sarcina asta si ma destabilizeaza psihic forumul ? merge tare tare greu..
Stela - bine ai revenit 
! iti doresc refacere cat mai rapida! se zice ca primele 30 zile sunt mai grele.. citez din "babe";
Gecko - agitatele ce le-ai scos pentru mine - baga-le imediat la loc
ca nu sarbatoresc nimic!! nu-s in stare sa nasc copilul asta.. ce sa fac.. sa-l scot cu forta?
vad ca starea vremii a influentat serios chitaielile bebeilor si mamicile au avut ceva de furca.. macar ale au avut ce face..! sper totusi sa va puteti si odihni!
tin pumnii pentru Miha si Kya - care cred ca intr-o zi - doua intra in clubul scutecelor!
va doresc nastere usoara si revenire grabnica pe crenguta!!
in rest, Gecko, Valentina.. si alte burticute care au mai ramas.. venim tare din urma!!! nu-i asa?
Dana Singh - ultimul lucru pecare mi-l doresc acum pe ultima suta de metri e sa ma mai cert si cu "clanul".., asa ca deocamdata vad ca ma pot abtine... mai ales ca al meu randunoi vad ca le tot tine isonul, el chiar crede ca ne "äjuta", dar acum ti-am zis ca parca sunt pe droguri.. nu prea ma mai deranjeaza foate mult..azi..
va pup si va doresc o noapte linistita randunicilor! 
ariel_7000 spune:
NICI EU!!! INCA PRIN ZONA...dau send si apoi ma pun pe trancaneala...merge forumul parca ar sta!!!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:6 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
deci, o seara buna fetele!!! si eu am ramas tot nenascuta pe ziua de azi:)) sper ca nici maine, ca tre' sa-i astept pe aia cu mobila de la ikea....din momentul in care au intrat pe usha, ii voi zice lui teo mic:" hai la mami!!!"...
azi noapte, pe la 4 am mai gasit o balena mareee pe protege slipo, imi zic "hai ca-si face efect baia mea de relaxare cu uleiuri aromatice:))) ce bine a fost!!!" si...nimic. au venit mama si alex la mine, eu socata ca nu s-a dus copilu' la gradi....numai ca bietul copil cu biata mama, s-au chinuit 1 ora sa ajunga la gradi, cu tot traficul imbecil de azi si cand au ajuns acolo nu au primit-o pe alex, ca au avut 2 cazuri de scarlatina, cat a lipsit ea si nu primesc copilul fara exudatul faringian in mana...asa ca s-au intros fetele acasa, inca un drum de 1 ora
....maine o duc sa faca exudatul si uite asa sta fata mea iar acasa!
am plecat apoi la mama, ca imi era teama sa raman singura pe metereze. a venit mama vecinei mele, gravida in avans cu sapt fatza de mine:))), ca sa-i dau niste no spa, ca fiica-sa abia s-a externat, ca are contractii, dar ca nu naste 
....m-am dus la ea, saraca, se chinuia de nu mai putea. ea va naste tot cu dr. mea....a stat 2 zile in spital, cu travaliu fals, col betonat, a trimis-o azi acasa....sa astepte!
mai, dar bezmetica si capiata e barza asta!!! are astenie de primavara!
am ajuns si eu acasa, acum m-am calmat ca sunt cu al meu, nu mai sunt singura....pana maine:)
cam asta e raportul zilei de azi....am cateva contractii capiate, ametite, dar nu se pun!
sincer, m-am plictisit sa le dau atata importanta!!!
in continuare ma dor sanii, parca si mai rau si au inceput sa faca baltute!!! teo este cam agitat, vad ca a devenit foarte miscacios...
asa ca, kya, maine vei papa singura prajitura, sunt convinsa ca va fi tare dulce! sa ai parte de nastere usoara si recuperare rapida!!
miha si gecko, eu va doresc din suflet maine ce-mi doresc si mie, dar de poimaine incolo:))) o barza eficienta!!!
multumesc iar fetelor care mi-au admirat baloanele:)))
o intrebare am si eu....daca tot se zice ca nasterea se provoaca si cu calciu.....hmmmm, ce credeti, se poate incerca la domiciliul clientului?? sau trebuie musai intravenos???
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:6 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mihatp spune:
Kya ramane cum ne-am inteles...cred, acu' depinde si de Luca ce parere are, dar sper sa asculte cat de cat
Mihos sper ca nu a deranjat ca am "informat" crenguta cu stadiul burticii. greu acum pe asteptare!
parca nu am numarat lunile sau saptamanile cum numar acum zilele!
40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6
Ali_bia spune:
Noapte buna!!!
Ma duc la culcare ca mi-am facut o mie de nervi...
cu forumul asta.... si acum merge greu
NATY taaare frumoase mai sunteti amandoua...
...si SIMO foarte frumoasa poezioara pentru Naty
NASTERE USOARA KYA!!!! abia asteptam sa ne spui cum a fost si cum e rolul de mamica.. 

ici la randunici
doamneeee dar greu mai merge........
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
39+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.7 zile pana la 
mihatp spune:
Ariel, dupa 2 zile de vanat contractii am renuntat si eu sa le mai tin socoteala. ma gandesc ca sigur o sa ma prind cand se ingroasa gluma ca n-o sa mai uit cand a fost ultima. precum am raportat, azi m-am intalnit si eu cu meduza, de dimineata pana dupa-amiaza, maronie bine.
40s+6z
Kya spune:
Ali mersi mult 
Ariel sa stii ca tot te prind eu odata si odata cu prajitura aia... Poate nu ma opereaza maine, si mai ai ragaz o zi ![]()
Miha hai ca pana maine dimineata, cine stie...
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR... pana maine!
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
Pana mai reusesc sa pun si eu ceva pe forum
Kya iti doresc tot binele pentru maine, sa va intoarceti acasa cu bucurie si implinire
40s+6z