Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 14
Dana_Singh spune:
Simo, stiu ca-s scumpa la vedere dar n-am ce face. Noi avem calculatorul jos si mi-e tare greu sa cobor si sa urc scarile si sa stau in fund. Ma rupe spatele.Daca o tine rindunoiul cu uitatul laptopului am si eu o sansa sa mai ciripesc daca nu sunt prizoniera la pat.
Naty, multi pupici si de la noi. S-a facut o falcoasa Iulia :D
Printesa Iulia are concurenta la cuibusor si noi avem printese pe pereti ca voi ![]()
Dana
37 cu
Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
natynic spune:
Da unde fugirati toate??? Nasteti???
Kya, cred ca barza de-aia nu s-a aratat zilele astea, ca stie ce o asteapta saptamana asta si a tras o betie zdravana ca sa-si "incarce bateriile" ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihos spune:

BUNA SEARA RANDUNICI!!!!!!!!!!
nu am nascut inca .. semne ioc.. dar cred ca v-ati saturat si voi sa va tot spun asta.
Nu am mai intrat de vreo doua zile, insa nu prea imi merge net-ul.. ma scoate imediat ce ma loghez si nu stiu care o fi cauza!
Eu deja mi-am testat rabdarea si se pare ca stau bine.. am ajuns la stadiul la care deja m-am resemnat ca o sa nasc la vreo 42 sapt.... nu mai raspund ca telefoane ca toata lumea incepe cu "nu m-ai anuntat ca ai nascut.. rusine sa-ti fie!!"" ; culmea e ca sunt si inconjurata de bunici, socrele binevoitoare care au venit sa sa ma ajute cu copilul.. care tre sa vina! deci nu vreau sa va spun ce atmosfera e pe langa mine.. insa eu parca sunt pe droguri..zambesc!
probabil ca de asta nici nu nasc.. banuiesc eu.. s-a speriat si copilul!
am fost azi dimineata la spital.. si bineinteles ca raspunsul a fost "poti naste oricand..reveniti joi";
trebuie sa citesc si eu romanele postate de in weekend .. si revin;
daca a mai nascut cineva, pup mamicile si bebeii, daca nu, oricum le pup..!!!
sper ca sunteti bine toate.. dar hai sa ma apuc de citit!
pupici!
Dana_Singh spune:
eu sunt aici dar n-a mers forumul 
deabea acum am reusit sa ma loghez iar
Dana
37 cu
Jasmine Victoria
luny spune:
gata si baita, si cina pt Mufa! a dormit pana la 8 si ceva, wau!..a plecat si mama si in sfarsit mananc si eu!!
naty, frumoasa pozica, la cat mai multe!!
kya, miha, ce faceti, cum sunteti?!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Dana_Singh spune:
Mihos, cunoastem situatia. Eu am 2 bucati de babe cracanate cu muuuulte sfaturi plus o soacra de mai bine o dau la ciori![]()
Pune mama piciorul in prag si taiele avintul.
Eu am facut o criza mai serioasa de nervi si s-au potolit
Dana
37 cu
Jasmine Victoria
mihatp spune:
nu a mers nici la mine forumul, in sfarsit am reusit sa intru
nimic nou...asa parca stau in imponderabilitate. tot cronometrez contractii, sunt rare, la 45 min, dar dureroase, ca si cele de ieri. mi-am luat gandul de la noaptea asta, dar parca poti sa stii?!
Kya iti tin pumnii, sa fie totul bine!
sper sa mearga netul mai bine
40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6
ccris_ccris spune:
randunici,
N-am reusit sa recuperez din urma, am intrat repejor sa-i fac galerie lui Kya, ca sa nu se culce.

HAI, KYA! NASTERE USOARA!

ITI TIN PUMNII! SA NE SPUI CUM A FOST!
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 15 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
luny spune:
gol pe la noi...ma duc in pat ca-s pa cu ciuperci!
noapte buna!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
of mai Dana, ma gandesc ce puternica trebuie sa fii, cata rabdare trebuie sa fii avut in perioada asta, iubita va fi Jasmina.
dar a mai ramas un pic.
40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6