Copilasi din 2002 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabi_K spune:
Am intrat sa vad daca a fost sau nu barza prin Brasov... se pare ca se mai lasa asteptata Oricum, avem sampania la rece
Sanzi, la noi nu e pb de logoped, Lili fiind afectata de tot scandalul dinaintea si din timpul divortului.
Aseara si-a spart capul, pe la 10, cand era deja pregatita de culcare, capul spalat, in pijama, gata sa intre in pat, a dat cu capul de masa. www.dropshots.com/kincses#date/2008-04-12/23:02:15" target="_blank">Asa arata copilul dupa ce ne-am intors de la urgenta.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
Cristina_C spune:
Sinzi,
L-am vazut pe David, ce frumos inoata! Apropo de ce m-ai intrebat, inca nu stiu cum sta treaba odata intrat la Gymnasium, nu m-am interesat asa de departe si nu stiu pe nimeni cu copii acolo, dar aflu eu pe parcurs. Eu sper ca lui Robert sa-i placa scoala si sa fie constiincios si o sa fac tot ce pot sa-l motivez sa invete, adevarul e ca am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la primii ani de scoala. Nici nu stiu cum sa dozez timpul liber: cat sa-si faca lectiile si cat sa se joace, dar asta o sa discutam probabil la subiectul cu scolarii pe care vor fetele sa-l deschida.
Apropo de casa/apartament aici, noi am hotarat sa vindem in Ro. Si cat mai repede, poate chiar anul asta.
Nina, am vazut pozele cu fetitele tale, ce noroc pe Kiki sa creasca alaturi de verisoarele ei, se vede ca fac o echipa
! Am vazut si hamsterul!
Nicoleta, poate saptamana viitoare pe vremea asta o sa ni-l prezinti pe Matei!
Va salut pe toate si mai vorbim!
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
Cristina_C spune:
Vai, draga de ea! Accidente din astea, Gabi, se intampla intr-o secunda si n-ai cum sa le previi! Doamne fereste pe viitor! Uite, tot ieri, de faza cu mine, Robert si-a prins mana stanga intr-o usa glisanta si nu-si mai putea scoate degetele! S-a speriat foarte tare si cand le-a scos erau putin umflate si putin invinetite, dar si-a revenit repede. Acum cum se simte, o mai doare? Multi pentru Lili, pe capusorul lovit, sa se faca bine cat mai repede!
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
Nicoleta spune:
Salut.
Uneori simt ca si cand nici nu as fi insarcinata, ma misc usor etc.
Alteori am asa emotii in legatura cu nasterea... alteori nu... Sper sa fiu acasa saptamana viitoare pe vremea asta, cu bebe MAtei in brate...
Gabi, lasa ca trece, dar sigur ai tras o sperietura...
Cristina, sigur va fi bine la scoala, va veti descurca asa cum trebuie!
O seara buna, eu abia astept sa vina ziua de miercuri!Mai sunt cateva zile...
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
cristina22 spune:
Nico-stii ce!? Imediat nu mai sunteti 2 in 1 si nici n-am vazut poza cu burticica. Pe vremea mea imi faceam poze din toate unghiurile posibile!!
Saptamana asta facem galerie pt bb Matei!!!
ps:Carmen, ai niste fete superbeeee!!!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Raportez o duminica mai cu febra, mai cu melancolie blegoasa. Sper ca febra e de la antotetanos:( Aseara am fost la pansat, rana e mai o.k..
Nico, se pare ca bb Matei se simte tare bine acolo unde e
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
Nicoleta spune:
Am pus 2 poze pe albumul comun, acum vi le arat!
AMR 5?? de zile
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2586232920101701233UYCHds
Poze cu burtica. Facute de mine, sotul nu-si aminteste sa ma pozeze...
AMR 5?? de zile
cristina22 spune:
Nico-vazut!!!Acuma, zi unde-i grasimea cu care te tot lauzi?????
Gabi-las' ca-si revine ea!! O fi ceva viroza. Si la Andrei la gradi tuseste lumea la greu!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Pai am ales si eu pozele in care nu se vede prea tare, ce credeai, ca risc sa ma amendeze astia pentru grotesc...? Grasime este, mai este si apa in tesuturi... sa tot faci copii!
Ma duc la nani ca acuma se face vremea de luat copil de la gradi... Si la noi la gradi se tuseste la greu...
Sanatate picilor!
AMR 5?? de zile