Copilasi din 2002 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Pe noi, vremea urata ne tine in casa. E innourat si un vant tare rece afara.
Aici, avem cateva poze intr-un parculet, sapt. trecuta. Mai trebuie sa treaca ceva zile sa fie totul verde si cateva sapt. sa fie si la noi, pomii infloriti.
Nicoleta, stai linistita, bb vine cand crede el de cuvinta !
Cristina22, seara de vineri nu prea mi-a placut. S-a terminat cum banuiam. Oricum, toti copilasii vor fi ajutati pana la urma. De aceea i-au si adus in platou, sa impresioneze pe cine trebuie.
Lucia, ce nostim e Liviu cu numele prietenilor lui !
Uite ca, deja, si-a facut prieteni !
Inca putin si se va obisnui si cu programul de la scoala.
Succes, amandoura !
Sinzi, inoata foarte frumos, David !
O duminica faina in continuare, tuturor !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
carmen spune:
NicoletaMatei in inca in burta? Bagajul l-ai terminat? Te-ai pregatit sufleteste? Sanzi chiar asa, iguana era in trafic mai?
avut putin emotii dar a trecut cu bine. Acum trebuie sa stea in casa pana joi cel putin ca sa nu intre in contact cu prea multa lume si sa contacteze vreun virus ceva. Ieri am constatat ca fetele (stiam de fapt dar mi-am reconfirmat) sunt mult mai curajoase decat baietii. In salon cu Ana mai era o fetita si au fost amandoua fff curajoase cand le-au pus branulele in schimb baietii faceau ca indienii prin saloane si pe hol, mamaaaaaa era tragico comic.
Ana inca nu merge anul asta la scoala ca ea abia in noiembrie face 6 ani si ar insemna sa mearga inainte de 6 ani; din grupa ei vor pleca vreo 4 fetite cu care s-a inteles ea foarte bine si va fi cam trista la inceputul anului ca nu va mai avea prietenele "preferate".
Si-a mai facut cateva prietene si pe la cursurile de dans, in general e destul de sociabila, se apropie greu dar dupa ce a stabilit o relatie ii place. Chiar aseara ii spunea ca ii pare rau ca nu mai sta in spital ca ii placea sa se joace cu colega ei de salon .
Sunt aici cateva poze mai recente cu fetele si pe care nu am apucat sa vi le mai arat, sper sa ma invrednicesc totusi sa pun unele mai noi.
Sa aveti o dupa amiaza frumoasa.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
ruxij spune:
Sanzi, inca odata, minunat inoata David. Se vede progresul f. bine. Imi place cum a invatat sa respire. I-am aratat si lui Bogdan de cateva ori filmuletul cu David ca exemplu despre cum se respira, ca el cu asta are probleme. Asa ca ne serviti de referinta:))
Eu nu stiu cum va rezista bogdan la apa din bazinul astora, e prea rece pentru el.Asta vara cand mergeam la strand, se vedea o mare diferenta intre Bogdan si prietenul lui, lui Bogdan i se facea frig MULT mai repde.
Lucia, adaptare cat mai usoara in Aussie! O sa treaca repede perioada asta, e greu pentru copil la inceput, totul nou, limba noua, dar va trece si va veti integra cu totii, primul va fi Liviu:)
Cristina si eu zic ca nu va avea probleme Robert in sistemul german.
Anina, f.f. dragute pozele!
Iar am uitat cui mai voiam sa ii raspund:( Voi cum facetei sa tineti minte ca eu nu pot decat dc. scriu in word si dau copy-paste.
Eu ieri am fost la spa dragelor. Masaj, tratament facial, manechiura, coafura, sprancene si machiaj. Am stat 5 ore acolo.
Am inceput sa il las pe Bogdan singur afara. Intai se invarte cu bicicleta prin fata casei, timp in care mai apare cate un copil si se duce pe la casa aceluia (nu IN CASA) ci in fata casei, apoi apare altu' si tot asa, a golanit joi de numa' numa'. A prins curaj si vineri s-a dus si a sunat la usa unei fetite sa o cheme afara. Cam golaneala, dar cred ca are nevoie sa fie mai independent si mai curajos, asa mi-au zis aia de la scoala, asa ca il incurajez in chestiile astea, nu ma intereseaza ce or zice parintii aia. I-am zis doar sa nu intre in casele sau curtile oamenilor. Si eu stau si ma uit pe geam, am o camera pozitionata strategic si vad tot stand la masa cu laptopul in fata. Acu in weekend e vreme cam urata.
Va pup,
Lia
sinzi_ana spune:
Khristin, David inoata de mult, in sensul ca se deplasa dintr-o parte a aluia de bazin, dar fara un stil anume...
Abia acum invata si perfectioneaza stilurile de inot...plus rezistenta!!!! Nu e usor sa coordonezi miscarile, respiratia, rezistenta si viteza!!!!
Oau...16 saptamani deja??? A inceput sa se vada burticutza?
Am vazut niste filmulete de la patinaj a unei fete din Canada (nu mai stiu nick-ul) si am ramas uimita ce frumos patina fetita (cred ca are in jur de 6-7 ani)!!!! Yasmine cum se descurca pe gheata?
Nina, multumim de aprecieri!!! Imi e tare dor de pomi infloriti!!! Poate la anul ajungem si noi in Romania primavara (de Pasti) sa mai vedem si noi flori in pomi!!!! Ce mult s-a inaltat Cristinuca!!!
Ruxij, ce trai pe tine!!! haha!!!! Cat a costat distractia??? M-ar interesa si pe mine!!! Dar mai ales un masaj...Aici in bloc avem sauna dar nu am ajuns niciodata...toate babele merg!! hihi...
Sa stii ca te invidiez ca poti sa il lasi pe Bogdan in fata casei...si noi trebuie sa incepem sa ne cautam casa...dar vrem sa vindem in Ro prima data...sa scapam de o grija
David are rezistenta...si asta cred ca il ajuta f mult la inot!!!
Nicoleta, haha!!!! Nasti chiar la termen?? Cred ca lui bebe ii place la caldurica daca nu da semne ca se agita sa iasa!!!!
Lucia, si eu imi aduc aminte de David ca a plans la inceput...e greu pt ei cand nu inteleg nimic!!!! Dar isi revin foarte repede si apoi e greu sa nu uite lb romana!!! Acum e intr-o grupa cu care invata limba engleza? Sau e o clasa normala de gradinita?
Cristina22, da!! Aici sunt f multe iguane..unele imense (tot din specia iguanelor, nu stiu daca se cheama altfel) cat un caine mare!!! Iar gradinita lui David este langa un canal cu multa vegetatie si mereu au iguane in campus dar pe strada mare nu am vazut pana acum!!!!
CristinaC, pare destul de complicat!!! Dar de exemplu, daca intra in Gymnasium, si nu "face fata" il pot "degrada" intr-o clasa mai mare? Sau odata intrat acolo ramane pana la bac?
Carmen, asteptam pozele noi!!!! Bine ca ati scapat de spital!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Dodo-pui spune:
Sinzi felicitari pt David,
Nicoleta sunt aici pentru galerie ;
Nina Kiki si pe mama ei doua frumoase,cand ma uit la voi m-ar bate gandul si la o fata,
intregul fara exceptie.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ruxij spune:
Sanzi, a costat vreo 200$, dar sa nu crezi ca m-am apucat eu sa imi cumpar asa ceva, a fost cadou de Craciun de la sotul meu si abia acum m-am invrednicit sa il folosesc. Oricum nu mi-as cumpara niciodata machiaj Decat dc. am vreo nunta ceva :)) Asa ma si intrebau alea, "unde mergeti diseara?" lol
Masajul costa vreo 50$. Mie mi-a placut mai mult masajul pe care mi l-a facut tipa care mi-a facut tratamentul facial. Am mai fost la tratament facial,dar mi-a placut mai mult masajul tipei asteia. In schimb mi-a placut mai mult cum arata fatza mea data trecuta dupa tratament, de data asta nu prea am vazut nici o diferenta. Cred ca tipa asta mi-a facut tratament pt. ten gras, ca eu i-am zis ca nu stiu, am avut tenul gras, dar acum cu varsta nu mai stiu. Cred ca nu mai e gras tenul meu si ea mi-a tot dat cu tot felul de solutii de curatat, in schimb data trecuta aia mi-a dat cu chestii mai grase si imi stralucea fatza:))
Deci cred ca ma voi mai duce pe cont propriu ashea, dar doar la tratament facial, sprancene neaparat (mi-a placut de data asta mai mult cum au iesit decat data trecuta--o sa ma duc tot la tipa asta) si poate masaj. Nu stiu de ce, am fost mai putin "in extaz" la masaj decat m-am asteptat. Parca nu ma apasa pe unde si cum simteam eu ca as vrea
Sanziana, e moment bun de cumparat case acu', ca's preturile jos. Cand zici ca David are rezistenta te referi la rezistenta fizica, sau la rezistenta la temperatura scazuta? Daca fi-miu n-o sa reziste la club din cauza frigului, o sa il retrag si il dau din nou la anul, cu varsta ar trebui sa nu ii mai fie frig. Sau sa il pun la ingrasat:)) Incerc tare sa il ingras, am ajuns sa ii dau din nou sa manance in gura ca la bb
sinzi_ana spune:
Ruxij, am sa incerc si eu!!! Mi-ai dat idei!! hihi...Sotu face masaje tare bune...dar scurte...
Pe noi ne sperie nitel sa ne luam casa aici...cu asigurarile si cu uraganele...nu stim cu ce tip de insecte si serpi vom convietui...dar pana nu incercam!!!!
David are rezistenta fizica...inoata cot la cot cu cei mai mari (antrenorii le dau un nr de ture/stiluri) si ei fac cate pot...David le face pe toate, spre deosebire de prietena lui care oboseste imediat (au renuntat din cauza asta)
Cat despre mancare, multumita Andradei, eu cred ca David a inceput sa puna pe el...
Nu ii mai dau carne multa in primul rand, ii dau mai multe paste, oraz, fainoase, branza ii ascund pe unde pot, smanatana la fel...si se vede...plus sportul care ii face foame...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Mami si tati
Nicoleta spune:
Iar ati fost harnice cat am fost noi la plimbare...
Khristin, tin minte ca in prima jumatate a sarcinii eu numaram saptamanile sa ajungem odata in saptamana 20! Nu mai aveti mult pana la jumatate! SI eu asteptam cu nerabdarele ecografiile! Si eu am inca o coada de raceala, nu a fost gripa, dar o tot am de o saptamana (inca am niste secretii deranjante...). Multa sanatate. Cat despre Matei, vine el cand vrea, sper sa nu fie nevoie de inducere, ca la Stefan nu a fost, ar fi culmea, la al doilea copil, despre care se zice ca vine mai repede...
Sinzi, la mai mare cu inotul!
Ruxij, ce fain ca stati la casa...
Nina, si la noi s-a stricat vremea...
Carmen, sanatate, Stefan sa stii ca a fost foarte curajos la analizele din ianuarie. Nici pas nu a zis!
Dodo, deci tie iti predau stafeta? Insa nu sunt sigura ca va fi o stafeta de fetita...
Asa as vrea si eu masaj, cosmetica... dar de.aia sunt atatea cuie pe lume, sa isi atarne si gravidele poftele in ele... ultima data and am fost la cosmetica faciala (decembrie) asa am racit... cam ca acum, am transpirat acolo si afara era rece... Data viitoare ma duc vara. Cred ca in vara 2015 ...
Va doresc o seara frumoasa.
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
ruxij spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ruxij, am sa incerc si eu!!! Mi-ai dat idei!! hihi...Sotu face masaje tare bune...dar scurte...
Pe noi ne sperie nitel sa ne luam casa aici...cu asigurarile si cu uraganele...nu stim cu ce tip de insecte si serpi vom convietui...dar pana nu incercam!!!!
David are rezistenta fizica...inoata cot la cot cu cei mai mari (antrenorii le dau un nr de ture/stiluri) si ei fac cate pot...David le face pe toate, spre deosebire de prietena lui care oboseste imediat (au renuntat din cauza asta)
Cat despre mancare, multumita Andradei, eu cred ca David a inceput sa puna pe el...
Nu ii mai dau carne multa in primul rand, ii dau mai multe paste, oraz, fainoase, branza ii ascund pe unde pot, smanatana la fel...si se vede...plus sportul care ii face foame...
Mami si tati[red]D-ale lui David
Cum bre datorita Andradei? Zi si mie ce-ti zise Andrada? Deci ti-a zis sa nu ii mai dai carne ci carbohidrate cat mai multe?
Nicoleta, lasa ca vine bb si cand te simti stresata il lasi cu sotul sau cu cine te poate ajuta si te duci si tu sa te relaxezi putin... Bate-i apropos sotului sa iti faca cadou, io asa facui:))
carmen spune:
http://community.webshots.com/user/carmenic
aici sunt si pozele, nici nu mi-am dat seama ca nu am pus linkul.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.