Copilasi din 2002 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxij spune:
Haha si fi-miu tot cu maica-sa a zis ca se insoara anul trecut. A fost cam derutat cand a aflat ca nu se poate:))
Sanziana, interesant cu caietul, daca ii poti antrena atentia cred ca e bine.
Noi am fost azi la primul antrenament de inot. De fapt a tb sa il trimit pe sotul meu ca eu am avut o sedinta. Ma gandeam ca dupa sedinta sa merg acasa sa gatesc ceva sa ii astept cu masa. Bine am facut ca pana la urma am mers la bazin, am avut un instinct ashea ca face barbata-miu vreo prostie. Cand am ajuns acolo ceva era in neregula ca Bogdan era in echipa de copii care mi se pareau ca nu inotau asa de bine cum credeam eu ca va fi cazul si aveau si profesor cu ei in apa. Barbata-miu ca nu stie de ce e fi-miu acolo, acolo l-a trimis profesoara. Cand colo, lectia s-a terminat dupa juma de ora nu o ora, deci mi-am dat seama ca nu e in regula, aia nu e echipa lui Bogdan. I-am spus profei si a zis ca da, a incurcat borcanele (cica Matthew i-a zis ca e in echipa aia, de parca are fi-miu habar in ce echipa e--da' barbata-miu ar fi tb sa ii spuna ca stia!!!) si l-a pus inca juma' de ora la echipa care trebuia. Dpdv skills face fatza perfect, dar nu stiu dc. face fatza dpdv frig. Tremura de numa'. Daca vad ca nu merge, ma gandesc sa il dau cu un nivel mai jos ca stau doar juma de ora, dar nu stiu cat progres face acolo.
Nicoleta spune:
Salut.
E 6 si eu bantui pe net...
Sinzi, azi e ziua cea mai mare de pana acum, cand aflu ce si cum... apoi, Dumnezeu cu mila, ma conformez, ca nu am alta sansa.
Ruxi, asa or fi toti barbatii, mai...nestiutori? Ca si al meu face de-astea...
La noi ploua continuu, azi e a doua zi, nici gand sa se opreasca... Dar lasa ca ne cresc cei 9 pomisori plantati acum 3 saptamani :). Cine stie cand ii mai vad...
In rest, niciun semn, dar numar orele pana la 1 cand voi pleca de acasa spre clinica, sa ma conversez cu medicul si sa aflu care-i planul.
O zi buna sa aveti, ma retrag la nani, poate-poate...
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
cristina22 spune:
apoi bb Matei, sa te conformezi, iubitule, si sa vii de ziua lui mami!!
Apropo de insuratoare, normal ca si Andrei se insoara cu mine si sunt iubita lui si ma tot pune sa spun ca nu sunt iubita lui Cipri, ci a lui!!I-am explicat ca se va insura cu o fata care ii place, bla, bla, bla, dar a inceput sa riposteze ca nu vrea, el vrea doar cu mine.
Asa ca, am mare succes la barbati!! Doi se lupta pt mine!!!
Katty-chiar ma gandeam ce faci de nu ne mai vizitezi??
Daaa, Andrei a fost intotdeauna grabit, la mancat, la mers, la orice!! Acum incepe sa se mai tempereze!
Si tot din capitolul telenovele siropoase foarte-foarte, aseara am iesit in curte sa ma ocup de flori. Copilul urmarea ceva la tv. Dupa vreo 10 min, aud de afara!!! un plans sfasietor. Andrei plangea pe motiv ca l-am parasit!! Deh, va spun ca suntem tare indragostiti!!
Ce le luam de iepuras??
Andrei chiar imi spune ca sunt 2 iepurasi, ca sa poata aduce mai multe cadouri copiilor. Unul singur se descurca mai greu!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Nico stiu cum e sa fii pe ultima suta de metri de ziua ta:) Ca am trecut de doua ori prin asa ceva
Pt Lili nu a fost shoc urgenta, am nimerit acolo o doctorita tanara foarte dragutza si amabila, si de atunci Lili vrea sa fie doctorita:)
Aseara deja eu am bandajat-o. Am si spalat-o pe cap, dar cu grija sa nu se ude rana. Febra avea doar duminica, de atunci e o.k.
Robert a vrut sa ma ia de nevasta cand avea vreo 3 ani. Cand s-a nascut sora-sa, era distrus, ca nu vrea s-o ia de nevasta pe Lili ca e prea urata si mica:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Nicoleta spune:
Salut.
Si Stefan a avut ceva tentative de a ma convinge ca vrea sa se insoare cu mine, nu au contat explicatiile mele cum ca eu deja sunt maritata cu tati etc. Insa intre timp si-a gasit alte fete, a depasit usor momentul.
Cristina, credeam ca Andrei a plans la film, Stefan asa face, daca il impresioneaza ceva e cu lacrimile pe obraz... cica viitor barbat!
Gabi, nici nu mai stiu ca vine ziua mea, asa as vrea sa ma vad nascuta si ok...
Mai sunt 3 ore si ajung la clinica... apoi inca una si ma vad cu medicul...
AMR putiiiiiin (sper)
Gabi_K spune:
Nico deci poate azi va fi ziua cea mare????
Tinem pumnii... asteptam vesti!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
cristina22 spune:
rad aci de una singura!!!De Robert!!Scumpul de el, cand a vazut-o pe Lili s-a gandit, saracul, ca va trebui sa o ia si pe ea de nevasta!!!
Nico-te asteptam cu vesti!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Cristina_C spune:
Robert (al meu) n-a trecut prin faza asta, nu mi-a zis niciodata ca vrea sa se insoare cu mine, e atipic, nu? I-am zis c-o sa se insoare cand o sa creasca mare ca noi cu o fetita care acum este si ea mica la fel ca el si-o sa fie si ea mare atunci. La un moment dat ii placea de o colega de gradinita si-a zis c-o sa se insoare cu ea mai tarziu. Dar dupa un timp m-a intrebat: "Cand ma fac mare, sunt obligat sa ma insor? Si ce este daca nu ma insor?"- il citez. Ce sa mai zic?
Gabi, acum am cazut ca amandoi copilasii tai sunt nascuti in mai. Ziua ta e tot in mai, pe cat? A mea e pe 16.
Nicoleta, oricum ar fi, o sa aveti zilele de nastere apropiate sau poate chiar identice!
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
Dodo-pui spune:
O zi buna va doresc,eu mi-s varza,
Bodo a facut aseara febra 39,4;de la o indigestie(trei sarmale a mancat dar ficatul lui ),stari de greata si crampe la "stomac-burtica".
Azi era ziua lui de gradi dar ,multumesc lui DD ca a adormit pe ;la 3 azi dimineata si s-a trezit la ora 10.Nu mai are febra e vesel si se joaca cu"Henli,Deiiin"(Henry,Janne)(pewrsonaje din desene animate).Eu in schimb.......
Acum am alta problema ce sa-i pregatesc sa manace?Ca sa fie o mancare usoara sa nu-i mai forteze ficatul,fierea?!
Nicoleta ,
Cristina_c sigur nu-i atipic.Al meu nici nu mergea cand facea ocheada fetelor/doamnelor frumoase asa ca fiecare cu stilul lui.
intregul al mamicilor si piticilor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nicoleta spune:
Salut.
Am primit rezultatele de la urocultura, e negativa!!! Azu sunt fericita, sper sa tina pana diseara.
AMR putiiiiiin (sper)