Copilasi din 2002 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Si a mea fata vorbeste tot asa, pe roluri. MAi ales daca ii place vreun film, il vede de 3-4 ori, deja il stie dinafara, toate dialogurile, miscarile, scenele, tot ce intra in categoria respectiva.
Ieri fata s-a simtit mult mai bine, azi a mers la gradi.

Nico, tinem pumnii in continuare:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, Stefan s-a nascut la 39 de saptamani si o zi. SI avea 53 de cm si 3.800 kg. Si Stefan il intreaba pe tati de ce se imbraca asa (daca e la costum) :).

Dodo, fii sigura ca si baietelul tau va ajuge sa turuie, trebuie sa nu renuntati si sa aveti incredere.

Gabi, multumesc pentru pumnii stransi, bebe nu da semne... se intinde cateodata de zici ca acum imi muta ficatul...

A, Cristina, sotul ma suna din cand in cand si ma intreaba cum ma simt, ce mai face Matei... Asteapta si el, ar vrea sa tina mai repede in brate un bebelut. Rabdare... rabdare...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 5?? de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
La noi ploua intr-una de azi-noapte. Nici un chef de munca nu am.
Cristina abia s-a trezit dimineata sa mearga la gradi si era ora 8:30. Dar seara, ea adoarme undeva inainte de ora 23. Iar la amiaza nu vrea sa doarma. Ai vostri mai dorm la amiaza ?
In iarna a mai prins cateva zile cu somn la amiaza, dar dupa ora 15, cand mi se pare prea tarziu pentru un somn de amiaza.
Nu stiu ce va fi, cand va merge la scoala pentru ora 8 !
Alina, probabil mutarea isi spune cuvantul la Marie.
Cristina nu poate adormi inainte de ora 22, pt. ca la acea ora mai are o gustare si o insulina de primit. Pentru la toamna, trebuie sa facem o modificare in schema de tratament a ei.
Christel, Cristina e nascuta in ianuarie si va merge la scoala, pentru ca eu o vad pregatita. Desi, aici se recomanda inceperea scolii dupa 7 ani, chiar si de educatoare.
Sinzi, ma bucur ca David, nu mai mananca atatea proteine din carne si...pune pe el, totusi, carnita !
Cat despre vorbaretul tau, eu cred ca si zodia e de vina. La fel si la Bogdan, ruxij si Stefan al Nicoletei !
Medeea, nepotica mai mare, e "varsator" si intr-una ii merge guritza. Ba si cu sfaturi si idei, parca ea ar fi adultul in casa.
Gabi_K, ma bucur ca Lili e mai bine ! Mai traumatizant e la urgenta, decat lovitura, cred. Bine ca a trecut peste moment, usor !
Nicoleta, tu chiar vrei sa nasti, inainte de termen !
Cristina_C, asa-l admira si Kiki pe tati, cand se imbraca la costum(numai la ocazii mai speciale), dar si eu.
Cristina_22, si la voi, ploua ? Ploua-n toata tara ?
Gabi, sunt convinsa ca la sfarsitul anului Bodo nu te va mai lasa sa vorbesti, doar sa asculti, la cate va avea de spus !
Cum a fost la recuperare, azi ?
khristin, ce faceti, cum sunteti ?
katty, voi ce faceti ?
Va doresc o zi cat mai faina, in ciuda cenusiului si a ploii de afara !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Nicoleta, 39 cm ? Cred ca ai vrut sa scri 49.
Eu am nascut-o pe Kiki la fix 39 de sapt., cu 3 kg si 48 cm, ceea ce a facut-o sa iasa usor. Dar si acum, tot o silfiduta este: 19 kg la 116 cm.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Si la noi e noros! Cu siguranta ne asteapta o ploaie!
In cazul meu, Andrei a venit pe neasteptate. Am obiceiul sa spun, ca nici in burta la ma-sa nu a avut rabdare sa stea!!
Asa ca s-a nascut la 36 s si 4 zile.
Eu n-am avut prenatal, n-am avut timp sa astept.

Anina-asa le sta bine d-relor, mai subtiri!! De fapt, stii tu bine!!
Nici Andrei nu doarme la pranz. Asta de pe la 3,5 ani.

As mai povesti cu voi, dar trebuie sa fuuuug!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Am editat, 53 de cm a avut la nastere.

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Nicoleta, abia astept sa ne povestesti maine, ce masuratori are bb Matei !
Vad ca ai schimbat AMR-ul, simti ceva, ceva...?
cristina22, si pe mine m-a luat pe nepregatite nasterea ca abia fusesem la control si nu mi-a zis nimic dl. doctor, ca se apropie nasterea, dar apucasem sa ma bucur de 1 luna de prenatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hellou, am mai reusit sa intru si eu pe aici, am reusit sa citesc ce-ati scris, dar stau mai rau la capitolul scris!!
Nicoleta, am vazut pozele cu frumoasa casuta a lui BB Matei, cred si eu ca nu se da iesit, la ce bine ii este acolo! Si nu, mersi, nu vreau stafeta de la tine, poate Sinzi, ca e mai tinerica sa o preia!!! Poate BB vrea sa vina chiar pe 19!!! Ar fi frumos, nu?
Sinzi, ai citit ce-am scris mai sus, da? Cu stafeta! Sper sa nu te superi, dar chiar tu iti doresti inca un bb!
Am citit ca-l trimiteti pe David in summercamp. Ce frumos pare! Pentru cat timp va sta acolo? Mi-a placut filmuletul cu David la inot!
Da, si al nostru vorbeste non-stop, de multe ori singur cu jucariile lui! Si spune poezii fara sa-l intrebe nimeni.
De cateva zile ne zapaceste (de fapt, nu numai pe noi, si pe mama si pe sora mea, pe cine prinde) si recita Gandacelul cap-coada!
Nina am vazut si pozele frumoase, ce fetite rozalii dragute!
Ruxij, frumos ca te-ai dus si te-ai relaxat la spa. Frumos cadou ti-a facut sotul tau! Si mi-a placut si faptul ca poti sa-l lasi fara grija pe Bogdan afara cu bicicleta, pe la colegi!
Carmen, mi-au placut si pozele voastre, dragute fete ai!, sa va traiasca! Am tras cu ochiu si la pozele din Egipt, uau ce vacanta smecheroasa ati avut!!! Cred ca a fost tare frumos acolo!
Gabi_K, prin ce-ai trecut si tu cu Lili, sper ca acum e mai bine, mititica, si i-a trecut si febra!
Alina intrebai daca se duc copiii de bunavoie seara la culcare! Andrei se duce numai impins de la spate, si numai de la 22,30 in sus, ora lui normala e de fapt 23,00. Si el trage de timp, pana se spala, cateodata il apuca foamea pe la 11 fara ceva, apoi ca ii e sete si tot asa. Asa a fost intotdeauna, poate si-o schimba bioritmul cand o incepe scoala si n-o mai dormi la pranz!
Cristina, ce bebelus grabit a fost Andrei! Asa e si acum?
Va pupicesc pe toate!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Salut.

Nina, eu sper sa aflu maine o greutate, ceva, care sa fie pana in 4 kg. Cele reale, dimensiunile, dupa nastere! Daca tot vreas sa vina, sa vina pe 18, cand eu voi implini 30 de ani (na ca o spusei!). Daca vine dupa nu mai pot lauda ca am facut 2 copii pana in 30, nu? :))

Katty, cu stafeta, ziceam si eu asa. Sinzi, ce zici? Inca un vorbaret in casa??

Va doresc o seara frumoasa.

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

CristinaC, David e la varsta cand vrea sa se casatoreasca cu mami...si cand tati i-a spus ca nu se poate, ca mami e sotia lui tati ...el a inceput sa planga si s-a uitat asa urat la Radu!!!!

Gabi, ma bucur ca Lili s-a simtit mai bine!!!!

Dodo, sunt sigura ca va turui si baietelul tau curand...important este sa crezi in el!!! Deci te bate gandul si pe tine de bebe 2?? haha!!! Eu sunt cu galeria!!!

Nina, David nu mai doarme de la 3 ani jumate la pranz...noi abia ajungem acasa de la gradi pe la 3 jumate, la 5 jumate avem antrenament de inot pana la 7...
Am citit ce inalta e nepotica ta...aproape cat mine

Katty, nu il trimitem...hihi...summercampul e de fapt un fel de gradinita cu activitati speciale in timpul verii!!! Dar e prea mic sa mearga undeva...vor mai avea excursii dar doar de cateva ore!!!
Aici e la moda sa il duci la alta gradi pt summercamp, sunt programe si la delfinariu, zoo...trebuie sa ma interesez mai bine sa prind loc!!!!
Ar fi primul, ultimile 2 veri am fost in Ro...

Nicoleta, tinem pumnii sa vina pe 18 atunci!!! Ar fi un cadou frumoooos!!!!!!
Poate iti propune inducere...mie mi-a indus nasterea (pe motiv ca bebe e mare - desi sarcina era inca nu la termen) si a fost tare bine

Lucia, mai asteptam povesti cu Liviu!! Cum mai e cu scoala???

Fetelor, eu m-am razgandit...(de cand a plecat Helene care ma incuraja) cu bb2...
Daca mi-ar da cineva garantia ca e fetita, poate...dar asa...
Sunt prea tanara ...haha!!!!! Si David prea mare!!!!!

Gabb, ce mai face Julian???? Nu ne mai spui nimic???

Apropo de scoala...(nu stiu daca am povetit)
Eu am un caiet de clasa 1 din Romania, si am facut cu David 2 pagini din el...
Este foarte diferit de ce fac aici...foarte migalos (sa faca liniute in patratele mici, puncte dupa un pattern) apoi sa coloreze mana stanga, dreapta, obiectele de sus/jos...etc...
Imi place foarte mult, si cere foarte multa atentie...si migaleala (tocmai ce ii trebuie lui David)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput