Copilasi din 2002 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Dodo-pui, multa sanatate lui Bogdan!
Cristina_C, ziua mea e pe 7:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Tot innourat si frig e la noi, dar macar am scapat de ploaie, deocamdata. De azi dimineata nu mai ploua la M-Ciuc !
Sinzi, langa sotul tau pari micuta, dar ma gandeam ca el este foarte inalt.
Nicoleta, ma bucur pentru testul negativ de la urocultura, te-a mai linistit si pe tine. BB Matei poate sa vina linistit !
Sa vedem ce vesti ne aduci de la intalnirea cu dl. doctor !
Tin pumnii sa fie bune, adica sa nasti cand vrei, tu !
Gabi_K, ce simpatic a fost Robert, cand s-a nascut Lili !
katty, cum e la gradi atmosfera, cu revenirea noii educatoare ?
Cum e Andrei ? A mai crescut mult, iarna aceasta, ca in vara trecuta ?
Ca tot e subiectul acela cu, copii cu talie foarte inalta(dar nascuti dupa 1996).
Gabi_K, Robert nu e printre cei mai inalti din clasa lui, ca in poze mi se pare inalt. Lili iarasi mi se pare tare inalta pentru varsta ei. Sunteti si voi, parintii inalti ?
Cristina_22, nu a aparut soarele la voi ?
La noi, nu stiu ce aduce , ca nici fetele nu stiu ce vor.
Oua kindere si iepurasi de cioco, in mod sigur si....poate cate o pijamalutza de vara, ca tot au crescut si le-au ramas mici cele de vara. ...Si cate o carte de citit. Trebuie sa ma pregatesc ca imediat vine .
Duminica sunt Floriile ! Si e ziua fostei mele colege de banca din liceu, prietena mea si mama finului meu de 13 ani si jumatate. Nu e saptamana in care sa nu ne vedem, mai ales ca serviciul meu e langa blocul in care sta ea si ne permitem sa ne si intalnim, daca tot suntem asa aproape.
ruxij, si al meu sot tot asa e. Nu e prea atent la detalii in unele situatii.
Cristina_C, uite ca, nici Kiki nu zis ca se va casatori cu tati, cand va fi mare, pt. ca tot asa, i-am explicat din timp cum sta treaba. In schimb, se mai intrece cu tati, in privinta lu' mami, ca e a ei si nu a lui tati, cum zice tati.
Dar si cand o ia tati undeva, eu pot sa stau acasa, sa mearga numai ei doi, singuri.
Nico, ai sosit acasa ? Ce vesti ne aduci ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
(dau copy-paste de la odisee)
Am intrat sa raportez: mers azi la medic,am facut TNS care e ok, desi bebe a miscat doar de 2 ori. Apoi am mai stat 2 ore ca sa ma primesca doctorul, ca nu eram pe lista... era si aglomerat... Mi-a facut Doppler, bebe este mare, are deja 3.800. Inainte de eco m-a vazut ingrijorata si m-a intrebat daca vreau sa inducem nasterea, am zis ca nu stiu, sa vedem dimensiunile. Si dupa eco nu m-a mai intrebat fiindca am colul... beton (la propriu)!!! L-a stimulat doctorul bine, nu m-a durut, am crezut ca e doar control... mi-a zis sa ma astept la contractii, la ceva sangerari... Pana acum am doar burtica tare, simt puuuutina durere... dar niet sange/dop. Ma duc maine iar in maternitate pentru TNS, mai vedem apoi ce imi va mai propune. A zis ceva de un balonas... m-am mai linistit, a zis ca daca sunt asa ingrijorata ne vedem in fiecare zi pana nasc. este un medic excelent (avea dreptate sa nu imi faca vreun control cu asa un col cuminte... si mai e si cicatricial!!) Maine imi cumpar trusa de epidurala (in Brasov cica se gaseste un singur tip, fabricata in Ireland), sa vedem insa daca o vom folosi (sper sa nu, sa ma descurc fara).

Va doresc o seara frumoasa, revin.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Si cu acest mesaj am fost proclamata membru senior!!

Ideea este ca as vrea sa nasc mai repede, insa nu cu inducere de-aia grea si dureroasa... rau... am incredere in medic, a zis ca ar fi fost simplu cu un bebe de 3.500, dar ne descurcam noi si asa, initial zisese sa ne vedem duminica, dar i.am zis ca bebe e lenes, ca misca rarut... si a zis bine, zilnic :D. Poate efortul asta de a merge sa ma intalnesc cu el ma va duce undeva... spre faza finala!

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nico, eu am la activ 2nasteri induse, nu cred sa fi fost mai usoare sau mai rapide daca as fi nascut normal. 4 ore ambele travalii, de la primul carcel pana la taierea cordonului, partea nashpa insuportabila o ora cu primul, vreo 10-15 minute la al doilea... io zic ca e suportabil, si asta la 30, respectiv 35 de ani. Iti doresc nastere la fel de usoara cum au fost si ale mele:) Sper sa n-ai nevoie de trusa.

Nina, eu sunt destul de inalta. 1,70, exul 1,74. Robert are 1,50 si e al doilea in inaltime intre baieti. Lili e si ea relativ inalta fata de colegii ei, ea are 1,18-1,19 aprox, insa n-are decat vreo 18 kile, e destul de slaba si de aceea pare foarte lunga. Ceea ce ma sperie e fiul meu de clasa a 4-a cu piciorus 39...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Gabi, o fi fost colul moale... al meu, beton . Dar daca trebuie inducere, inducem, ce sa facem!

Stefan nu e inalt, dar am observat ca creste cand ii dau Ca... numai ca si el e scheletel... Noi avem 1,70 respectiv 1,83 parca, speram sa fie si copiii nostri tot pe acolo, cam ca tati. Cat despre numarul la picior, Stefan are acum 28, eu 39, tati 44... potential...

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si Andrei mi se pare inalt. Acuma nici nu stiu cat masoara, in ultima vreme doar l-am cantarit. Imbracat are 23 kg. Nu e gras deloc, e mai indesat si cu un pic de burtica. Chiar aseara ma miram pe piciorusele lui luuungi si subtirele cat pot fi de lovite. Are o gramada de vanatai.Nu stiu cum reuseste sa si le faca. Adevarul e ca intr-una se catara, sare, lupta etc.Coboara pe scari pe fund, respectiv pe burta, cu capul inainte!!!
La picior are 29 si mi se pare ca nu i-a crescut deloc iarna asta.

Gabi- cred ca asa e generatia asta din ce in ce mai inalta!

Nico-lasa "uriasu'" mic in pace! Vine el cand vrea!

Anina-apare un soare timid la noi, dar e friiiig!!!Pupam frumoasa Kiki!!

Dodo-cum e Bogdan??

Salutari si numa' bine tuturor!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici !
Poftiti la o , mai ales pentru cele ce nu s-au trezit, inca !
Nico, ce faci, cum esti azi ?
Stefan isi va da drumul mai tare la crestere mai tarziu un pic, asa sunt baietii.
Gabi_K, oricum e inaltuta Lili, cu 119 cm.
Medeea, nepotica mea, de-o varsta cu Robert al tau, are 37 la picior la 11 ani. E clar ca va avea si ea, picior mare, ca pana la 14 ani ii mai creste piciorul.
Eu la 14 ani m-am oprit, am ramas la 37 la picior, de aceea spun ca pana la 14 ani.
Cristina22, cred ca Andrei si-ar schimba parerea despre fetite daca ar intalni-o pe Kiki. E o finutza, dar tare ii mai place sa se joace cu baietii. Piciorusele ei arata exact ca si ale lui Andrei.
Pupici si voua !
La noi a iesit soarele si chiar se simte caldura lui !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

io zic sa vorbim in soapta, ca poata il trezim pe Matei! Daca Nico n-a dat inca nici un semn, poate se plimba cu el in brate!Zic si eu!

Nina-acum ma gandesc ce fain ar fi sa ne intalnim intr-adevar!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Cristina, asa o fi ! Ori e la medic, ca il va vizita zilnic, pana la nasterea lui Matei, din cate am inteles, mai sus.
Mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim cu voi(si cu oricare din mamicile de aici ), dar nici o sansa sa ajungem noi la Oradea. Poate coborati voi la vale, spre Brasov sau Marea Neagra, si faceti un popas la M-Ciuc !

Mergi la inceput