Copilasi din 2002 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina22 spune:
Nina-nu-i exclus!!
Inca nu stim ce facem in vara asta, nu stim nici macar ce facem in vacanta de Pasti. Vreau sa-mi iau concediu o saptamana intreaga.
Chiar voi nu v-ati propus ceva plecari, pe undeva, acum ca sunt Pastile+1 mai??
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Anina_n spune:
Cristina, ok, sa nu ne uiti, daca vi se iveste ocazia sa treceti pe aici !
Noi, daca va fi vreme frumoasa vom iesi la marginea orasului, la padure, in zilele acelea libere. Iar apoi, pe 7 mai, via Buzias, la centrul acela pentru copii, adolescenti si tineri cu diabet. Kiki abia asteapta, pentru ca e ca intr-o tabara, acolo si tare bine se simte.
Acolo, in parcul Centrului e facuta poza aceea, "Copilarind", de la "Clipe de viata, 2007".
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Nicoleta spune:
Mai, vorbiti mai tare, eu m-am intors de la medic, tot 2 in 1, facut TNS, care e ok, dar "nu ca la carte". Duminica iar intalnire. Pana atunci dorm pe stanga si beau multe lichide. Bebe Matei, puturos....
Intru mai tarziu.
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
Anina_n spune:
Pana duminica se pot intampla multe, Nicoleta !
De ce nu incercati acasa, o inducere prin ? Am auzit ca ajuta mult !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Nicoleta spune:
Salut.
Inca nu... dar azi, dupa atata plimbare, am eliminat o parte din dop... :)
AMR putiiiiiin (sper)
crig72 spune:
Nicoleta nastere usoara si un calduros La multi ani pentru maine!Ar fi minunat sa nasti chiar de ziua ta.
Gabi_K spune:
Nico la multi ani!!!! Io zic sa nu nasti totusi maine, e nashpa sa fii la spital si altii sa pape tortul si sa bea in sanatatea ta
Sau ce zici de acest plan: maine te chefuiesti, pe la 9 seara mergi fain-frumos la spital, in 10-15 minute nasti, si noaptea deja dormi cu Matei in brate?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Nicoleta spune:
Salut.
Maine sigur nu am parte de tort, cu atat mai putin de sampanie... poate totusi mergem la cofetarie, daca om putea...
Multumesc pentru urari, ar fi ceva sa nasc de ziua mea, cadou nu vreau... doar pe Matei mai repede la lumina!!
Va doresc o seara buna.
AMR putiiiiiin (sper)
sinzi_ana spune:
Nicoleta, !!!!!
Poate pana maine (ora noastra) deja esti cu bebe Matei in brate si cu tortul mancat!!! haha!!!
Ei si sotu am avut zi libera azi si ne-am facut de cap...(am parcat copilul la gradi!!!)
Apoi ne-am ales cu Wii!!!! E un video-game interactiv foarte tare!!!
Am scapat de baieti...se joaca in nestire!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
sinzi_ana spune:
Nina, da...eu am 1.60cm si sotu 1.90cm...e mare diferenta de inaltime intre noi
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati