Copilasi din 2002 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

5 stelute pentru burtica, Nicoleta *****!

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Multam de aprecieri, dar nu se vede bine in poza... Kg sunt acolo, o simt pe pielea mea :(.

Va doresc o seara faina.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 5?? de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, o sa incerc si eu sa ii dau mai multi carbs la diplodo. Al meu merge la nani la 9pm. Am incercat si 8.30 dar era prea devreme, nu adormea.
Nicoleta, esti o scumpa! Sanatate sa il vedem pe Matei in poza saptamana asta!

Christel, si eu as zice sa mearga la scoala fetita, dar depinde cum simti tu si ce iti zic acolo educatoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, de fiecare data cand postezi ma gandesc ca "gata...acum ne spune ca a plecat la spital!!" haha!!!!

Ruxi, incearca...la noi cred ca a mers!!! (azi am avut cabanos pe gratar cu pilaf) si desert chec facut de mine!!!

David vorbeste mereu...asa vb si copiii vostrii??? Vorbeste cu toata lumea, da indicatii si comenzi!!!! Uneori e de-a dreptul enervant...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Noi am mancat musaca. De obicei cand el zice ca s-a saturat, zic OK, dar de la o vreme ii zic nu, mai mananca, si dc. nu vrea il indop efectiv Apropos de pilaf, am gasit in sfarsit cel mai delicios orez basmati pe care l-am mancat vreodata, am facut ieri si a iesit asa cu boabe separate cum le iese arabetilor si gustooooos. Si fi-miu a zis ca e cel mai bun orez din lume. Dar este intr-o punguta super-mica sunt fix doua pahare de orez in ea si costa vreo trei dolari jumate. Da' si merita.

Mergi la inceput

Ah, si Bogdan vorbeste f. mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Ah, si Bogdan vorbeste f. mult.

Sa dea DD sa vorbeasca si Bogdanul meu prea mult;
Sinzi
Nicoleta, de fiecare data cand postezi ma gandesc ca "gata...acum ne spune ca a plecat la spital!!" haha!!!!

nu esti singura care gandeste asa .

intregul fara exceptie.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Dodo-las' ca vine vremea sa-ti turuie si tie Bogdan!! Si-apoi sa te tii!!

Andrei vorbeste intr-una!!Vorbeste cand se joaca singur, vorbeste cand vorbim si noi, vorbeste cand noi lucram la calculator!! Sotu' si-a facut un obicei din a striga:Cristinaaa!!Vino si ia moara stricata de capul meu!!
La noi stingerea e pe la 8,30. Se mai uita la un dvd si adoarme cu tv aprins, sau pur si simplu il pun in pat, ne dragalim/citim o poveste si sting becul si gata! Doarme!!

Nicoooo!! Daca nu raspunzi...clar ai nascut!!

Numai bine!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Aici sunt, nu am nascut.

Maine merg la medic, hai sa nu nasc pana atunci, sa aflu si eu cam cate kg are, sa ma pregatesc psihic.

Mai, si Stefan vobeste mult, incercam sa fim mereu pe faza, cand se joaca inca mai si canta, vorbeste in locul jucariilor (face un fel de punere in scena...). Apoi cand vorbim la telefon atunci are si el ceva foarte important de spus... parca il si vad cand vine bebe ca toate vor fi extrem de importante... Nu ne va mai slabi cu vorbaraia! Cat despre nani, avem si noi un ritual, la 9.30 maxim stingem lumina, inainte baie sau dus, mai mananca ceva daca vrea, povestea si 5 minute de joaca. Apoi stins lumina si asta a fost, doar daca mai vrea apa sau sa il invelim bine... alintare...

La Brasov ploua, o zi numai buna de... facut curat, poate il convingem si bebe ca este cazul sa se urneaaasca....

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 5?? de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, mult a fost, putin mai este! Poate bb asteapta si el o zi cu soare. Tin minte ca, pe ultima suta de metri, sotul imi tot trimitea e-mail de la servici, cu o singura intrebare: "Cand vine Bobita?". (asa-i zicem noi lui Robert- Bobita). Si doctorul meu se astepta sa nasc de pe la 38 de saptamani dupa cum se prezenta situatia si se mira de fiecare data cand ma vedea iar in cabinet, la control: " Cum, inca n-ati nascut?!". Am nascut de-abia la 40 de saptamani si 3 zile. Stefan la cate saptamani s-a nascut?

Tati s-a dus azi in tinuta festiva la un forum. Cand l-a vazut, Robert i-a zis ca arata ca un manechin. In restul timpului se imbraca mai "casual" si nu era obisnuit asa cu el, la costum si cravata.
Si inca ceva, nu stiu de ce, dar nu-i mai spune deloc "tata". Cand vorbeste de noi spune "mama si Dan" si mereu numai pe nume il striga. Oare de ce? Sotul crede ca il vede mai mult ca pe un frate mai mare decat ca pe un tata, asta sa fie explicatia? Si vrea sa fie ca el in toate privintele, sa fie asta varsta cand se identifica baietii cu tatal si fetele cu mama??
De vorbit vorbeste si el fara oprire si tot asa, se joaca pe roluri.
Dodo, o sa vorbeasca si Bogdan asa, fii sigura.

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput