Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
cecilia L spune:
La multi ani! sarbatoritilor de azi.
Teo, multa sanatate.
Gabitz
Papanas, eu cred ca e de la vaccin, pune-i daca mai face un supozitor cu paracetamol sau chiar novocalmin(cu supozitor scade mai repede febra decat cu sirop), muti papanasi au facut febra dupa vaccinul de 6 luni.sa treaca.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Vad ca sunt cam singurica pe aici. Merg sa fac si eu nani.
si noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Sabina spune:
luy, baga niste dovlecel la pranz si unt in loc de ulei. asculta aici la baba :)
acu am ajuns, tre sa adorm piticu si vin cu povesti.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Noapte buna,dragelor!
Ma duc la nani ca-s cam franta;puiul a adormit pe la 9,la 10 i-am dat Augmentinul in somn,l-a inghitit tot;nici nu i-am mai facut baitza!
Si de suparare ca mi-s bolnava si nici n-am slabit,am comis o indecentza:am mancat o amandina si-o mascota de la Alice.Cele mai bune prajituri mancate vreodata!Sau e chestia cu fructul interzis....?Btw,am comis-o,dar nici nu ma mustra constiintza;singura pb pe care o am este faptul ca au avut cantit uriase de cioco(pt mine-uriase),si sa nu dau intr-o insomnie de-aia sa numar dungile de pe cearsafuri...
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Yaia spune:
Dana, bine-nteles ca o sa pun poze, daca o sa reusesc sa fac! Orasul e simpatic si mai tot timpul era curat si ingrijit, cu flori si spatii verzi destul de multe. Sa vedem daca o sa fie la fel si daca o sa ma lase Tudor sa fac poze.
Carpatina, nu am trecut doar la borcanele, dar ele sunt planul de rezerva. In fiecare zi i-am gatit si eu, numai azi nu. Vineri a mancat putin din piureul de cartofi facut de mine, care avea si putin unt in el, dar nu a mancat prea mult. Aveam si un morcov fierst si a mai papat din el ceva-ceva. Sambata iar i-am facut piure de cartofi, dar iar nu a vrut si am incercat borcanelul ca nu mai aveam morcov fiert. A papat putin, poate un sfert de borcanel, poate mai putin. Azi nu i-am mai gatit, ca trebuia sa termin borcanelul de ieri. Si oricum voiam sa aiba si ceva in plus fata de morcov si ala era cartoful, sa continuam cu el. Maine incerc sa-i dau morcov, cartof si telina si sa vedem de vrea. Eventual adaug putin ulei, ca nu mi s-a parut sa-i placa untul. Dar zilele astea e posibil sa nu fi mancat din cauza ca i-a iesit si dintele nr. 2, stanga jos. Azi dimineata l-am simtit pe propria-mi piele! Oricum, nu trec pe borcanele exclusiv, dar mi-am luat cateva sa am in casa, de rezerva.
Ioana accepta bine mancarea solida? Cum merge la voi diversificarea?
Pupici si noapte buna.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Nanita, Maria, nu sunteti la schimbul 3! Va trec absente?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ramonaiani spune:
Teodora sanatate multa iti doresc .
Multumim mult de tot pt urarile de 7 lunite ale Elizei .
Astazi am avut invitati - 2 fosti colegi de la institutul unde lucram eu inainte de sarcina. Eliza a fost maraita rau de tot, n-a vrut sa manance nimic, n-a vrut sa stea decat in brate, si eu nu trebuia sa stau decat in picioare si sa fac ture prin camera, n-a vrut sa doarma (frumoasa impresia e facut ea nemtilor! ).
Buuunn, ne dam la discutii, si aflu despre o colega grecoaica, cum ca pleaca in conferinta in Grecia cu tot cu fetita ei de 2 luni. Se duce s-o arate si pe ea bunicilor ... Povesteau cum ca mamica arata super bine, zicea ca nasterea a fost floare la ureche, copilul doarme toata noaptea, si de-aia are si ea timp sa se ocupe si de posterul pentru conferinta.
Si eu care ma simt obosita in permanenta ... (apropos, felicitari si respectele mele mamicilor care au doi prichindei, sau se duc si la munca ).
Ce sa mai o lungim, m-a apucat o depresie crunta, cum ca am dat-o in bara cu managementul timpului
de papanasha Eliza (06.09.07)
Happiness_4_us spune:
Hop si noi la schimbul 3.
AM facut baita fluturasului, dat pastilute, dat laptic si acum lasomn. AM executat un rand de bibiroaie si le-am si sterilizat, dat pe maini cu crema si la schimbul 3.
Recuperez ce s-a scris la cap asta si revin.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Vazut o mogaldeata mica si dulce de Erika. Doamne ce frumusete, iti vine sa o pupacesti pe falcute. Iar mneata Devylla, ce e bre cu silueta aia. ha? M-am uita la Erika dar imi sareau ochii la tine cat de slaba si de bine arati. Deja m-a apucat iar depresia. Ufff.
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Off mai Teo. Multa sanatate si ai grija de tine!