Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara la schimbul trei.

Tot citesc de vreo ora si zau daca mai stiu ce-am citit. Nu va fie cu suparare daca mai dau cu bata-n balta.

Teo, tie in primul rand sanatate multa. M-am speriat de ce am citit acolo! Ai grija si fa-te bine repede. Ma bucur tare ca Mihnutzu s-a inzdravenit.

Rox, bine ai revenit. Bravo tie pentru escapada. Planuiesc si eu cateva la vara, sper sa-mi iasa. Pupam iepurasul.

Devylla, migdalata e printesa in toata regula. O sa franga multe inimi. Si mami e frumoasa foc si trasa prin inel.

Maruntzika, pupam die Puppe. E superba in rochitele ei vaporoase. Mai ales in cea cu toca verde. Iti vine s-o mananci, nu alta. Sa va traiasca micuta crestina.

Claudia, copiii se mai imbolnavesc. Nu trebuie sa te invinovatesti pentru asta. Trebuie in schimb sa fii tare pentru micutza, sa o ajuti sa treaca repede peste boala

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

in seara asta am fost la revizie, avem 72 de cm , am mai crescut 1 cm si 8100 g, am luat doar 200 g , dar azi a vomat tot ce a papat la pranz si pana la control nu am mai baut nici apa macar , d-na dr. s-a declarat multumita, credem ca a varsa de la ou, drept urmare o luna il vom scoate , dar de luna asta putem includ ficatel, dar de saptamana viitoare , asta o lasam sa vedem cum e cu burtica si iaurtel

se pare ca Miru tine piciorul stang putin spre interior, asa ca o sa facem o programare la ortoped, desi la 2 si 4 luni a zis ca e ok , tot asa il tinea...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Prisi, , la tine ma gandeam acu' cateva minute. Ma intrebam pe unde esti si daca s-a mai linistit Mirunica.

Nana, unde e burta aia de care zici?!? O dai jos la poze? Hai mai mamico, ca arati super bine.

Mergi la inceput

Prisi, i s-o fi parut pediatrei ceva acum si vrea sa fie sigura ca totul e in regula. Ortopedul iti spune sigur daca e ceva, dar eu cred ca nu-i nimic. Dar stii cum e... paza buna trece primejdia rea.

Mergi la inceput

Teo multa sanatate si piticului

Marunzika ce dulce e printesa in toate rochiile alea de gala , sa va traiasca micuta crestina

Devylla pup dulceata cu ochi migdalati si mamica supla

daca tot vorbiti de diete, m-am apucat si eu de una am 6 zile, miercuri ma cantaresc, daca am dat ceva jos va zic si voua daca nu...ce rost are , e cam greu de tinut dar acum parca m-am mai obisnuit

poze

Mergi la inceput

Ana multumim ca te gandesti la noi, Miru are tot un program de ala naspa, doarme de la 10 la 1 si dupa se trezeste din 2 in 2 ore, iar eu sunt varza , dar ce sa facem trebuie sa ne descurcam, poate scapam , pana maine cred ca ne iese primul dintisor sus, ca se vede bine si cat de curand si al doilea ca e tare umflata gingiuta

problema mea cea mai mare acum e ca ma musca rauuuu, imi dau lacrimile instantaneu, nu stiu cat o sa mai rezist ca ma ustura rau ma gandesc cu groaza ca ii ies si cei de sus, dar poate dupa ce pocneste gingia nu mai este nervoasa si nu ma mai musca , sper si eu ...

poze

Mergi la inceput

fetele de Bee ce mai stiti ...
nici Emma nu a mai scris demult

poze

Mergi la inceput

Of, Marta... Sa iasa repede sa nu va mai chinuiti. Si la Vlad se vad bine dintii de sus, dar sunt intr-o perioada de stagnare. Parca nu-l mai deranjeaza chiar asa. Ba chiar a inceput sa doarma noaptea. Nu vreau sa-l deochi, da' de doua nopti doarme tun pana dimineata pe la 7. Ceea ce la noi e premiera absoluta. Poate se mai linisteste si Miru dupa ce ies dintishorii.

Mergi la inceput

Rox ma bucur ca te-ai relaxat, ti-ai incarcat bateriile pt job, si noi ne-am propus pt sfarsitul lui iunie Cascais, sa vedem daca ne iese , ca agentiile nu au oferta prea larga, dar mai caut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Priviti baiatul care acum a implinit 7 luni, ma rog la 22.50 nu cred ca apuc sa postez chiar la aceasta ora, la cum merge net-ul ma indoiesc.

http://good-times.webshots.com/photo/2318372850101313810JCHSEZ

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput