Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 16
slippers76 spune:
Cecilia, sa va traiasca mandretzea de flacau. Mai dar ce serios s-a facut!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Roxana ma bucur ca te-ai distrat si ti-ai incarcat bateriile, din ce ai povestit tu acolo cred ca a fost superb.
Am citit din urma dar nu mai stiu ce...asa ca prefer sa nu mai spun nimic, mi-e ca fac vreo gafa.
Eu sunt zombi, Cris a revenit la programul cu treziri ffffffffoarte dese.Azi am fost afara si a dormit 2 ore, asta a fost somnul pe ziua de azi.....iar sunt 2 zile singura cu el...asa ca merg la nani.
Aaaa inca mai am timp sa urez La multi ani! sarbatoritilor de azi.
Anisia unde esti in cinstea baietilor.
iubitul meu mic
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
prisi spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Priviti baiatul care acum a implinit 7 luni, ma rog la 22.50 nu cred ca apuc sa postez chiar la aceasta ora, la cum merge net-ul ma indoiesc.
http://good-times.webshots.com/photo/2318372850101313810JCHSEZ
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
sa va traiasca zambaretul, cred ca o sa fie f atent cu fetele, e invatat de mic cu florile
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Claudia, hai capul sus si nu te mai necaji din orice. Eu mi-am impus sa ma bucur mai mult de lucruri. Cat despre colon iritabil asa sunt de mult timp, insa mi se rarisera crizele. Acum ar trebui cat de cat o dieta, dar nu ma tin de ea.
Nana, asa am patit si eu la Alex, mergeam foarte foarte mult si degeaba. Acum degeaba fac miscare ca stagnez. Poate o dieta ar ajuta.
Ana, eu am deja cateva escapade din astea planificate, sper sa ne tinem de ele. Urmatoarea in Turcia la F1 la inceputul lui mai. Succes si voua, sper sa va iasa, ca tare bune sunt. Iepurasul e recalcitrant rau, offf. Desi de regula se culca pe la 9, abia acum am reusit sa il adorm si fara baie ca nu ne mai intelegeam.
Prisi, eu zic sa nu mergeti la Fodor. Adica poti merge sa vezi ce zice, si desi sunt sigura ca nu e cazul de ingrijorare, daca zice ceva sa mergi si la alt ortoped. Fata a crescut bine. Ai grija cu oul ala, mai asteapta ca nu e urgenta. Cu muscatul...nu stiu ce sa zic, eu ma uit cu groaza ce face Andrei cu tetina si ma gandesc cum ar fi fost la tzitzi. Daca vrei sugestii legate de Cascais, il intreb pe nenica ghidul ala. O sa ii cer adresa lui de mail sotului meu si poate il intrebi, sau poate te ajuta cu rezervarea ca el tocmai isi facea firma de turism.
Cecilia, ce bine sta Cristi in fundulet. La noi nici o speranta. Dupa ce a stat perfect 10 sec a cazut lat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
A venit tati si asteapta ceva de papa. Va pup si va doresc noapte buna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Va spun si eu noapte buna. Pup si sa aveti o noapte linistita.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
prisi spune:
rox merci, eu hotel am gasit cu avionul nu ma potrivesc , dar mai caut
am plecat la somn
pupici si somn usor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Ana, . Esti tu o draguta dar pe bune ca burta cea hidoasa e acolo. Dar scap eu de ea. Parca e o piftiuta asa se simte cand merg.
Trebuie neaparat sa spun ca am vazut una bucata puppi dulceeeeeee. Doamne ce frumoasa. Este dementiala cu rochitele ei mai infoiate si care mai de care de domnisorica. Vreau si eu o fetitzaaaa!!! Iar tu Marunziko, ce facusi de arati asa bre? Tare m-am mai 'nervat cand am vazut ce slaba si frumoasa esti. Vreau si io.
Ma bag la somn ca poate ma visez slaba inapoi. Macar ptr cateva clipe sa ma simt bine si sa fiu fericita.
Cecilico ptr papanasul cel dulce care sta in fundulet ca un om mare. dragul de el.
P.S. Claudia, ce facusi soro de ai slabit 25 kg? Io am luat doar 16kg in sarcina si inca mai am 8 cu mine. Astea 8 ma iubesc de n-ai vazut. Nu vor sa dispara deloc.
Ma bag la somn ca nu mai pot. Yaia, lipsesc motivat: sunt rupta. Am alergat numai fara rost azi, de la prima ora cand ne-am dus la gym si Helga nu era ptr ca e bolnava iar cretina ei colega a uitat s ama sune sa nu ne mai ducem.
Somn usor si pe maine.
Carpatinule, sa nu crezi ca uit cumva de regimul ala drastic. haida, baga si la moi reteta.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
devylla spune:
Mai fetelor,multumesc frumos de complimente.Da zau ca nu's trasa prin inel.Oi fi aratand io mai slaba insa cele cateva kg in plus sunt tot acolo.
Erika si-a revenit.Din nou e plina de energie iar eu seara pic lata.Mai avem de rezolvat diareea si cu pofta de mancare.
Eu sunt bine,am avut cateva zile la munca de ma terminase.Acum s-au mai linistit treburile.Mai pot sta calma putin.
Cam atat,fug sa mai citesc din urma.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
melaniatud spune:
Buna dimineata!!
Ieri mi-a picat netul cand eram in focul creatiei asa ca am ramas in urma cu niste mesaje.Chiar daca sunt putin defazata iata-le:
Papanash- Rama de foto mai speciala cu o foto cu parintii tai…eventual de cand erau tineri…s-ar bucura.Vezi ca in Plaza cred se pac fotografii in cristal cu laser..tb sa duci pe cd o poza. Parintilor mei la 25 de ani de casnicie le-am facut si un tort personalizat cu poza de la nunta lor..au fost f incantati (la o cofetarie in Dristor…Tosca parca).
Greyeras- Mult zici? Eu cred ca e enorm… dar poate asta e ritmul lui de crestere!!!Eu zic ca daca nu e f f gras…chiar supraponderal nu cred ca tbh sa-si faca pb.Ce-I drept poate sa-I dea cereale cu lapte seara…uite Tudor papa la 19 o portie completade cereale Humana cu lapte inclus…adica 180 ml si daca papa si 100-130 ml lapte la 9 inainte de culcare pana la 5.30 nu mai am pb…cand papa cam 120 deci nu f mult.
felicitari Tudor de Yaia…bune rezultate!!
Roxana – Si Tudor are o manie cu batutul in masa…acum avem program zilnic de tinut in brate la masa de la bucatarie si de batut cu manutele…vrei sa stii ce mai avem in programul zilnic obligatoriu? Ei bine>plimbat prin casa si tras de jaluzele, plimbat pe la flori si tras de flori, pus in masinuta jumbo, propgram de facut copilul sa rada si conversatie in limba….nu stiu ce limba!!
Maruntika – Sa-ti traiasca crestina si sa se faca bine!!
Claudia- te inteleg perfect…si eu sunt din Bucuresti si soarta m-a adus la Iasi.In privinta ajutorului nu ma plang…am niste socrii superbi… dar…mi-e dor de prietenele mele!!Multa sanatate tie si Teutei!!
maruntika – eu am pus supozitor dupa 37,6..asa a zis pediatra