Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
greyeras spune:
Am venit si noi de afara, am stat vreo 4 ore pana a inceput sa se maraie domnisoara. Fata de ieri azi a fost bine afara.
Roxana bine ai venit. Ma bucur ca ti-a priit plimbarea si ca te-ai distrat. Noi pe aici cu numaratul.
Claudia pai te lasi asa usor? E obositor intr-adevar, dar puii nostrii ne dau forta, acum luptam pentru ei. Asa stiu si eu ca se curata bebeii cu bicarbonat de sodiu si comprese sterile sau glicerina boraxata tot pusa pe compresa sterila.
Maruntzika am vazut pozele de la botez. Ai un ingeras de fetita, iar rochitele sunt foarte frumoase. Cat despre tort.............., arata foarte bine. Asa stiam si eu ca nu racesc copii dupa botez. Noi am dat de un staret nebun care a bagat-o in apa luata de la pompa fara sa o incalzeasca in conditiile in care in ziua botezului a fost foarte frig afara. Si spre norocul nostru nu a avut nimic. A zis sa avem incredere in el, mai ales ca a bagat-o si de trei ori in cazan.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Yaia
dar...niciun tort! Pai nu-ti zisei ca am fost cuminti? Sau te-a mituit Carpatina sa nu ni-l arati ca sa nu-i faci eu pohta?
Io' am inceput de azi o dieta crunta... pentru ca n-am reusit sa slabesc deloc de cand merg la gym... si-s tare motivata.. asa ca, poate sa-mi arate oricine orice, nu ma las...
Poate a aflat din alte parti ca n-ai fost tocmai cuminte... poate asta e motivul
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Vreau si io dieta asta crunta ca sa ma apuc de ea dupa ce se termina postul. Ca nu mai tine. Asa nu-mi arde de nimic, nici sa ma vopsesc sau alte alea.
Eu am una cu banane si lapte, adica in fiecare zi, timp de o saptamana, 1 cana de 200ml lapte dulce si 2 banane, asta dimineata la pranz si seara, inainte de 18. In rest apa la discretie.
Am slabit cu dieta asta intr-o saptamana 5kg. Asa ca tot la asta ma gandeam. Dar daca ai vreuna super, vreau si io.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
crishtina spune:
Auziti... dar o dieta ceva mai "moale" si pt alaptat nu stiti? La cat is de disperata acum ca arat nashpa si cu burta mare...as face dieta asta de care zici u Nana , da nu pot pt Robert. Are cateva zile...nu e o saptamana de cand a inceput sa manance mai bine...o masa cred ca e inlocuita complet. In rest lapte de la tzatzi...
Deci ma inscriu si eu in clubul celor care vor sa slabeasca.(maxim 6 kg, nu mai mult) [:P] As face si dieta din sarcina pt diabet...da am ramas asa socata de atunci cat de greu a fost ca parca n'as mai incerca Si lapte cred ca nu mai am daca nu mananc deloc dulce...hmmmmm atunci ce e de facut?
Crishtina & Robert
09.09.2007
Roxana_G spune:
Sabina, voi sunteti acasa sau la Busteni? Cred ca ai fi vrut sa pleci si tu, si eu m-am remontat acum, dar cine stie cand mai apuc. Ma gandesc cu groaza la serviciu.
Carpatina, ce program zici ca are cresa aceea?
Te intrebasem daca pleaca mama ta.
Eu am o problema aparuta din mica excursie. Sunt balonata, zici ca sunt in 6 luni. Din cand in cand ma mai desumflu, dar nu de tot. In plus am si dureri. E clar colon iritabil, dar nu stiu ce sa iau. Ati mai avut probleme din astea? Ce sa iau? Magda nu e pe aici sa o intreb.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
Am ajuns aseara tarziu acasa:)
Cristina...ce sa zic...eu am 15 de slabit si nu pot tine cura , incearca Montignac, e f asemanator cu regimul de diabet.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Roxule, bine ai revenit in primul rand. Super a fost distractia. Bravos.
Ptr balonare, baga mataluta degraba la farmacie si cumpara fie triferment fie carbune medicinal. Te desumfli cat ai zice peste. La mine cel mai bine functioneaza trifermentul, ca si eu am mari probleme cu balonarea si tot de la ea te doare si pe colo si pe colo.
Referitor la dag-mama, aici este o femeie care are grija cam de 4-5 copii de varste apropiate. Ar fi fost super sa aiba grija doar de Andrei. Yuhuuu. De pe la 1 an jumate il poti duce la gradi, daca sta in fundulet, manica singurel si merge. Cica e independent cat de cat.
Yaia, mare dreptate ai cu vremea. Ma gandesc ca si tu fiind in Finlanda, nu e mare diferenta de clima. Sau e? La noi mai mult ploua, bate vantul, e innorat,etc. SUnt doar 2-3 luni pe an cand e soare si e frumos si atunci noi suntem in Ro. In rest, prindem numai vreme mohorata cu haine groase. Brrrrr.
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Io am de slabit aproape 8kg, desi ideal ar fi 10-11 ca sa fiu ca inainte. Dar cum am nascut normal si am eu senzatia ca m-am mai latit, ca de, trebuia sa iasa fluturasul, oricum daca ajung la greutatea mea, nu ma mai incap blugii. <Asa ca pana la urma, ma multumesc si cu 8-9kg.
Curios este ca v-am zis, zilnic merg cu carutul 5km pe jos, fie frig, vant, ploaie, etc, ma imbrac bine si pe Andrei il ambalez cum se cuvine, cu husa de ploaie inclusiv, si nimic. N>u am dat jos 1gram, parca doar burta s-a mai tras, in sensul ca nu mai arat gravida in 5-6 luni, acum sunt in 3-4
De mancat nu ma omor cu mancatul insa recunosc ca dulciurileeee, am mai zis eu, ursuletii Haribo care culmea, sunt si de post. Ei acum eu cum sa fac?!
claudia1178 spune:
Drage fetelor, va multumesc pentru incurajarile vpstre, pentru mine au contat mult. Cred ca am acumulat mai mult o oboseala psihica si acum la raceala asta a Teodorei am clacat. Azi dupa cateva reprize de bocet m-am mai calmat.....si dupa ca am sunat-o din nou pe doctorita. Cand am citit prospactul , acolo scria ceva de inegrirea limbii.....eu uitasem de faptul ca aseara am dat-o cu albastru de metil.si i-am spus ca Teo are limba vinetie....ea spunand ca nu a auzit niciodata de asa ceva. Mi-a mai spus ca asta sa fie ultima raceala a ei. Mie imi e frica de complicatii.
Apropo de dulceata de trandafiri..noi ne-am luptat mai bine de 3 luni cu cipearca asta si abia dupa ce am dat-o cu dulceata de cateva ori i-a trecut. Si asta dupa ce in fiecare zi am dat-o cu glicerina boraxata cu nistatin si stamicin si cu bicarbonat...nimi, nimic.
Azi am cautat ceai din frunze de trandafiri si chiar farmacista mi-a spus sa folosesc dulceata asta. Adevarul este ca face minuni. Acum sa nu credeti ca ii dau lingurite intregi....o un pe limbuta usor cu degetul si gata.Acum vad ca i-a mai trecut...dar daca are diaree ma intreb sa ii mai dau sau nu. De fapt azi a facut o data kk si moale. Asta oare e diaree?!
Vreau si eu in Occident.....DAR........MONEY, MONEY, MONEY..
Roxana_ sotul meu a avut problema asta cu colonul irirabil si i-a trecut cu debridad. Multa sanatate.
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829
claudia1178 spune:
Si pentru " cura de slabire" ieri am facut tort din crema de zahar ars.Eu in sarcina am luat 30 kg, am scapat de 25 mai am 5...dar cu timpul vom scapa si de ele...sper.
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829
prisi spune:
buna seara
am aparut si noi, pe weekend nu am avut net iar azi nu am avut timp
dar am reusit sa recuperez
Luiza multumim foarte frumos de urare , multumim si la celelalte fete pentru urari
La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi si din weekend si cate o pentru mamicile sarbatorite
Alinamuller bine ai venit
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)