Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Haideti sa incep si cu povestirile, dar poze mai incolo, unele sunt doar pe aparatul finilor, iar eu nu am apucat sa le descarc pe ale mele.
In primul rand, ca sa nu se laude numai doamna Carpatina, incep prin a spune ca am folosit la greu minunatul spa de la hotel. Vineri a fost super, vreme excelenta, 29 de grade. La hotel piscina era incalzita, insa afara, asa ca vineri am lancezit la soare si am inotat la greu. Plus sauna si jacuzzi. Mi-a placut asa de mult incat, in ciuda oboselii dupa noptile nedormite, la 8 am fost la locul cu pricina si sambata si duminica si am facut cel putin 20 lungimi de piscina. Duminica totusi cam cu dardaieli ca erau cam 18 grade afara si cum scoteam putin umerii se cam simtea vantul.
Acum ca m-am laudat cu sport, sa va spun despre vizita cu pricina. Vineri a fost superb cum spuneam, o mica raita pe jos in centru si un mic shopping (mult prea mic shopping, ca nu ajunsese sotul meu si bugetul meu era auster rau). Un oras frumusel mi s-a parut, dar sincer nu am cazut pe spate (trebuie sa recunosc insa ca la viata de noapte e insa tare de tot). Cladiri si vechi si noi, centrul vechi nu are prea multe obiective, un castel, o manastire, un turnulet, un lift. In fine, frumos per total.
Vizita efectiva a fost sambata, cand am luat un ghid cu masina pentru toata ziua. Cea mai buna idee a fost, asa a mers unde am vrut, vazut monumentele citate, si Oceanarium (un acvariu mai mare, nu se compara cu cel din Valencia) si am dat o raita pe plajele de langa Lisabona - Estoril, Cascais si Guincho. Frumusel ce sa spun, insa era innorat si cam racorica, asa ca nu am putut profita de ele asa cum am vrut. Dar nu am ratat ocazia - vorba sotului - sa imi bag picioarele in oceanul lor. Sigur, am inghetat instantaneu, dar ce mai conteaza, am facut-o si pe asta si am facut pozele dovada. Pana la urma te obisnuiai cu temperatura, dar de balacit nu era cazul. Pe unele plaje mai erau cativa surferi cu costume speciale, in rest nu prea se intra. Tot acolo la plaja am luat un pranz super cu specific marin, excelent, perfect pe gustul meu, si am baut la greu vin verde portughez. Apropos, il recomand, cica se gaseste si la noi. Eu am luat vreo 2 sticloante la pachet. Cu masina am dat ture si prin statiunile respective, si am vizitat un grajd cu cai frumosi lusitani.
Cam asta la capitolul vizite. In rest serile la restaurant, in prima seara am ales unul cu vedere la oras, situat undeva pe colina, iar in cea de-a doua am mers pe recomandarile beton ale ghidului (apropos, avem datele lui de contact, am fost super multumita de el si s-a adaptat mult la ceea ce voiam noi - tot turul, de la 10 la 18 seara ne-a costat 200 euro pentru 4 persoane). Spuneam de restaurantul din cea de-a doua seara, Kais, a fost excelent. Decor super, idee super (19 feluri la 19 euro, veneau si gustai din fiecare cate putin - salate, peste si fructe de mare, carne, desert), atmosfera execeptionala. Specific portughez. Apoi am dat o tura cu taxi in zona docurilor, acolo sunt restaurantele mai selecte.
Buuun. Apoi ziceam de viata de noapte. In prima seara am mers intr-un cartier renumit, Bairo Alto. Numai stradute, pline de baruri, lumea forfotind pe strada. M-a amuzat ca toti beau pe strada, nu in baruri si se plimbau de la unul la altul. In prima instanta mi s-a parut cam ciudatel, finilor nostri nu prea le-a placut (ce e drept initial mi se parea ca sunt multi ciudati, erau si din aceia, dar si multi oameni normali), dar apoi am intrat in atmosfera si am practicat si noi bautul pe strada. Cam obositi finii si ca atare pe la 1 jumatate ne-am dus la odihna, desi eu una as mai bantuit pe strazi ceva. Foarte interesant oricum, lumea era extrem de live, o forfota de nedescris, blocaje in trafic, incredibil. Nu va spun ce trafic era la ora respectiva pana am ajuns la hotel.
In a doua seara voiam intr-un anumit club renumit, ei bine acel club se deschidea la 4 dimineata. De altfel asa erau discotecile la ei. Distractia de seara la ei consta in masa la restaurant de pe la 10 la miezul noptii, apoi un bar sau club si abia de pe la 3-4 in disco. Dupa masa am mers intr-un alt club recomandat de ghid, super cool a fost. Era genul de high life, dar nu de fite, si nu prea scump. Apropos, mancarea si distractia nu erau prea scumpe fata de alte tari EU. Super atmosfera in club, era tot in zona docuri, aveau si terasa. Am prins chiar si o prezentare de moda, o lansare de colectie casual. Pe la 2 jumatate insa nu a fost chip sa mai tinem sotii obositi si a trebuit sa renuntam la discoteca.
Cam asta despre plimbarica. Am fost cam haotica, nu organizata ca data trecuta cand am calatorit. Nu stiu daca se poate spune ca m-am dezlantuit, dar va asigur ca m-am simtit excelent, m-am bucurat de orice lucru si orice clipa si chiar am simtit ca traiesc intens.
Gata cu povestirea ca atomica vrea sa ne jucam. Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by claudia1178
Va multumesc pentru incurajarile voastre , mi-au prins bine...dar numai dupa ce tocmai am terminat inca o portie de boceala.
I-am dat sa pape orez cu morcov, pentru ca am vazut ca a facut kk moale si a papat atat de frumos incat m-a facut sa plang gandindu-ma ca Teo e un copil prea bun pentru mine.
Lasa mai prostiile! Spunea cineva cum ca de fapt copiii isi aleg parintii. Seamana a depresie ce ai tu acolo. Am dus sarcinile pana la capat, acum "ne-am prins in hora..." trebuie sa ii si crestem.
Hai curaj mamico scumpa . Sa vezi, ca o scoatem noi la capat!
de papanasha Eliza (06.09.07)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
De aceea e posibil ca greutatea corporala sa si creasca, nu doar sa stagnezi.
Puschia pe limba!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
claudia1178, incearca puiule sa te linistesti... daca toate sunt bune si frumoase.. ce rost are sa plangi... inteleg ca ti-e greu singura... dar trebuie sa tii fruntea sus..
=====================
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Roxana_G
De aceea e posibil ca greutatea corporala sa si creasca, nu doar sa stagnezi.
Puschia pe limba!
=====================
Stai mai ca asta e prima faza. Dupa aia vine scaderea simtitoare.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Gta.merg sa dorm si eu putin ca vorbesc numai prostii!
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829
somnic usor!
Rox ,
Poze
carpatina spune:
quote:
Doctorita mi-a spus sa-i dau pentru ciuperca din gurita dulceata de trandafiri.......
=====================
Roxana_G spune:
Gata, apar mai pe seara ca s-a trezit si urlici. Zic eu ca m-am achitat de datorii.
Rox ,
Poze
gabitz78 spune:
claudia - of, incearca sa te odihnesti si tu nitel...si sa mai vezi si partea plina a paharului!te rog sa nu cazi in butouiul cu melancolie blegoasa, bine?????ca vin acusica la tine!ne-am inteles?da-i gazei un mare.
ramonaiani - eu cu eliza(mea) am alta problema la picioruse. astept cu nerabdare controlul de 6 luni sa vb cu dr...ea are degetul 2 crescut cumva deasupra celorlalte, de ai impresia ca se incaleca cu degetul 3.of.ca ma apuca si pe mine pandaliile acum!
danielle - multumesc mult.le-am primit!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
Claudia, capul sus, hai ca trece si boala asta, stai calma! dar cum sadai dulceata de trandafiri? solutie de bicarbonat(cam o lingurita la 50 ml apa) si stergi cu tifon steril si gata!
Roxana, sa stii ca ai povestit tare frumos, parca eram si eu cu tine acolo! ceea ce nu mu-ar fi displacut absolut deloc Deci de aia era domnisoru maraici, pupam dintosu!
Marunzescu, felicitari pt puppi botezata! Si lasa perfectionismu asta, ca nu-i bine:). Totul a iesit superb, crede-ma! Fara gluma, chiar daca esti asa ca fire, trebuie sa faci mici eforturi, copiii(ceva mai mari) simt imediat chestia asta si uneori cred ca sunt asteptari pra mari de la ei....
mariana....asta cu colega care arata super si face postere e SF. Alapteaza doamna grecoaica? sau poate are noroc de un copil ultracuminte si mult ajutor? hai sa fim seriosi, nu te poti duce la conferintya cu bb dupa tine....cineva tot te ajuta! ca si eu am facut facultate si master cu bb mic si toddler, dar sotul statea cu fata cat eram plecata, lucram noptile, aveam cearcane pana la bray si ma simteam de parca eram umpluta cu vata. Crezi ca-i bine? Nu, nu-i bine deloc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo