Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Marunzika
La 37,4°C trebuie supozitor cu paracetamol pt febra? Aici dupa vaccin ne-au spus ca se considera febra incepand de la 38,5°C, insa la raceala nu stiu cum e!
Ah, uite cum ma disturbi tu pe mine din procesul muncii.... ca io citeam nelogata...
Febra de raceala e aceeasi febra cu aia de vaccin Adica, NU trebuie sa-i pui supozitor, 37.4 nu e febra... Te-ai linistit?
Multumesc mami de trandafiras adorabil si spor la cura!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
Da, inteleg de ce nu-ti place tortul, am vazut si eu bombonica aia pusa putin stramb!
Ce-ai, surata, cu tortul? Arata super bine! Ei, ia trimite-l matalutza la mine-aci, ca mie imi place cum arata si nici nu mi-s la dieta. Ba chiar am slabit 6 kg dupa nastere, fara niciun efort. Mai am numai vreo 17 in plus! hihihi
Si sa stiti duamna ca am fost cuminte, nu terminai teza? De-abia de azi mi-s obraznica, bantui pe aici in loc sa fac putin curat prin casa...De, al meu berbant nu a fost crescut precum Tom D., da' poate il trimit la un curs de specializare la el!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Maruntzika, ti-au raspuns fetele, 37.4 nu e febra nici macar la raceala. Andrei face si de la supraincalzire un 37,8 in poponica. Vazut si pozele, este tare frumusica Yannisa, m-a terminat in pictorialul acela. Mi se pare mie sau erau vreo cateva tinute? eu am remarcat vreo 3 rochite diferite.
Carpatina, in prima faza cand te apuci de sport creste masa musculara, iar cea grasa scade mai greu. De aceea e posibil ca greutatea corporala sa si creasca, nu doar sa stagnezi. Trebuie doar sa perseverezi.
Ramona, nu m-ai speriat, stii ca la noi a fost mereu o grija cu picioarele lui Andrei, dar cred ca e mai bine sa verific. Mai ales ca tot nu sta in fundulet. Desi azi cand l-am pus a stat vreo 10 sec perfect, ca un copil mare, apoi iar a facut cocoasa si a picat. Cum s-o descurca dag-mama cu atatia copii? ca eu nu fac fata nici cu ai mei.
Gata, acusa trec la capitolul ramas neterminat cand am plecat si mai am unul intreg.
vad ca a revenit Magda. Felicitari pentru examen!
si apropos, de lunea viitoare sunt si eu iar in sesiune. va dati seama: serviciu, copii si examene. Hmmm! Scuze, s-a jucat Andrei la taste si nu prea mai merge Shift, scriu greu cu majuscule.
Afibebe, nu o sa ii iasa toti dintisorii de o data, probabil vor iesi insa repede unul dupa altul. Ma uitam azi la Andrei ca e la fel de umflat jos la incisivii laterali si sus la cei centrali si sigur la cum ii ies lui de greu ne vom chinui vreo 3-4 luni de acum incolo. apropos de incisivi laterali, alexandrei i-au iesit 3 in decurs de 7-10 zile.
Pinacolada, si la noi pare ok cu bona, sa vedem ce o fi de acum incolo.
Kriss, ai rabdare cu mancarea, inca e mica, se va obisnui si cu lingurita. Las-o si pe ea sa tina una, si da-i si tu.
Vorbeati si de blenduit. asa face si andrei, se face ca vomita daca ii dau ceva mai sec sau simte zgrunturele, de aceea nici nu mananca branza de vaci.
Mai fac o pauza de citit, am trecut si la capitolul precedent. citesc si citesc, dar mai subtire cu raspunsurile, oricum vad ca dezbaterile s-au cam incheiat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
claudia1178 spune:
Va multumesc pentru incurajarile voastre , mi-au prins bine...dar numai dupa ce tocmai am terminat inca o portie de boceala.
I-am dat sa pape orez cu morcov, pentru ca am vazut ca a facut kk moale si a papat atat de frumos incat m-a facut sa plang gandindu-ma ca Teo e un copil prea bun pentru mine. A papat cam 150 gr, cam tot ce i-am pus.Ochii ei frumosi ma priveau intrebatori si curiosi..oare mama asta de ce plange ?! Dupa care a papat frumos si nurofenul si somn...acum inca doarme.
Va multumesc mult
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829
claudia1178 spune:
Si eu folosesc pampers le's go dar nu sunt comozi la imbracat...
I-am dat Teodorei azi noapte paracetamol de frica sa o ia razna temperatura pentru ca tocmai avuse un acces de tuse! In mod norma cred ca 37,4 nu e febra, deci nu ii dai nimic.
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
Roxana_G spune:
Yaia, felicitari pentru finalizarea tezei. nu imi ffaci si mie o lucrare de dizertatie?
Alinus, mamica obosita. hai sa ne reapucam de triburi sa iti mai ridici moralul.
Mami25, eu am ramas siderata la ce am citit despre cumnatele tale. eu zic sa le dai o poseta direct in cap, iar pe sot sa il iei cu tine la pediatru (eventual vorbeste cu dr inainte sa ii spui problema) - am o prietena care facea asa cu socrela ei care nu intelgea cu frumosul. Mama, m-au apucat pe mine niste nervi, nu am pomenit asa inconstienta. Hai ca la botez oricum ii impartaseste cu vin, dar cola si cioco este revoltator.
Alinamuller, bine eti venit alaturi de noi!
Rodica, si Andrei refuza somnul, ultimele 2 zile i-a capiat pe ai mei, pana si noaptea s-a trezit la 4. Sambata cica a dormit doar o ora jumate toata ziua si aia in reprize de 10-15 min. Si iaca dintele1
Carpatina, mama ta nu mai sta cu voi? ma gandeam la cresa, eu sunt pro crese si gradinite, ca deh, decat cu bona e mai bine asa. dar daca o poti avea pe mama ta...mai ales in prima faza cand se imbolnavesc mai des. De plans va plange, o sa iti povestesc candva de Alex la un an jumate cand a mers la gradi...Am facut greseala in prima zi sa stau pe acolo sa o urmaresc de la distanta si era sa mor de inima. Dupa 2 zile am zis ca nu o mai duc, insa in a3a zi culmea ca a plans numai cand am lasat-o si gata, s-a dus la joaca. Insa plansul a tinut ceva la sosire, uneori si cand o luam si ma vedea plangea. mai rau dupa o perioada de stat acasa si dupa weekend. Ce program ai la serviciu? Cresa ce program are?
Vaaai ce ma bucur de vestea cu marushka! Felicitari, sarcina usoara si o bebita sanatoasa!
Sabina, ce pui frumosi ai! Doamne si ce seamana...
Afibebe, acum am citit despre diaree si sumetrolim. Sumetrolim contine zahar care agraveaza diareea si e preferabil sa se dea alt tip de biseptol. Epitrim parca era si mai era unul. La Alex am avut discutia asta cu pediatra.
Rox ,
Poze
claudia1178 spune:
Scuzati scrisul...adica..........pampers "let's go" si " de frica sa NU o i-a razna temperatura".
I-ar cu vomitaul si blenduitul...Teodora chiar vomita atunci cand simte o bucatica mai mare de papa in gurita. Deci papa cremoasa si gustoasa! Am avut probleme cu i-a din cauza linguritei nu vroia sa pape cu ea. De cand cu antibioticele astea are acum o ciperca pe limbuta si asa ca nu mai accepta biberonul usor ci doar lingurita. Asta se intampla de o saptamana!
Am pus poze noi si filmuletul cu pricina in care Teo papa orezul cu morcov azi.
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
Roxana_G spune:
Gata, bag viteza ca nu ne mai intelegem cu recalcitrantul.
Carpatina, pe atomica nu o iei o saptamana? Chiar ne gandeam la un tur prin Belgia, asa ca la fix ar fi sa o lasam la tine.
OanaP, nu se prea joaca cu nici o jucarie si asa va fi mult si bine. Jucarie favorita a fie-mii la 8 luni era o sticla in care am pus eu orez si nimic din sacii cu jucarii pe care ii avea.
Teodoran, felicitari pentru gemenei, asa da surpriza. Sarcina usoara!
Rox ,
Poze
claudia1178 spune:
Clar.........trebuie sa dorm....se vede ca sunt varza..auzi la mine..."i-a" in loc de ea. Sunt cu capul in doua luntrii.......offffffffff!
Hm...ma intreb oare cesa fac?!
Doctorita mi-a spus sa-i dau pentru ciuperca din gurita dulceata de trandafiri.......are putina diaree...oare ce sa fac?!
Adevarul este ca cu dulceata de trandafiri am scapat si data trecuta de ciumpearca.
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
claudia1178 spune:
Gta.merg sa dorm si eu putin ca vorbesc numai prostii!
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu