Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Ooo, ce de mamici sarbatorite! Cecilia, Maruntzika si Tomitza sa fiti sanatoase, iubite si fericite!
Apropos de preocuparile pe vreme rea, astept teste de sarcina numai de la cele care nu au pastrat vibratorul din bancul cu pricina!
Papanash, m-am dezlantuit dar nu chiar cum voiam. Ce sa faci...restul erau obositi, nu fac fata unei mamici casnice.
SabinaY, pupam 2 fete frumoase. Si subscriu la enervarea carpatinei.
Gata capitolul acesta, raman datoare cu capitolele din urma si cu povestirile mele. Ma duc sa imi exercit datoria de mamica...ultima saptamana acasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ramonaiani spune:
Gabitz multumesc din nou inca o data. Ai perfecta dreptate .
Roxana imi pare rau ca te-am speriat cu ortopedul si piciorusele de bebei . A ramas ca n-o mai tin in picioare DELOC, o pun NUMAI pe burtica, si daca vrea , n-are decat sa incerce singura. Deja se ridica in 4 labutze, dar inca nu stie sa si le miste pe toate patru ca sa o ia de-a busilea. Se impinge doar in picioruse si pica in nas . Si la noi a zis TA TA, ca urmare a unui DA DAA. Era tati ...
Ma gandeam si eu ca cele spuse de colega grecoaica erau sa impresionez audienta. Oricum, e si cu vreo 6 ani mai tinerica decat mine, o fi si asta ceva, nu?
Tagesmutter, dag-mama sau 'mama de zi' exista si aici. Tot asa, duci copilul cu mancare, schimburi si chiar patut de voiaj, si il iei dupa 8 ore sau cum e stabilit. Seful meu isi ducea amandoi copiii la o tagesmutter care mai avea inca un bebel in ingrijire, plus cei 3 productie proprie .
de papanasha Eliza (06.09.07)
Marunzika spune:
La 37,4°C trebuie supozitor cu paracetamol pt febra? Aici dupa vaccin ne-au spus ca se considera febra incepand de la 38,5°C, insa la raceala nu stiu cum e!
Roxana, greyeras multumim!
Am pus poze de la botez pe mail-ul comun.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Ne ajuta si pe noi cineva cu un raspuns - trebuie supozitor la 37,4°C? Multumim pt raspuns!
Puppi doarme iar! Cred ca de la raceala e asa de adormita azi, e rosioara-n obrajori si maraita si fornaita si.... mi se rupe inima de mila, insa nu stiu ce sa-i fac. Iar nu a vrut siropelul, l-am bagat 1/2 in piure si 1/2 in lapte pe care nu l-a baut. Macar atat cat a inghitit sper sa aiba efect.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
melaniatud spune:
Buna ziua si de la noi…adica Melania si Tudor!!
Intai cateva raspunsuri…si apoi revin
Andreea – Scuze ca raspund cu intarziere.Tudor are 7,250 la 6 luni…a luat ultima luna doar 300 gr.Dar mananca f bine nu stiu de ce…de fapt banuiesc ac la cat se agita si se joaca nu se prinde de el.Cand merg la vaccin iti zic ce mi-a spus dr.AAA si imagineaza-ti ca Tudor are deja 72 de cm.Pare slabut dar e lungan.Si Tudor se joaca cu pungi, harti, telecomanzi,tastratura…
Sabina – am vazut ca spuneai ca mai bine unt decat ulei…De ce?Ai vreo explicatie?Si eu pun unt dar m-a batut dr la cap sa ii pun ulei de masline si nu unt (fara agrumente evident)…eu am ramas pe unt pt ca ii place asa.
Teo – eu sunt f sighura ca nu vom slabi doar tinand cura…tb miscare frate…iar eu prestez doar mers pe jos si impins carutul din lipsa de timp….Ce dor imi e de sedintele mele de aerobic!!!
Ramonaiani – Daca te consoleaza si eu sunt intr-o continua criza de timp si tine minte….manacre imi face soacra…si cumparaturi de cele mai multe ori…eu doar ma ocup de Tudor si mai spal, mai calc si un aspirator cam atat…Acum trece baiatul si prin faza aia cand vrea sa te joci cu el sa-I acorzi atentie…asta e!!
Devyla – Te declar Miss mamica dulceturi si papanasi sept-oct 2007!!!Arati de milioane!!Unde ai tinut-o pe Erika?
Yaia spune:
Maruntescu, s-o luam cu seriosul. 37,4 nu e febra. Daca temperatuar e luata rectal, trebuie sa scazi cica 0,4 si ai temperatura corecta a bebelusului, deci Puppi are 37, deloc febra! Deci nu trebuie supozitor.
M-am uitat si la poze. Am vazut-o pe Puppi in multe rochite, care de care mai vaporoasa, dar...niciun tort! Pai nu-ti zisei ca am fost cuminti? Sau te-a mituit Carpatina sa nu ni-l arati ca sa nu-i faci eu pohta?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
La 37,4°C trebuie supozitor cu paracetamol pt febra? Aici dupa vaccin ne-au spus ca se considera febra incepand de la 38,5°C, insa la raceala nu stiu cum e!
Ah, uite cum ma disturbi tu pe mine din procesul muncii.... ca io citeam nelogata...
Febra de raceala e aceeasi febra cu aia de vaccin Adica, NU trebuie sa-i pui supozitor, 37.4 nu e febra... Te-ai linistit?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
dar...niciun tort! Pai nu-ti zisei ca am fost cuminti? Sau te-a mituit Carpatina sa nu ni-l arati ca sa nu-i faci eu pohta?
Io' am inceput de azi o dieta crunta... pentru ca n-am reusit sa slabesc deloc de cand merg la gym... si-s tare motivata.. asa ca, poate sa-mi arate oricine orice, nu ma las...
Poate a aflat din alte parti ca n-ai fost tocmai cuminte... poate asta e motivul
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Maruntescu, s-o luam cu seriosul. 37,4 nu e febra. Daca temperatuar e luata rectal, trebuie sa scazi cica 0,4 si ai temperatura corecta a bebelusului, deci Puppi are 37, deloc febra! Deci nu trebuie supozitor.
M-am uitat si la poze. Am vazut-o pe Puppi in multe rochite, care de care mai vaporoasa, dar...niciun tort! Pai nu-ti zisei ca am fost cuminti? Sau te-a mituit Carpatina sa nu ni-l arati ca sa nu-i faci eu pohta?
Mi-a scapat poza cu tortul, probabil pt ca nu sunt tocmai incantata de el; l-am atasat acum, e pe ultima pag.
Multumesc pt raspuns!
Yannisa Milena
24.08.2007