Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 23
piolica spune:
am primit si eu mesaj de la clinica privata unde ma cam bate gindul sa nasc.
fetele care nasc la clinici private, voi aveti idee cit va trebui sa platiti pt nasterea propriu zisa (natural / cezariana), pt ziua de spitalizare, peridurala si tratament neonatal?
la spitalul asta privat e cam asa:
nastere normala: 1220 euro
nastere cezariana: 1320 euro
zi de spitalizare (minim 4 zile) - 195 euro
tratament neonatal - 320 euro
peridurala - 320 euro
total: 2640 euro pt o nastere normala
sint curioasa cit e in romania.
18+
minunea
freshanana spune:
piolica eu stiu ceva preturi de la medlife pt nasterea prin cezariana :
1000 euro nasterea plus tratament 3 zile bb+mama
50/100 euro pe zi cazarea in camera dubla/single
pentru orice zi in plus sau orice tratament ce nu e inclus in lista lor tratament se plateste dar nuj cat
anca81 dar caruciorul de la nepoata e asa deteriorat ? daca e ok eu zic ca nu are rost sa mai cperi unul pt ca poate bb al tau nu va sta de la 1 an in el si dai banii degeaba pe carutz nou. parerea mea...
18+ 
puiutz
pui
anca81 spune:
Piolica, eu nasc la o clinica privata din Baia Mare, Euromedica se numeste. Cezariana e in jur de 1500 ron iar cea normala 1000 ron + 150 epidurala. Acestea sunt preturile pentru asigurati, costul este mai mare dar se suporta din asigurarile medicale. La cezariana intra 3 zile de spitalizare iar la naturala - 2. Nu stiu insa exact daca este sistem rooming in, trebuie sa ma interesez. Preturile sunt mult mai mici fata de clinicile private din Bucuresti.
Freshanana, tocmai ca nu e deteriorat deloc, arata excelent si e si foarte practic. De asta stau in dubii. As vrea sa-i iau un carucior nou dar parca n-as mai da 20 de milioane daca-l avem pe asta.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
piolica spune:
freshnana, merci pentru mesaj.
la spitalul asta, tatal poate sa ramina peste noapte sa doarma in spital cu mama si copilul, iar spitalul intr-adevar arata super bine. cu toate astea 195 de euro pe zi... e cam piperat.
din cite vad eu sint cam cu 50% mai mari preturile in ungaria la telki, decit in romania la medlife.
18+
minunea
piolica spune:
anca81, merci de mesaj. sint super OK preturile din Baia Mare.
noi avem o asigurare foarte buna, o sa vedem cam cit acopera din costuri.
Eva, banuiesc ca sotul tau e asigurat la CFE - voi aveti idee daca acopera toate costurile?
sau cam cit acopera?
18+
minunea
JulyMorning spune:
anca ti-am trimis un mail pentru ca zice ca nu ai MP activat. Sper sa fie ok.
piolica la euroclinic nasterea normala e 1600 euro cu totul inclus: cazarea, medicatia, etc, iar cezariana e cam 2300 de euro totul inclus. A... asta pentru 3 sau 4 zile de spitalizare.
teo ma bucur ca esti bine, sper sa vii mai des pe la noi
ca ne-ai cam neglijat in ultimul timp ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
monica_dicut spune:
Fetele, haideti ca vad ca tre sa fac stup nou. Va anunt cand e gata 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
piolica spune:
merci Julymorning.
chiar vorbeam cu o unguroaica cu care ma vad la gimnastica pt gravide, imi spunea ca ea o sa nasca la aceasta clinica, ca altfel va trebui sa dea in stinga si in dreapta la greu, iar conditiile din spitalele publice sint super nasoale. asa ca se va alege si cu banii dati si cu o calitate deplorabila.
singura chestie e, ca in caz de complicatii, va trebui sa nasc intr-in spital de stat, eu sper ca totul va fi bine si nu va fi nevoie sa ajung intr-un astfel de spital.
18+
minunea
Monyca.C spune:
Buna fetelor !!!
Sunt noua pe aici, ma numesc Monica si am si eu o burtica de 16 saptamani !!!
DN 03.09.1980
UM 06.12.2007
DPN 25.09.2008
Abia astept sa intru in contact cu voi si sa va cunosc mai bine !!!
Pupici !!!
teomaria spune:
JulyMorning,
mai rarut cu scrisu', da' cu cititu...sunt la zi
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
16+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”