Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ca sa revin la carucior, eu vreau unul cu trei roti, cit mai usor de manevrat si de impins, nu de alta, dar viitorul tatic alearga la greu, asa ca va trebui sa impinga si caruciorul la pregatirile lui pt semi-marathon.

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica

Denisa felicitari pt TT!

Anca81

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Multumesc pentru confirmari, dragele mele! Nici eu nu cred ca mai rezist mult. Zic sa mai am un piculet de rabdare, pentru ca noi vrem sa ne mutam. Cu toate evenimentele nefericite din viata noastra, ne-am hotarat sa ne intoarcem in Craiova, sa vindem apartamentul de la Bucuresti, si ma gandesc sa fie cat mai putine (ohooo, ce vis) de mutat!

14+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musette, Nerantula, Nushulica si Danucu bafta azi la eco

Sa veniti cu vesti bune, sa aplaudam mult deseara!!!

piolica Muuh ne-a scris foarte frumos despre alegerea carutului... io am salvat in calculator Daca vrei te scutesc de cautat si trimit pe privat, ca poate nu toata lumea e interesata.
[b]Claudia[b] multam de descrierea amanuntita, s-ar putea deci sa fie bebelina care face tumbe

Deci Igg pozitiv nu mi-a iesit decat la toxoplasmoza... deci iar o sa-mi ia caruta de sange cand le-oi face.
Azi se implinesc 2 saptamani fix de cand am facut amnio, teoretic ar trebui sa primesc rezultatul final. Offfff... sa vina odata sa ma duc si eu la doctor, poate ma mai rog de o ecografie, ca altfel urmatoarea e programata abia pe 5 mai!!!! Si nu stiu cum naiba rezist pana atunci fara nici o veste.

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelor!!!...felicitari Eva pt "putzulon"...denisa pt TT si toate celelalte care mai aveti rezultate....

asera l-am simtit si eu pe bebe mai mult ca altadata...prima data am simtit ceva pe 31 martie eram in metrou la Londra....dar am zis ca e totusi devreme ...atunci implineam 16 saptamani....dar aseara eram la tv si tineam pe burtica...in stg jos am simtit de cateva ori ca si cum s-ar fi zbatut un muschi....dar nu avea ce altceva sa fie asa jos....so....

si noi ne-am gandit sa incep sa cumparam cate ceva....hainute am mai cumparat....in ziua in care am aflat ca e baietel i-am cumparat jensi din Ungaria....

acum facem lista si dam start-ul...o sa incepem cu acele receptoare pt plansul copilasului....am vazut pe site-ul de la Chicco cu 2 milioane...apoi sterilizator....sticlute....dupa carucior ma tot uit as fi vrut cu 3 pises dar cred ca o sa ma multumesc cu 2...caruciorul si scioca pt transport....landoul pt altii.....patut....pt masa de infasat nu am loc si voi lua doar un suport pe care sa-l punem deasupra patutului....

sper ca zilele astea sa pun si eu poze cu burtica....

o zi fainaaaaaaaaa!!!

17+... Erik

Mergi la inceput

julymorning, pai daca tot l-ai salvat pe computadorul tau, trimite-mi-l si mie prin email / PM.
merci!

si bafta pt rezultatul final la amnio.

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

piolica trimis MP

_
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Salutare si de la mine!!!
Delphinas, ma gandesc la tine si ma rog si eu pentru voi sa fiti bine si sa nu fie nevoie de nici o decizie extrema...sa dea DD sa vii cu vesti bune!!
Nushulica ai vandut pontul...si eu mai fac asa uneori...deschid 2 pagini si trec in revista pe toata lumea....da' numai cand am chef
Daca tu vrei cezariana, atunci sa fie cat mai...natural(a)
Bafta la eco celor care merg azi la eco...sa veniti cu vesti bune si poate ceva culoare la carut.
Eva, Nerantula , nici la noi nu e sigur sexul...si nu din cauza ca dr. nu s-ar pricepe ci pur si simplu pentru ca organele genitale nu sunt definitivate ; eu am insistat sa mi se spuna , dar dr. m-a avertizat ca nu e sigur (la 14S) pare fetita, insa ma astept sa se mai schimbe situatia (chiar daca prefer fetita, din mai multe motive, cel mai important ar fi ca Maria vrea o surioara, apoi ca s-ar naste in preajma zilei de 9septembrie cand e Sf. Ana, apoi ca le-am sarbatori pe amandoua in aceeasi zi pe 8sept. de Sf. Maria, si mai ales ca in fam noastra predomina baietii (10 baieti si doar 3 fete - nepotei din partea sotului meu care are 8 frati) - cred ca sunt suficiente argumente
In legatura cu Kg. in plus ieri tocmai am citit un articol despre Andreea Marin care a luat ...30kg. in sarcina ...asa incat, se poate si la case mai mari
Noi am fost in dimineata asta la med. de familie sa ne mai dea utrogestan (inca mai luam cate 2/zi) si ne-am cantarit si luna asta n-am pus decat 1kg. (in total 4 pana acum), ceea ce m-a bucurat (ca de mancat...nu ma mai satur).Maine la ora 11 avem intalnire si cu dr. ginecolog (cred ca doar control pe masa), poate reducem utrogestanul la1/zi si sper sa nu ne dea de facut TT ca n-as vrea sa intru in ceata, daca tot nu e un test sigur...dar daca e musai sa-l facem...facem
In legatura cu subiectul hainute, la cate neamuri am...sunt convinsa ca o sa am hainute din plin (plus ca am mai pastrat de la ceilalti ce era mai frumos sau ce n-au apucat sa poarte)...recunosc insa ca la primul bebe n-am cumparat nimic nimic (doar ca sa nu le fac inima rea mamei/soacrei care stiu ele ca nu se cumpara inainte) deh...chestii din mosi-stramosi
Felicitari celor care ati mai venit cu vesti bune de pe la eco, analize, etc.

S-aveti o zi minunata (in sfarsit e cald si la noi)!!
Va pupic dulce pe toate

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">16+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

piolica trimis MP

_
Fasolica de S19+

saru'mina!!!!

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, trimite-mi te rog si mie mesajul pe privat (cel cu alegerea caruciorului). Eu il am pe al nepoatei mele care acum face 4 ani, e Chico si are si scoica pentru purtat sau masina. E destul de complex si arata foarte bine, stiu ca au dat vreo 20 de milioane pe el si nepoata-mea de pe la 2 ani n-a mai vrut sa stea deloc in carucior. Cred ca pentru inceput voi ramane cu el iar apoi pe parcurs ii vom cumpara unul nou. Ce ziceti? E o prostie sau sa-i cumparam nou de la inceput?

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

18+

Mergi la inceput