Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 21
monica_dicut spune:
Codrutza, eu nu m-am putut abtine
si acum cand vad la cate fete s-au inselat doctorii asupra sexului, ma gandesc ca era mai bine sa mai stau putin. Eh, asta e. LE dau de pomana daca isi schimba sexul.
Noi ne-am hotarat sa facem o lista cu absolut tot ce avem nevoie: pentru bebe, pentru spitalizare, pentru alaptare , pe categorii asa ca sa nu uitam nimic. SI usosr usor sa incepem sa le luam, sa nu trebuiasca sa cheltuim toti banii odata, cate un pic in fiecare luna.
Felicitari denisa pentru rezulattaul bun la TT
Multa bafta tuturor celor care merg la eco 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
piolica spune:
Codruta, eu nu am cumparat nimic si nici nu cred ca o sa cumpar prea devreme, nu cred ca este din superstitie, ca nu am treaba cu asa ceva, ci pur si simplu ma gindesc ca toate la timpul lor. bineinteles ca o sa cumpar ce am nevoie, dar prin luna a saptea, a opta....
am vazut ca vorbeati de carucioare mai devreme. mie-mi fac cu ochiul carucioarele Quinny. Le stiti? daca da, ce parere aveti?
http://www.quinny.com/quinny/default.aspx?language=fr-en
sint cam scumpe, in jur de 500-600 de euro, plus ca trebuie un maxi-cozi pina pe la saze luni, insa am vazut pe ebay cam pe la jumatate de pret.
18+
minunea
musettepink spune:
Kid bine ai revenit!!!!!!cand mai mergi la control?si zici ca nu se insala nu?atunci sa se insele numai la tine dar eu zic ca si 2 printese e minunat sa ai!![]()

Codruta eu am cumparat hainute o gramada,si am cumparat culori care sa se potriveasca si la baiat si la fetita deci nu-mi fac probleme.in general nu sunt adepta daca e baiat musai albastru sau daca fata musai roz,asa ca bebele meu va fii galben,portocaliu,verde.Spor la cumparaturi!de cate ori nmerg la cumparaturi mai bag si cate o hainuta!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

Nerantula spune:
Musettepink, nu vorbi asa, ce nu mai vrei? 
Orice ar fi, important e sa fie sanatos! E al tau si cand o sa-l vezi o sa zici ca altceva nu putea sa fie mai frumos 
Dar, cum spuneam, sa nu exageram acum, sa-i creem lui Iosup o reputatie pe invers
.. oricum, eu inca mai sper ca in marja ramasa de 15% la care s-a abtinut doctorul meu sa fie fetita, iar maine sa creez un fanclub Iosup aici, pe forum!
Iuhuuu, Iosup ruuuuulz 
15+ 
Liniuta noastra
musettepink spune:
Multumesc tuturor pt galerie!
Piolica ca sa-ti spun sincer parerea mea ca ai intrebat,sa nu te superi dar mie nu-mi plac deloc carucioarele alea.le-am vazut si la noi si am vazut si pe strada bebei in ele si mi se par f micute ,mi se pare ca bebe sta inghesuit.nu te supara pe mine!
17+

musettepink spune:
Nerantula ziceam ca gata "problema" aflarii sexului am rezolvat-o ,nu mai vreau sa o iau de la capat.am stabilit baiat,apoi baiat sa ramana!glumesc, ce-o fii,mie oricum dr ginecolog mi-a zis ca sigur nu e decat la nastere deci.....undeva exista o marja de eroare!:))))
17+

anca81 spune:
M-am intors de la analize, mi-au luat astia 3 sticlute de sange, ma mir ca nu mi s-a facut rau. Mi-am stors un suc de porto sa-mi refac resursele.
Nocom si mie mi s-a intamplat sa am ameteli, nu ma puteam ridica de pe scaun, aveam extremitatile reci si ma treceau valuri de caldura, poate fi din cauza unei carente de fier sau pur si simplu o cadere de calciu. Oricum daca s-a intamplat doar o data nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Ai grija de tine.
Denisa, ma bucur mult pentru rezultatul tau la TT, e super bine. Felicitari
!
Musette, Nerantula, Nushulica si Danucu bafta mult la eco azi. Piersicutza, iti tin pumnii sa iasa translucenta nucala si testul de sange cat mai bine si sa-l vezi pe bebe cum se joaca in burtica.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
piolica spune:
mussette, cum sa ma supar pe tine???? merci de sfat! 
eu ma mai gindesc, imi amintesc ca am citit mesajul unei alte mamici de septembrie care ne spunea ce sa avem in vedere cind luam un carut. o sa fie ca o biblie pt mine, trebuie doar sa-l gasesc.
18+
minunea