Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 20
piolica spune:
nushulica, hihihi!!! pai sistemul tau e super. pai vezi, d'asta ti-am zis eu ca m-ai dat gata. merci pentru pont.
Evaf, hihihi, tu esti mai hoata! nu spuneai nimic!!! si eu care lucrez in IT, nu m-am gindit la o chestie atit de simpla... m-a zapacit de tot serviciul asta, am inceput sa gindesc super complicat ![]()
denisa.g - felicitari pentru rezultatele la TT. bravo!
18+
minunea
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Eu apar mai rar dar de citit va citesc zilnic.
July Morning, despre cand si cum se simt miscarile bebelusului prima data e greu de zis. Daca ai muschii abdominali tari poti sa simti mult mai tarziu miscarile fata de alte fete. La a doua sarcina se simt mai devreme, muschii fiind mai slabiti. Eu la prima sarcina am simtit abia la 20 de sapt. iar acum, la a doua abia la 17 saptamani. De obicei se simte la inceput ca si cum ai avea gaze in burtica si se intorarce un intestin, adica asa, ca o fluturare usoara dar incet incet devin distincte aceste miscari, iti vei da seama singura ca e bebe. SA fie el sanatos ca o sa te saturi de ghionturi si suturi in curand.
Nocom, si mie mi s-a intamplat sa am asa senzatie de lesin si a fost o situatie jenanta ca imi cumparam haine dintr-un mare magazin si tocmai ajunsesem la casa. Dar cum am simtit ca ma duc jos i-am spus vanzatoarei, s-a rezolvat cu un pahar cu apa rece si 5 min. de relaxare. Nici eu nu mancasem mare lucru dimineata. Am discutat cu medicul si mi-a zis ca probabil n-am baut destula apa si nici de mancat n-am mancat, asa ca organismul mi-a cerut in mod fortat un moment de repaos. Analizele mereu le-am avut bune, hemoglobina, calciu, etc. deci nu putea fi vorba de anemie. Si intr-adevar acum avem mai multa nevoie de oxigen, e bine deci sa evitam incaperile insuficient aerisite si caldura.
O zi buna tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
19+
iata minunea 2
musettepink spune:
Nerantula la subiectul deschis de tine cu Iosup am vazut ca s-a mai inselat....oops nu as fii crezut,acu chiar ma intreb daca baietelul meu e baietel???eu deja ii spun pe nume si daca se dovedeste a fii fetita,nu mai vreau......o sa intreb azi la eco daca a ramas baiat!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

piolica spune:
Piersicutza, iti tinem pumnii azi la eco. sa fie totul bine si sa-l vezi pe bebe miscator. 
18+
minunea
EvaF spune:
Piersicutza, Musettepink, Nerantula, bafta si voua azi la eco!!! Danucu si Nusha, v-am facut deja galerie!

Denisa, bravo! Ai rezultate ff bune, ai scapat de emotii!!
17+ 
Poze cu noi
BEBE
musettepink spune:
Multumesc fetelor pt galerie(nu va enumar de teama ca uit pe cineva)
Va aduc vesti la intoarcere!Sper sa fie cu putulica in continuare:))))
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

denisa.g spune:
Piersicutza, Musettepink, Nerantula, Danucu si Nushulica bafta multa, multa, multa la eco!!!!!

Sa veniti cu vesti bune!!

viitoare mamica de septembrie 2008
17 +
Codruta27 spune:
Ce harnicute sunteti astazi, dragutele mocului! Va pup pe toate!
denisa.g, bine ca e bine! Ai scapat de stres, gata!
Fetelor, care mergeti astazi la eco, va tin pumnii strans!
Va pup pe toate fara exceptie!
Fetelor, am si o intrebare, voi v-ati apucat sa cumparati hainute, sau diverse alte lucrusoare? Noi am fost aseara la Cora si cu greu m-am abtinut!
14+
Vlad
Bebe mic
kid2003 spune:
Buna fetele vorbaretzele!
Am fost un pic plecata din oras cu summit-ul asta, tocmai bine ca sa pap si sa dorm si sa creasca burtica (ma plangeam ca nu o vad, dar acum la 18 saptamani se vede clar).
Ma bucur pentru vestile bune ale majoritatii! Ma rog pentru Delphinas sa treaca cu bine peste greutatile astea si sa se bucure cat mai curand, deplin, de bebele din burtica!
Eva, felicitari pentru baietzelul din burtica! As vrea sa fiu eu in locul tau si sa aflu ca s-a schimbat pasarica in putzulica, ca tare mi-as dori si un baietzel!
pentru fetele care au fost la eco la Iosup, nu ziceti de doua ori ca s-a inselat...o sa va dezamagesc (sau o sa va bucur) dar eu nu am auzit ca s-ar fi inselat vreodata. De fapt sunt cam 99% sigura ca dr Nerantulei vede baietzel gresit si ca Iosup a vazut bine ce a vazut, o sa vezi daca nu e asa. La Eva nu ma mir, ca dna Constantin nu are experienta ecografica a lui Iosup, era si sarcina micuta (nimic de rau despre dna doctor, o cunosc personal si o admir pentru profesionalism si caldura) d-aia s-a inselat. Dar celelalte, ma refer la Nerantula si Musette, stati linistite, nenea Iosup nu se inseala (mi-as dori eu sa se insele, dar nu-i chip).
Inca nu am simtit miscarile lui bebe, si sunt la a doua sarcina, am 18 saptamani maine, asta va zic ca sa nu va mai impacientati...La prima sarcina am simtit la 20 de saptamani implinite, deci ma astept din moment in moment sa simt ceva!
Va pup! Si astept cu nerabdare sa vina Nerantula de la dr ca sa vad ce zice! Si Anis, cand mergi la eco? Sunt curioasa! Iti tin pumnii sa fie cum iti doresti tu!
bb2
danucu spune:
Hi girls!
Mai e o ora pana la marea intalnire.
Am ceva emotii si sper sa fiu coerenta in ce scriu. Am citit rapid ce ati scris de ieri si voiam sa scriu un mesaj mic inainte de a pleca la doctor.
MMimi, eu am 15 saptamani si jumatate si nu am luat deloc in greutate. Si eu incepusem sa-mi fac probleme saptamana trecuta dar cred ca ar trebui sa fim multumite de fapt. Sanii s-au marit, uterul si el, burtica isi face aparitia dar kg nu. Eu zic ca suntem norocoase. ![]()
Nushulica – te asteptam cu vesti bune de la eco. Nici eu nu ma alimentam corect inainte, saream peste mic dejun. Acum incerc dar mai dau in laturi uneori.
andreea_and – sa ai grija de tine. 
Joy21 – E vorba de parintele Razvan.
EvaF – Felicitari pentru Lucas!!! Parca baietel iti doreai. Multumesc de galerie, deja ma simt mai bine. Foarte frumoase ambele prenume. 
khristin – ce frumos trebuie sa fie sa-l simti prima data pe bebe. 
Nocom – sa stii ca si eu am din cand in cand ameteli de cred ca in secunda urmatoare lesin. Inainte nu am avut niciodata probleme de genul asta. Problema e ca nu stiu cum se spune ameteli in franceza si nu stiu daca o voi putea intreba pe doctorita (am sa dau un google poate aflu).
denisa.g – felicitari pentru bebe sanatos.
nushulica, nerantula, musettepink, piersicutza , sa veniti cu vesti bune de la eco. Eu nu ma astept sa flu sexul azi pentru ca aici ne spun doar daca sunt 100% siguri dar in inima mea sper totusi pentru ca sunt nerabdatoare.
Va pup pe toate fetelor, sa aveti o zi buna 
15+
http://picasaweb.google.com/gdcubber