Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Scuze ca nu am mai intrat. Cand am ajuns acasa am dat vestea si apoi nu mi-a mai mers deloc forumul... si voi ati patit la fel aseara?

andreea_and imi pare rau sa aud ca sangerezi in continuare. dar e grozav pe de cealalta parte ca bebe este perfect in regula. stai cuminte la pat, citeste o carte usoara, scrie-ti gandurile pe foi, si o sa dispara cat mai curand si o sa fie bine! eu iti tin pumnii stransi .

elyia cum adica simti tu ca ceva nu e in regula. inteleg sa simti ca ai sa castigi brusc la loto, sau sa simti ca o sa iti cumpere sotzul o calatorie fabuloasa in 2 la intoarcere, sau sa simti ca vei gasi cateva rochitze minunate in tzara... dar sa simti ca nu e ceva in regula ?? cum ar fi ce ? e prea mica sarcina sa iti poti da seama de ceva. stai cuminte si nu te mai gandi la chestii... ca punem bata pe tine!

Eva Lucas este un nume foarte frumos si plin de fantezie din punctul meu de vedere. Felicitari pentru putzulica, acum ce sa mai spunem L-am tinut cam un minut de vorba pe doctor ieri, i-am pus niste intrebari si probabil ca presat de timp n-a mai vrut sa astepte sa ma dezbrac... nu-i nimic merg din nou luni la alt medic. Trebuie sa vad ca e totul in regula... daca trebuie e musai...

laureta multumesc pentru poze! m-am mai linistit de ieri. cu incredere inainte.

piolica da, cred ca pana la 13s 6 z se poate masura. eu vroiam sa trisez sa ma duc la inceputul saptamanii 12 ca sa fie cat mai mic si sa nu ma ingrijorez daca e buna valoarea pentru saptamana respectiva

felicic si eu am eco pe 22. Tu unde ai? Ne intalnim la Iosup?

andy.p

andy_galro pai gasiti si nume pentru fetitza. la noi a fost asa usor, avem 3 pe tzeava, chiar daca noi ne dorim baieti. bine... noi am ales nume de sfinti. (ssst! daca vrei iti spun pe PM )

Nocom ti-ai facut recent o verificare pe la sange? Sigur, e normal sa ai ameteli si sa ti se faca rau in sarcina. Maica-mea statea sa lesine mai mereu insarcinata cu mine (si uite ca eu nu seman absolut deloc cu ea in nici un aspect al sarcinii - inclusiv ca nu m-a ingrasat deloc in primul trimestru ). Da-i cu fructe, da-i cu sucuri de fructe si ai grija multa de tine! Si nu mai face efort fizic pe cat de mult poti tu...

Nushulica barbatel! barbatel! barbatel!

Joy21 m-am hotarat, am sa repet si eu saptamana viitoare cu altcineva si am sa tzin cu dintzii pana masoara pliul!

maria2004 eram nitel suparata ieri pentru ca la 9s transvaginal s-a vazut foarte clar iar acum la 12... abdominal se vedea asa o chestie... care se misca pe acolo... dar nu un omuletz... adica m-a privat de a-mi vedea bebe-ul. hai ca iar ma enervez

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna ziua fetele!!! Dimineata s-a dus deja! E atat de mult de munca si eu nu am chef!!!

Eva, felicitari pentru baietel!!!!! Sa va traiasca si sa se faca mare si voinic !!

Delphinas, multa multa sanatate, sa fiti bine tu si bebele tau!!

Alinuscha, fara ganduri negative, bebe trebuie sa fie bine. Daca era ceva in neregula, iti zicea dr-ul

Andy_p, eu nu iau nimic,. Dr-ul de familie mi-a dat Tardyferon dar nu l-am luat ( m-am consultat cu dr-ul ginecolog)

Mmimi, nu esti singura - nici eu nu am luat nici un gram!! Sunt exact ca inainte de sarcina, desi am ceva burtica!! Oricum , avem timp sa recuperam. Freshanna, mult succes sa fie bine, sa nu mai iei mult ca altfel la vara, pe caldurile alea o sa fie foarte greu pt tine!! . Daca am putea sa controlam organismul ce bine ar fi!!

Nushulica, bafta azi la eco!!! . S avii cu vesti bune!

Andreea_and - multa sanatae, sa fie bine!!

Piolica bine ai revenit! Felicitari pt bebe maricel ( 18 sapt) ;
July_morning, deasemenea, felicitari pt semnatura !!

Andy_garlo -acum gata cu proiectul bravo!!!! Concentratie maxima pe bebe!!!

Pup toate fetele si o zi buna tutror!

viitoare mamica de septembrie 2008

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

neata la toate fetele!

Eva, m-ai dat gata cu putzulica. Bravo! ma bucur pentru tine. o sa fie o mica perioada de acomodare, dar o sa vezi ca in citeva zile o sa fie ca si cum de la bun inceput credeai ca e cu putzulica. Cred si eu ca e mare, cu un tatic de 2 metri... o sa creasca ceva in burticutza! inca o data felicitari.

nushulica, tu ma dai gata. cum poti sa tii minte atitea nick-uri, povesti si sa raspunzi la toate fetele in parte? esti nemaipomenita! bafta la eco astazi! fetele iti vor face galerie.

andreaa_and - ai mare grija de tine, sa stai in pat si sa te odihnesti.
Mmimi, julymorning - sa mergeti in vacanta, o sa va incarcati bateriile. dupa ce se vor naste bebelinii/bebelinele va fi ceva mai greu.

kristin - o sa incerc sa incarc niste poze din Tunisis cit mai curind. eu sint atit de obosita seara, ca nu vreau sa mai vada nimic. poate in weekend o sa-mi fac putin timp. la voi mai ninge?

Nocom - cu ametelile astea nu este de glumit, insa daca a trecut cu un pahar de apa rece si cu un mi repaos, poate ca nu trebuie sa te sperii. ar fi bine sa vorbesti cu doctorul? Tu iei magne B6?

elyia, baietelul tau este un simpatic! wow, ce mi-a placut de el, ce ochisori dragutzi are - micul japonez. cred ca parintii tai sint morti dupa el.

musette, nerantula, nushulica, danucu - succes azi la eco. va tin pumnii sa fie bine.

18+

minunea

Mergi la inceput

neata la toate fetele!

Eva, m-ai dat gata cu putzulica. Bravo! ma bucur pentru tine. o sa fie o mica perioada de acomodare, dar o sa vezi ca in citeva zile o sa fie ca si cum de la bun inceput credeai ca e cu putzulica. Cred si eu ca e mare, cu un tatic de 2 metri... o sa creasca ceva in burticutza! inca o data felicitari.

nushulica, tu ma dai gata. cum poti sa tii minte atitea nick-uri, povesti si sa raspunzi la toate fetele in parte? esti nemaipomenita! bafta la eco astazi! fetele iti vor face galerie.

andreaa_and - ai mare grija de tine, sa stai in pat si sa te odihnesti.
Mmimi, julymorning - sa mergeti in vacanta, o sa va incarcati bateriile. dupa ce se vor naste bebelinii/bebelinele va fi ceva mai greu.

kristin - o sa incerc sa incarc niste poze din Tunisis cit mai curind. eu sint atit de obosita seara, ca nu vreau sa mai vada nimic. poate in weekend o sa-mi fac putin timp. la voi mai ninge?

Nocom - cu ametelile astea nu este de glumit, insa daca a trecut cu un pahar de apa rece si cu un mi repaos, poate ca nu trebuie sa te sperii. ar fi bine sa vorbesti cu doctorul? Tu iei magne B6?

elyia, baietelul tau este un simpatic! wow, ce mi-a placut de el, ce ochisori dragutzi are - micul japonez. cred ca parintii tai sint morti dupa el.

musette, nerantula, nushulica, danucu - succes azi la eco. va tin pumnii sa fie bine.

18+

minunea

Mergi la inceput

am avut ceva probleme cu DC - scuze ca am trimis mesajul de 2 ori...

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri

Eu nu imi aduceam aminte sa mai fi zis vreuna ca a avut ameteli in sarcina si de aceea eram cam speriata, dar vad ca sunteti mia multe care ati avut si in principiu este ceva intalnit in sarcina. Asta ma mai linisteste, dra nu de tot. Sigur ca joi cand ma duc la dr o sa-i spun de episodul asta si o sa vad ce-mi recomanda. Sper ca pana atunci sa nu se mai repete....

Analize se sange am facut in saptamana 10 se sarcina, adica detsild e curand si am iesit foarte bine, adica in limite si cu calciul si cu fierul.... si chiar cu absolut toate!!!

Da, Magne B6 iau cate 4 /zi, 2 dimineata si 2 la pranz, iar de ieri am inceput sa iau si elevit. De asta nu stiu de la ce ar putea fi, caci stiu ca cu analizele stau bine si mai iau si suplimente... Cred ca o sa-mi recomande sa mai fac o data analizele si sa vedem ce nu este in regula.

Inca o data va multumesc pentru raspunsuri, nu mi s-a mai intamplat sa intreb ceva si restul fetelor chiar sa imi raspunda...

sper sa ma ajutati in continuare cand voi avea si eu nevoie, oricum nu m-am suparat niciodata pe nimeni ca nu mi se raspundea... vedeti ce cumintica sunt...

va imbratisez cu drag,

15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

e simplu fetelor niciun secret

deschizi 2 pagini la subiect pe una citesti pe alta raspunzisi asa nu uiti pe nimeni

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Of, Nusha, mi-ai dezvaluit secretul!!!! Si eu deschid doua pagini simultan...

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Fetele!! Mi-a venit rez. la TT si e asa:

Srd DOWN - 1:8678 - RISC SCAZUT
Srd EDWARDS - 1:10000 - RISC SCAZUT
NTD - 1:10000 - RISC SCAZUT

Adica suntem sanatosi!!!!
Pup toate fetele si sa aveti si voi o zi buna ca a mea!!!

viitoare mamica de septembrie 2008

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Pana apuc eu sa citesc tot din urma, nici salutul de buna dimineata nu mai e actual. Harnicute, harnicute.

Felicitari pentru toate fetele care au primit vesti bune, sa va traiasca bebelusii si parintii impreuna cu ei .

Tin pumnii pentru fetele care merg azi la eco, multa bafta .

Va rog tineti-mi si mie pumnii ca merg azi la eco pentru masurarea pliului nucal si luat sange. O sa fie un eco cu rezolutie mai buna si de aceea ard de nerabdare sa vad bebele.
Va invidiez putin pe cele care stiti deja ce carucior aveti, dar mai bine sa nu ma grabesc si incerc sa savurez fiecare zi de sarcina asa cum e ea si cand va veni momentul vom afla ce va fi (ne dorim o fetita).

Sambata am avut ocazia sa vizitez o prietena care a nascut, in acelasi spital unde voi naste si eu. Am avut norocul sa prind o asistenta la ea in camera si mi-a spus ca daca ma anunt, pot sa merg sa vizitez tot spitalul, sa vad sala de nastere, sa vorbesc cu moasele, sa vad camerele, etc. Asa m-am bucurat de lucrul acesta si abia astept, dar mai sa treaca putin timp. Am intrebat si daca au bazine pentru nastere in apa si am aflat ca da. Acum trebuie sa aflu de la medicul meu daca e scolit si pentru asta ca nu oricine poate asista o astfel de nastere.

pupici la toate si revin mai tarziu cu vesti.

12+

Piersicutza

Mergi la inceput