Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 18
musettepink spune:
Nocom si mie mi s-a intamplat sa am ameteli dar nu si lesin,eu zic ca sunt de la sarcina si ca nu ar trebui sa te ingrijorezi dar ar fii bine sa-l intrebi si pe dr.pt linistea ta.poate fii de la tensiune ma gandesc nu??
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

Nerantula spune:
July, Andreea, Miruna, Nocom, Felicic multumesc mult de incurajari si de urari, si eu imi doresc in primul rand sa fie bine, mai ales dupa toate necazurile prin care am trecut (zona zoster, candida, dureri ingrozitoare - unguente, ovule, medicamente, etc
, STRES) ... doar ne obisnuisem sa vorbim cu o fetita si surpriza a fost cam mare ieri, cand am aflat ca poate fi baietel.
Va pup pe toate si tin pumnii sa fie totul bine!
Chiar daca scriu foarte rar, va citesc in fiecare zi si traiesc toate emotiile alaturi de voi! 
15+ 
Liniuta noastra
monica_dicut spune:
fac si eu putin pe suparata
. Bineinteles ca nu ma deranjeaza daca ii creste putza. Sanatos sa fie ca si asa tremur de fiecare data. Ideea e ca si injineru meu s-a obisnuit atat de tare ca e fetitza incat nici nu concepe ca i-a crescut ceva acolo. Dar eu cred ca se va bucura totusi daca va fi baiat.
Problema mea
este ca nu m-am putu abtine si i-am cumparat cate ceva pentru fetitze dar, le dau de pomana daca se schimba.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
nushulica spune:
fetelor merci pentru galerie mai stati cu pumnii stransi cateva ore pls
nush de ce dar am un morcov ca niciodata![]()
evaaaaaaa felicitari pentru baietel!!! sa va traiasca luca si sa ramana asa!!!
adik barbatel
vreauu si euuuu!!!
kristin felicitari pentru bebe miscaret
danucule tin si eu pumnii stransi pentru tine azi!!!
gata va las ma duc sa-mi intretin morcovul
bebelushul
EvaF spune:
Nocom, apropos de lesin si ameteala. Le-am simtit si eu de doua ori, o data fff puternic acum o saptamana in Franta. Tocmai plecam de la socrii, eram la gara sa luam trenul spre Paris. Si cum ne-am grabit, n-am avut timp decat de dusul de dimineata, nu am mancat nimic, asa ca pe peronul garii...am zis ca mor, imi tineam buzele inchise cu mana sa nu vomit, eram alba ca socra-miu se uita si nu intelegea ce am...apoi am simtit ca lesin, ma tineam de stalpi, picioare moi, asa ca ne-am suit repede in TGV si asta a fost, m-am calmat.
Cred ca stari accidentale de rau si lesin nu sunt anormale, le-am gasit si in cartea mea despre sarcina ca fiind normale. Doar sa nu fie ff dese...sa fii anemica 
17+ 
Poze cu noi
BEBE
felicic76 spune:
am dat drumul la msg. fara sa-l termin!
Am ajuns acasa, m-am linistit un pic si pe "soata" mea il apuca pandaliile, ca ce-i asta, ca eu vin de la control la 2 sapt cu stare diferita, ba ca-i bine, ba ca nu-i bine! Nu mai bine schimbam doctorul? Bineinteles ca m-au apucat dracii pe mine, ca daca ar pune mana si ar citi si el ceva, macar am discuta amandoi despre lucruri comune, sa mai lase naibii sportul si sa puna mana sa se informeze!
Asa ca acum ii tratez oleaca cu indiferenta pe barbatii mei, pana imi trec nervii!
nocom eu am avut un episod de genul asta, pe la 7 sapt, exact ca la tine, dar mi-am revenit repede si nu s-a mai repetat! Ingrozitor a fost faptul ca nu mai eram stapana pe mine, eram pe strada si mi-era frica sa traversez de teama sa nu lesin pe trecerea de pietoni. Era fratele meu in apropiere si l-am rugat sa vina sa ma" traverseze". Bine ca erai acasa si nu la volan sau in alta parte! La mine s-a intamplat pe seara, m-am bagat in pat si a doua zi eram ca noua! Apropo, am luat 2 Emetin, nu stiu daca m-am linistit si de la ele!
si stai un pic mai mult linistita ca trece!
11+
aluna
foto
andy.p spune:
Hello fetelor!!Ce de vesti bune!!!Super!
Eva felicitari pentru baietel.Sa creasca mare si frumos.
Nocom ameteli am mai avut si eu si mai am cate odata dimineata sau cand ma ridic brusc din pat.Cred ca sunt normale adica dr.mea asa a zis.Ai grija de tine si de bb
Nushu stam cu pumnii stransi ,stransi .va fi bine 
Monica_dicut asa ne-a spus si noua la prima sarcina ca e fetita si apoi...surprise baietel.Cel mai dezamagit a fost sotzul,dar ia trecut.
un pupic mare tuturor:nerantula ,musettepink,felicic,maria
17+
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
nocom ca si eva eu tot la anemie m-am gdit prima data
dar nu am vrut sa te sperii
si apoi am zis ca poate ti-a scazut tensiunea
bn ca ti-ai revenit, sper sa nu ti se mai intample
18+ 
puiutz
pui
EvaF spune:
Pentru Nusha:
Go, baby boy, go!!!

Pentru Danucu:

Nu stiu ce iti doresti tu, sanatos sa fie bebe,nu?
Pentru toate fetele 

17+ 
Poze cu noi
BEBE