Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ma duc sa pap, azi m-am pregatit sa fac niste paste bolognese. Yammmy! Va invit la o portie

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca am raspuns

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

STUP NOU

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, am primit, sar'mana.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Piolica, la Euroclinic unde vreau eu sa nasc (in cazul in care nu plecam in Franta, ceea ce este cel mai probabil) o nastere normala e afisata pe site cu 60 000 000 LEI VECHI aproape 2000€. Dar doctorita mea mi-a spus ca ajunge la 2500€ in realitate, site-ul nu este actualizat. O nastere cu cazariana este 3000€ (120 000 000). Asa ca...
Partea proasta este ca daca nasti prematur, ei nu prea isi asuma raspunderea, te trimit la stat.

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetele, v=am facut capitol nou. Nu mai scrieti aici.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, fetelor!

EvaF, ma bucur tare mult pentru tine. Bebe al tau e un fel de Greuceanu, daca imi aduc bine aminte povestea :)

Si eu am fost de dimineata la dr., s-a uitat peste analize si mi-a spus ca e totul bine. Acum mai urmeaza doar eco. morfo de trim. II. Pe 5 mai abia...

Mi-a recomandat ca continui cu Elevit daca nu am o dieta echilibrata si sincer sa spun nu stiu cat de echilibrata este dieta mea. Adica mananc fructe, legume dar nu pot spune ca mananc regulat peste, vita, oua etc.

Si ce mai mare surpriza a venit ieri de la Mr. Bebe: am simtit prima miscare, in partea stanga. A fost de scurta durata dar sunt sigura ca de la el venea.

Cred ca v-am mai spus de cateva ori, eu cred ca "ala micu'" e baietzel. Mai ramane sa se si confirme. O fetita m-ar bucura la fel de mult.

Vorbeati de limbi straine... si la mine este vorba de un cuplu international: tatal vb. olandeza, iar intre noi vb. engleza. Lui bebe ii vom vorbi si in romana si in olandeza dar cand ne va auzi vorbind engleza, nu stiu daca va mai intelege ceva

16+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Anca 81, spune-mi si mie mai multe despre testul in legatura cu culoarea ochilor la bebe..cum se face ? tare curioasa sunt
aaa si inca ceva..ai o burtica ff frumoasa si destul de maricica pot spune, eu am 16 saptamani si se vede f putin ...am citit si ca unele fete au luat in greutate chiar si 10 kg , eu doar un kg..oare ar trebui sa ma ingrijorz ? sau sa ma bucur ? ..oricum va pup pe toate, sarcina cat mai usoara va doresc !!!
P.s. am citi ca una din voi, scuze ca nu mai retin ID-ul a avut unele pb cu cava crampe..si mie mi se intampla, de obicei seara ma apuca dar din ce am inteles eu sunt normale, utrul se intinde sa faca loc la bebe

Mergi la inceput