Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetele!!! n-am apucat sa scriu azi pana acum ca a fost ca la nebuni la serviciu si abia am reusit sa mananc

in primul rand vreau sa-i transmit lui deplhinas ca sunt alaturi de ea si diseara la rugaciune ma voi ruga si pentru bebele asa cum fac si pentru al meu si sigur va fi bine!!!DD are grija de ingerasii astia mici si-i ocroteste!!!

offf si acum am de inceput tot pomelnicul ca ati scris mult si incerc sa scriu la fiecare macar cate un gand

stati sa va zic de mine prima data ca sa fiu sigura ca nu uit

am fost azi la farmacie sa iau no-spa si am gasit si crema pt sarcina de la galenic speciala antivergeturi(nu am dar nici nu vreau sa fac) mi-a recomandat-o o prietena care tocmai a nascut si a zis ca e f buna...asa si cum sunt o nesatula de felul meu mi-am luat si uleiul de la eucerin tot pentru sarcina am vazut reclama in revista mami de martie si mi-a facut cu okiul asa ca din seara asta incep sa ma ung aaaa...bineinteles ca uleiul de la eucerin care a fost mai ieftin miroase mult mai bine si l-am luat la oferta si cu un gel de dus tot sub forma de ulei(nush cum o fi poate oi ramane toata uleioasa)

apoi...maine merg la eco la ora 3 sa masuram pliul nucal sa-mi tineti pumnii ca am un pic de frica si mai am si un pomelnic de intrebari pt dna dr ca na...eu sunt toma necredinciosul si vreau pareri avizate

asa...

vdrag la multi ani!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de un bebe sanatos si de multe multe bucurii!!!

alinush si laureta felicitari pentru bebei in grafic , alinush nu-ti fa probleme ca n-ati masurat pliul nucal lasa bine ca e bebe bine 2 sapt trec f repede acum cand stii ca totul e ok in plus (poate zici ca-s cu capu si tot te zapacesc de cap) dar mie dr mea ti-am zis mi-a specificat sa nu vin inainte de 12 sapt implinite ca nu poate masura pliul nucal...maine numai bine o sa am 12 sapt si 4 zile ; laurici sa speram ca se va rezolva problema cu placenta

anis daca e fetita si mai bine o sa ai 3 printese cucuiete si oricum fetele vad ca va ies foarte reusite

felicic multumesc pentru galerie faci un bis si maine?

teomaria te admir pentru curajul tau 2 nasteri naturale si urmeaza a3aeu n-am curaj sa nasc natural dar voi naste asa cum zicea muuh parca natural prin cezariana

elyia am admirat pozele tale la ce pui scump aveti cred ca s-a meritat cu varf si indesat travaliul ala de 27 ore(mama ce chin), nu=i asa? bine si mamica e frumusica foc

andy_galro cum te-ai descurcat cu proiectul?a iesit bine presupun,nu?

anca81 ma bucur mult ca-l simti pe bebe jucaus cred ca asta e cea mai mare bucurie si te linisteste chiar si in momentele prin care treci acum...stai la pat si urmeaza tratamentul lasa ca pulsul se regleaza el am mai auzit de puls asa mare si n-au fost probleme

denisa la mai mare si voua!!!

freshana 12 kg?bebe sa fie sanatos!!!si da, e mai fomist care-i problema? asa sa fie toti bebeii ca sa creasca mari...avand in vedere ca esti aproape la jumate poate nu e chiar asa de mult...de ex sora mea a luat 25 toata sarcina deci cred ca esti inca in grafic(acum sincer nu stiu daca se iau mai multe kg in ultimul trimestru dar oricum apar acush toate fructele posibile si o sa poti tine un fel de regim pe urma)...oricum eu mi-am notat sa intreb maine dr daca eu sunt ok ca mi se pare ca am luat putin pana acum vazand ca voi ati luat cate 5-6-10 kg deja, bine eu am si abia 12 s

codrutza

nocom nu e neinteresant ci e bine!!!nu-i asa? mai ales ca nu esti paranoiaasta conteaza cel mai mult, am admirat si burtica 1 si burtica 2 foarte frumoase burticile si mamica la fel

musetepinkmultumesc pentru aprecieri iti tin pumnii marti la eco!!!nu=ti fa griji ca nu l-ai simtit pe bebe am citit pe forum atatea mamici care l-au simtit mai tarziu incat n-are sens sa te ingrijorezi

piersicutza pupici si te asteptam sa scrii mai des , evident daca timpul iti permite

danucu ti-am vazut si eu pozele de la nunta din weekend dar am uitat sa-ti zic...sunt SUPERBE!!!! se vede ca sunteti pasionati de fotografie , dar oricum alea banuiesc ca au fost facute de un profesionist...cu alimentatia ai foarte mare dreptate dar de multe ori e cam greu sa tii un ritual intreg mai ales daca timpul nu-ti permite(eu inainte sa raman gravida nici nu aveam timp dimineata sa mananc plecam la serviciu asa si mancam ce apucam...acum ma trezesc mai devreme ca sa ma alimentez si eu cat de cat corect pentru bebe nu pentru mine)...mergem amandoua maine la dr asa ca iti tin si tie pumnii!!!

bitza eva

sanziana si andy p la mai mare!!!

monicutza lasa nervii mama ca nu fac bine la bebe deloc; adevaru e ca nush ce s-a intamplat dar azi pe la toate stirile radio si tv tot s-a vb de traficu din bucuresti care e infernal, le-or fi dat liber la politisti ca au lucrat peste program la summit?

alinutzooo ai preluat stafeta de la mine cu somnicul

ramonzzca eu inca n-am ajuns la capitolul carucioare si oricum nu ma pricep asa ca nu pot sa te sfatuiesc eu m-am gandit sa iau carucior in primavara ca acum daca nasc in oct vine frigul ii luam scaun de ala de masina si scoica ca iesim mai mult cu masina pe la rude prieteni...si pentru aer proaspat il scot in gradina in spatele casei in balansoar asa ca de plimbat la primavara cand vine caldurica

piolica bine ai revenit si sa va fie de bine concediul in tunisia!!!pentru tine vad ca a fost un adevarat rasfat masaj gomaj

zambetmic ai grija de tine si de bebe!

ufff gata am terminat...sper ca n-am uitat pe nimeni, oricum stiti ca eu va pe toate ca sa nu va suparati

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Delphi, ma rog sa fie totul bine cu tine si cu bebe!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)- gasiti blogul meu
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Buna fetelor, am intrat repejor sa va spun ca sunt mai bine acum, joi m-au internat in spital si m-au bagat pe perfuzii si injectii cu no-spa, scobutil, diazepam si alte cele. Diagnosticul - amenintare de avort. A fost oribil. Mi-au facut eco dar dr nu si-a dat seama de la ce sunt sangerarile, ca aparent totul era bine. M-au externat azi si surpriza, iar am sangerat. Am reusit sa fac conving o asistenta de la Euroclinic sa ma primeasca la o ecografie de urgenta ca sa vad la un aparat mai performant de la ce totusi am sangerarile astea. Mi-a spus ca placenta e in regula si ca sangerarea este de la contractiile uterului, sa stau la pat si sa iau 6 no-spa pe zi.
Ma duc sa citesc din urma si revin maine, ca sunt prea ametita si obosita acum. Va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine.

17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna, fetele!
Eu nu am mai fost azi la dr ca intervenise o urgenta si nu a mai putut sa ma vada...ramane sa reprogramam:D
Anca81,chiar aseara ma gandeam la tine, ma bucur ca esti bine...Delphinas, multa sanatate tie si la bb!
Nusha, ce spor ai la scris:))...si ce memorie ai!ai tinut minte toate nickurile, bravo tie!si eu intrasem in farmacie sa mi iau uleiul de la eucerin, tot in Mami l am vazut, dar m am razgandit, parea prea unsuros, asa ca am luat Ollivella Mamma, o lotiune speciala pt viitoarele mamici, si deja o folosesc de vreo 10 zile:P.E ff faina ca e si mentolata si racoreste;)
toate burticile
16+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, dutzelor!! Pupici la toate, am vazut pozele sunteti niste frumusele

Danucu, preotul despre care vorbesti, de la St. Sulpice, este cumva Parintele Nicolae?

Andreea_and, imi pare rau ca a trebuit sa treci prina asa ceva. Poate cu multa odihna se vor opri de tot sangerarile.

Delfinas , suntem alaturi de tine si speram sa fie totul ok.

Alinushca, felicitari pentru puiutz! Si eu cand am facut eco la Giulesti la 12s4z nu mi-a zis nimic de pliu nucal, a doua zi am facut eco la Euroclinic si m-am linistit.

Vdrag, "LA MULTI ANI!", bebel sanatos si la termen iti doresc si eu!

Bitza, te asteptam cu noutati de la eco! Fetita sau baietel???

15+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, hai ca de-abia am reusit sa intru pe DC, e o problema cu forumul, la voi la fel?
Va multumesc la toate pentru sustinere si ca v-ati gandit la mine. Eu sunt fff emotionata s-ar putea sa scriu cam incoerent (va avertizez!!!)
Azi am fost la a treia eco, impreuna cu sotzul meu care nici nu mai avea voce sa vb cu doctorul (asa a facut si data trecuta, era mut si zice, "lasa-ma, ma uit la bebe").
Bebe este la fiecare eco mai mare cu o saptamana si ceva fata de sarcina dupa UM, acum am 17 saptamani si 5 zile, desi dupa UM as avea 16 si 4 zile. Cert e ca DPN nu mai este 19 septembrie demult, ci 8 septembrie (nu schimbati la listutza, lasati 7, va zic eu mai incolo ce sa trecetzi ca mereu mai difera cu cate o zi). Asa ne-au zis si la ultima eco, nu s-au dezmintit nici acum, nasc mai repede. Se pare ca am ovulat mai repede. Ne-a zis doctorul ca la 207 grame e un bebic cam marisor...a spus "domnule, sotia dv face copii mari " :)))
Bebe are 12,3cm, pliu nucal de 1,8mm ( f bine), i-a masurat toate oscioarele, femurul(2,40cm), am numarat toate degetelele la maini si la picioare :)), in fine, bebica e ok. A miscat nonstop, asa ca nenea doctorul a putut sa masoare tot, ne-a aratat si funduletul, si ...PUTZICA. Ei bine, Anna noastra a devenit Lucas!!! Al meu sotzior e f fericit ca a avut dreptate! Acum sa vedem, sa nu ii cada putzica lui bebe pe parcurs si sa fi avut eu dreptate.

Placenta mea e fundica, si are grad de maturare 0, ceea ce e f bine ca este pozitionata sus si f tanara. Colul perfect inchis si are 3,8 cm (doctorul a zis ca e bine, am colul lung)

I-am ascultat inimioara (de la 162 BPM a ajuns la 149 BPM, a scazut ritmul asa cum era si normal pentru luna a cincea) batai regulate, totul e ok.

Iata vestile!!! Mi-au luat si sange pentru TT dar nu am ce rezultate sa dau, e gata testul in cinci zile lucratoare!!!

Eu inca nu l-am simtit clar pe bebe, tot astept si astept!!! Desi, cand il vad ce mult misca la eco (alte mamici vin si zic ca bebe a dormit si nu au vazut mare lucru) ma intreb daca nu am eu o problema :)))

Se pare ca intuitia mea feminina......e nula!!! Nu e fetitza!! Eu asa simtisem, si ma si laudam ca stiu eu...

Bitza, Alinushca, inca nu am citit din urma, astept cu nerabdare vesti de la voi...

Va pup pe toate fetele mele dragi si revin dupa ce citesc.

Trebuie sa schimb caruciorul.... Nusha, schimbi tu in listutza, sper ca acum sa ramana asa, sa stim si noi la un fel!!!

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup pe toate
Evafelicitari pentru bebe maricel...chiar s-a schimbat din ana in lucas??se vedea clar asta?..in orice caz nu conteaza..important e ca e sanatos si voios...aveti voi timp si de o "Ana"
Alinushcaimportant este ca bebe e in grafic si ca toate sunt la locul lor...din ecografii la saptamani asa mic, sincer, nici eu nu inteleg mare lucru..asa ca nu te mai stresa..ca bebe e bine
Delphisi eu sunt alaturi de tine si sper din suflet sa te intorci cat mai repede acasa si bebe sa fie bine
VdragLA MULTI, MULTI ANI!!!bebe sanatos si sarcina usoara pana la 40 saptamani
andreea_andai grija de tine si de bebe...stai cumintica in pat si fara sa faci vreun efort...trebuie sa fie bine pana la urma
Nocomtin pumnii pentru joi la ecografie..si eu tot joi voi merge
Va pup pe toate si va diresc o noapte linistita

+16+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Pupici pe burtici la toate gravidutele si multumesc pentru urari codruta27, denisa.g, alinushca, anca81, laureta, musettepink, EvaF, freshanana, Piersicutza, bitza2008, sanziana27, danucu, monica_dicut, elyia, alexa_si_mami, piolica, nushulica, Joy21, maria2004 si va doresc voua si tuturor gravidutelor bebei sanatosi, frumosi si la termen, indiferent daca vor fi fetite sau baietei!! Noi am petrecut putin in familie, am mancat si baut sampanie pentru copilasi, iar acum ca suntem cam obositi vom merge la culcarica!! Somn usor la toate gravidutele si la bebeii din burtici!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Da, Maria , doctorul ne-a tinut in suspense. Intreba "Si ce ati vrea sa fie?".
Eu: "pai, indiferent, sanatos sa fie...
Apoi numara degetele de la o talpa.
Doctorul: "Si dv, domnule?".
Sotzul meu raspunde la fel.
Iar numara degete de la alta talpa. Ma pune sa tusesc. Ma pune sa nu mai respir.
Apoi doctorul: "Si daca e fata cum o cheama! "
"Anna!"
"Hmmm! Si daca e baiat?"
Eu: "Luca"
Doctorul: "Frumos nume Luca! Asa sa ii ramana!"
Si atunci ne-a aratat "putzulica"

A fost mortal doctorul. Il cheama Danaila, la Sanador.

Alinushca, important e ca e bine bebe. Mie la 12 sapt si 4 zile (vezi ca am la Poze cu noi poze de la acea eco, poze 2D si 4D unde bebe se vede perfect!!!) mi-a facut eco transvaginala, nu inteleg de ce ti-a facut abdominala, nu poate masura nimic asa...Lasa, ca peste doua sapt la pliul nucal o sa vezi tot, va fi tot transvaginala, altfel va fi cam greu...Mie de-abia acum mi-a facut abdominala prima oara!!

Delphinas, ne gandim la tine, te pupam cu mult drag si ne rugam pentru tine sa fie bine.

Andreea_and, te pup, ai grija de tine si Dumnezeu sa te ajute sa va fie bine!

Andyp, eu am luat de la inceput acid folic (iau inca), apoi pe la 6 saptamani mi-a dat Elevit si Tardyferon Fol.

Piolica, bine ai revenit, mi-esti tare draga si mi-ai lipsit!! Wow, masaje, plaje...rasfat, ce mai!

Nusha si Danucu (sper ca nu am uitat pe cineva), bafta maine la doctor, sa veniti cu vesti bune!!!

Cand am timp pun si pozele de la eco aceasta!!

Va pup pe toate fetele mele scumpe si noapte buna!!!

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor
mai este cineva pe aici, cred ca nu am venit ceva mai devrema de la serviciu, dar mi-a luat ceva timp pana am citit toate capitolele care le-am pierdut..... dar a-ti vb. ceva nu va-ti incurcat.....eu sunt super ok. numai ca serviciu asta imi ocupa prea mult timp, sa stitit ca mi-a fost dor de voi , in legatura cu kg. am luat si eu vre-o trai si am dat jos unu, nu stiu daca este bine dar..... vreau sa va salut pe toate si sa stiti ca sunt cu pe voi deci sa fiti cuminti si sa ave-ti grija de voi si de bb-ii vostrii... pe toate cu drag

12+

Mergi la inceput