Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 14
piolica spune:
laureta, ti-am vazut si eu burtica. hmmm, frumoasa!!!
alinusca, felicic eu stiam ca pliul nucal se masoara pina la 13 sapatmini si 6 zile, incepind cu saptamina 11, deci alinusca o sa fie ok peste 2 saptamini pentru aceasta masuratoare.
18+
minunea
alexa si mami spune:
delphinash, suntem alaturi de tine si ne rugam ca tu si bb sa fiti bine 
piolica, bine ai revenit din vacanta!
alinushca, daca bb e bine asta e cel mai important. nu fi suparici 
zambetmic, stai linistita la pat sa creasca bb mare si sanatos!
dupa cite am papat asa sunt
. iesim la plimbare sa ardem caloriile![]()
alexa si
mami
andy.p spune:
Fetelor vreau sa va intreb ceva:voi luati ceva vitamine ?Eu nu mai iau nimic si ma gandeam acum daca asta are vreo legatura cu faptul ca la ultima eco dr.mi-a zis ca bb pare mai mic.Oare din cauza ca nu mai iau vitamine???
17+
laura si andy (07.04.2002)
danucu spune:
andy.p, eu iau vitamine din saptamana 8+3z cand am fost la doctor. Pana atunci am luat acid folic.
Acum sunt pe terminate si voi intreba maine daca primesc reteta sa iau in continuare sau nu.
15+
http://picasaweb.google.com/gdcubber
piolica spune:
alexa si mami, merci de primire. ma bucur sa citesc din nou gasca de albinutze.
andy.p, si eu iau vitamine, Elevit + Magne B6 si bineinteles acid folic.
danucu, off-topic am si eu o intrebare. voi ati avut si un preot ortodox la nunta? sau mi se pare mie? eu la chestia asta nu m-am gindit, cu toate ca am avut foarte multe chestii 'romanesti' la nunta.
18+
minunea
alinushca spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Fetelor vreau sa va intreb ceva:voi luati ceva vitamine ?Eu nu mai iau nimic si ma gandeam acum daca asta are vreo legatura cu faptul ca la ultima eco dr.mi-a zis ca bb pare mai mic.Oare din cauza ca nu mai iau vitamine???17+
Tutunescu nu da vitamine din cate am citit. Nici mie nu mi-a dat. In schimb da Bio-marin plus si Magne B6. Io n-am sa iau ca sigur ma hranesc foarte foarte bine!
Multumesc mult tuturor!
O sa stau linistita si am sa merg pe incredere ca e totul la locul lui pana il vad pe Iosupescu peste 2 saptamani.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
danucu spune:
quote:
Originally posted by piolica
alexa si mami, merci de primire. ma bucur sa citesc din nou gasca de albinutze.
andy.p, si eu iau vitamine, Elevit + Magne B6 si bineinteles acid folic.
danucu, off-topic am si eu o intrebare. voi ati avut si un preot ortodox la nunta? sau mi se pare mie? eu la chestia asta nu m-am gindit, cu toate ca am avut foarte multe chestii 'romanesti' la nunta.18+
Piolica, am facut mariaj mixt catolic-ortodox. Mi-am dorit tare mult sa ma cunun si ortodox. Slujba catolica a fost in flamanda, cea ortodoxa in franceza si romana. M-am luptat tare mult pana am gasit un preot care sa fie de acord, am scris si la Mitropolie si au fost de acord. Preotul ortodox slujeste la Paris, la St-Sulpice, un preot foarte deosebit, mi-a parut bine sa ma cunune el.
Am plecat acasa, fetelor. Daca am timp va mai citesc in seara asta, daca nu ne "vedem" maine.

Abia astept sa vedem ce ne spun Eva si bitza.
15+http://picasaweb.google.com/gdcubber
piolica spune:
dragelor, ma pregatesc sa plec acasa. sper sa ne auzim cu bine maine.
o seara placuta.
18+
minunea
andy.p spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor mai astept pan in 15 sa vad ce zice dr.
V-am
pe toate.O seara placuta va doresc si asteptam fetele cu vesti.
17+
MMimi spune:
Piolica -- bine ai revenit! Tunisia...mmm... Masaje...mmm... Aveam si noi niste planuri de vacanta pentru luna mai, dar acum nu mai sintem asa siguri. Sper totusi sa reusim sa punem la cale ceva fain inainte de a veni bebe.
Delphinas -- imi pare asa de rau ca treci prin atitea. Iti tin pumnii, sper ca totul sa fie bine pina la urma.
In legatura cu vitaminele: eu am inceput sa iau vitamine prenatale de dinainte de a ramine insarcinata, de cind am inceput sa planuim. Asa mi-a recomandat dr. In principiu toate ne chinuim sa mincam bine si sanatos, dar cred ca tot avem nevoie de suplimentari. Eu inca mai iau si acid folic, dr. mi-a zis ca rau nu are cum sa-mi faca (in principiu tubul neural e format, asa ca nu mai este esential).
Eliya -- (scuze daca ti-am pocit nickul, mi-a fost lene sa ma uit in urma) pulsul este un pic mai crescut in timpul sarcinii, deci e foarte posibil ca totul sa fie normal. Dar eu, ca Stan patitul, iti recomand sa iti faci analizele de tiroida cit mai repede. Un hipertiroidism poate sa-ti creasca pulsul, si este foarte des intilnit in sarcina. Se remediaza usor situatia, daca ai, dar e f. important sa stii.
Fetelor, mai e vreuna dintre voi care nu a luat deloc in greutate de la inceputul sarcinii pina prin sapt. 17? Mi-a crescut destul de binisor burtica, maninc bine, am grija de mine, dorm, dar nu am luat deloc in greutate. Evident, daca totul e normal, nu ma supar ca asa stau lucrurile...
15+
Si asteptam...