Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Delphinas, am reusit si eu sa citesc din urma si nu-mi vine sa cred ca esti la spital. Ai mare, mare grija de tine. Noi o sa ne rugam la doamne-doamne sa fie bine, sa te externezi cit mai repede si sa ne auzim cu bine.

tinem pumnii strinsi pentru tine si pentru bebe.

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am fost la eco, bebe e atat de mare cat trebuia sa fie. Dar sunt dezamagita ca mi-a facut abdominala si nu am vazut nimic cat de cat clar sa inteleg si eu daca e totul OK. El nu a zis nimic decat ca "sta cu capul ca intr-un clopot" iar eu eram prea relaxata la gandul ca este inca acolo bebe si nu s-a intamplat nimic rau incat sa ma mai gandesc sa il intreb ceva. In plus nu mi-a masurat pliul nucal. Peste 2 saptamani fac eco-morfo de prim trimestru si abia atunci o sa aflu mai multe. Mai are cineva sa imi arate cineva poze de la 12 saptamani facute abdominal ?

Imi pare foarte rau ca Delphinas este in spital. Bebeii nu cresc chiar dupa graficele doctorilor intotedauna asa ca sa speram ca o sa iasa cu bine si ca nu se va lua vreo decizie pripita.

Delphinas iti tin pumnii sa treci cu bine si peste incercarea asta!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
Originally posted by piolica

danucu, merci! sper sa reusesc sa incarc niste poze cit mai curind.

m-am uitat si eu asa pe fuga la pozele tale, sint SUPERBEEEEE!!!! wow, m-ai dat gata!

16+

Multumesc, piolica
Ma rusinez deja

Ca tot vorbeati la un moment dat de presimtirea pe care ati avut-o privind sexul bebelui.
La noi fiind primul copil nu avem neaparat preferinte in ce priveste sexul dar ne dorim tare mult si o fetita (de fapt, ca foarte multa lume ne dorim o fetita si un baietel), deci banuiesc ca o preferinta undeva tot e.
De la inceput am simtit ca e baietel, la fel si sotul, nu stiu de unde vine presimtirea asta. Abia astept sa vad ce e. Sper sa se vada ceva maine.

15+

http://picasaweb.google.com/gdcubber

Mergi la inceput

eu aveam o presimtire ca ar fi fata, insa de ceva timp ma cam bate gindul ca o sa iasa o putzulica. nu stiu de ce... dar asa ma bate pe mine gindul.
sper sa aflu miercuri la urmatoarea ecografie.

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

alinushca, si eu am facut eco abdominala pe la 9 sapt si nu se vedea nimic inteligibil
pana la 12 sapt doar la cea vaginala pricepem si noi ceva ...

felicic, apropo de junghi, mama mea e medic, si azi dimineata dupa ce i-am povestit ce si cum m-a pus sa sun ginecologul, care mi-a spus scurt: 3 no-spa pe zi plus odihna la pat ... asa ca am intrat in concediu
pe mine m-a sacait junghiul toata noaptea apoi azi incepuse deja sa pulseze ... si sa difuzeze durere asa spre picior
oricum ideea este daca te doare ceva, vorbeste si cu medicul care iti urmareste sarcina, chiar daca uneori pare ca te ambalezi degeaba ... mai bine sa fii ultraprecauta decat sa ai probleme
am intrat sa vad ce mai faceti si acum fug iar in pat (fug e un mod de a spune ... ma deplasez cu viteza melcului, hihihi)

guguloi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Am fost la eco, bebe e atat de mare cat trebuia sa fie. Dar sunt dezamagita ca mi-a facut abdominala si nu am vazut nimic cat de cat clar sa inteleg si eu daca e totul OK. El nu a zis nimic decat ca "sta cu capul ca intr-un clopot" iar eu eram prea relaxata la gandul ca este inca acolo bebe si nu s-a intamplat nimic rau incat sa ma mai gandesc sa il intreb ceva. In plus nu mi-a masurat pliul nucal. Peste 2 saptamani fac eco-morfo de prim trimestru si abia atunci o sa aflu mai multe. Mai are cineva sa imi arate cineva poze de la 12 saptamani facute abdominal ?

Imi pare foarte rau ca Delphinas este in spital. Bebeii nu cresc chiar dupa graficele doctorilor intotedauna asa ca sa speram ca o sa iasa cu bine si ca nu se va lua vreo decizie pripita.

Delphinas iti tin pumnii sa treci cu bine si peste incercarea asta!

11+

Alinuscha , felicitari pentru bebe!!! Daca el e bine, asta e cel mai important. Si eu facusem eco la 11 saptamani si prea multe informatii nu am avut insa am fost happy ca el era ok si crescuse marisor. Stiam ca intr-o saptamana il vad din nou la eco mai performant pt. masurarea pliului nucal. Eu facusem eco endovaginal la ambele eco, poze digitale nu am din pacate.
Sunt curioasa cum voi fi examinata maine.

15+

http://picasaweb.google.com/gdcubber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

[quote]Originally posted by alinushca

[quote]
felicitari ptr bebe in grafic! Asta-i cel mai important! Dar de ce nu ti-a masurat pliul nucal? Nu ai cerut tu sau nu a vrut el? Intelesesem ca se masoara intre 11-13 sapt, eu chiar ma gandeam ca am eco pe 22 cand voi avea 13 sapt si 1 zi(dar bebele meu a parut mai mare cu o saptamana intotdeuna si ma gandeam sa nu dea erori)

11+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

zambetmic ai grija de tine si te odihneste.
piolica bine ai revenit din vacanta.
Ca tot vorbiti de presimitiri baietii mei presimt ca e fetitza,iar eu nu zic nimic ca parca si eu as inclina spre o fetita,dar nu vreau sa fie dezamagiti daca e baietel.Oricum eu chiar n-am preferinte numa sanatos sa fie
alinushca ma bucur ca ai numai vesti bune.Nu fi suparata las ca peste 2 saptamani vei vedea mai multe.
delphinassa fii bine si sa te intorci cu bine acasa.

17+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Delphinash tinem pumni sa fie bebelica bine

Alinushca eu la poze am si un echo la 13 sapt ( dupa mine vreo 12 si 3 zile dupa Iosup 13)
http://good-times.webshots.com/album/562321881JTgNtC

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

andy.p, merci. e bine acasa, dar parca mai bine era pe marginea marii... :)

fetele cu ecografiile, ce faceti? cind avem si noi vesti?

18+

minunea

Mergi la inceput