Mamici norocoase de sept-oct 2008(36)
Raspunsuri - Pagina 16
khristin spune:
Vdrag, LA MULTI ANI si din partea mea si un bb sanatos la termen 
Delphinas, tinem pumnii sa fie totul okay cu bb al tau, sa intri sa ne spui ce ai mai facut. 
Piolica, bine ai venit din vacanta, poze de acolo nu ai sa ne rasfeti si pe noi? 
Eva, bine ca e bb sanatos
, cam neseriosi sa-ti spuna intai ca e fetita si apoi baiat, ca te obisnuiesti cu ideea initiala. O sa-ti schimb si culoarea caruciorului din listuta
Sint curioasa pana la capat cate vor ramane aceeasi culoare ![]()
Eu saptamana trecuta l-am simtit pe baby dand din picioruse, undeva prin partea stanga
. Vis-a-vis de kg, de data asta eu stau binisor, am luat doar vreo 2.5 kg la prima sarcina am fost campioana cu 30 acumulate pe tot parcursul
. Intrasem sa va spun ca o colega de la scoala avea DPN azi, si azi a nascut o fetita, ceea ce-si dorea ca mai avea un baietel, la 10 a ajuns la spital si la 1 deja nascuse. Sa tot nasti asa, nu?
Va pup 
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
elyia spune:
PIOLICA,bine ai revenit!Imi imaginez ca ai avut parte de mult relax
ANDY GARLO ,felicitari pentru reusita proiectului
M MIMI,multumesc pentru raspuns.Saptamana viitoare voi ajunge in Romania si voi consulta un medic neaparat.Simt ca nu este ceva in ordine.Trebuie sa te consideri o fericita atata timp cat bebe este in grafic si tu nu ai luat nici un kg.Sa vezi cum se acumuleaza mai ales in ultimul trimestru.Pana acum nici eu nu m-am ingrasat deloc si sper sa nu iau prea multe kg .La sarcina anterioara am luat 18 kg si din cauza greutatii mi s-au umflat picioarele de am ajuns sa port la incaltaminte 42 de la 38.
NUSHULICA,intr-adevar crema de la Galenic este f buna.Eu am folosit mai mult ulei de migdale si de masline dar prietene mea a folosit doar galenic si a fost super multumita.
Da,atat a durat travaliul la mine dar am uitat tot cand l-am vazut pe bebica.
Succes la doctor,maine!(adica azi)
ANDREEA AND,multa sanatate,stai in pat sa fie bine cu bebe
DANUCU,si tie iti doresc mult succes la doctor!
ALINUSHCA ,felicitari pentru bebe in grafic
EVA,felicitari pentru baietel.O sa fie frumos si delicat ca si mami
BITZA,ce faci?Asteptam vesti
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI
11+
http://community.webshots.com/user/hikaru2007
Nerantula spune:
Fetelor, se pare ca eu va trebui sa schimb culoarea caruciorului ...
Maine merg din nou la Iosup si am confirmarea, deocamdata el si doctorul care-mi urmareste sarcina au pareri diferite (exprimate si la varste diferite ale sarcinii) 
Felicitari tuturor care au aflat ce ascund in burtica, sper sa fie ce si-au dorit mai mult dar, inainte de toate, sa fie perfecti! 
15+ 
Liniuta noastra
monica_dicut spune:
Neatza burtici.
Eva, felicitari pt bebe mare si sanatos
sa o tii tot asa (sa fie bebe in grafic ma refer
)
Nerantula, de ce zici ca trebuie sa schimbi situ culoarea caruciorului?
Voi observati fetelor ca de unde era val de fetitze, acum parca sunt mai multi baietei?
In rest,
la toata lumea fara exceptie.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
anca81 spune:
Buna dimineata burtici!
Delphinas, imi pare tare rau ca ai probleme. Iti suntem alaturi si ne gandim la tine, sa te ajute DD sa treci peste si sa fie totul bine. Te 
Eva, ce m-am bucurat cand am citit vestile bune! Si eu vreau un baiateeeeeel si sunt atat de nerabdatoare pana saptamana viitoare luni cand merg la eco. Bineinteles ca si daca e fetita vom fi super fericiti, numai sa fie totul in regula. Sa stii ca si la mine e putin in ceata data ovulatiei, aproape de fiecare data varsta stabilita ecografic era mai mare decat amenoreea. Sa vezi acum cand vei incepe sa-l simti ce picioruse in burtica iti va da! Si Lucas e intr-adevar un nume foarte frumos. Si mie mi-ar placea Lucas insa numele nostru de familie e ILOIE si nu suna bine Lucas Iloie. Asa ca daca va fi baiat cred ca Tudor Alexandru iar daca e fetita - Carla Alexandra.
Andreea_and, imi pare rau ca treci prin asta. La fel sunt si eu, contractii aiurea fara nici un motiv, la mine nu exista nici sangereare, nici placenta aiurea, nici hematom decidual...Doar contractii nebune si col scurtat la 2 cm. Mie din pacate No-Spa nu si-a mai facut efectul asa ca am trecut pe Gynipral. Intreba-ti totusi medicul de el. Si bineinteles, odihna la pat si gandire pozitiva.
Nushulica, ti-am vazut burtica in weekend, insa am uitat sa-ti spun ce mamica frumoasa esti. Si burtica e foarte dulce. Iti multumesc pentru gandurile bune si te asteptam sa intri mai des.
Va pup pe toate, merg azi la "vampirasi" sa mi se ia sange pentru a vedea cum stau cu glanda tiroida. Revin mai tarziu.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Nerantula, de ce zici ca trebuie sa schimbi situ culoarea caruciorului?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa
EL NINO
La 11s4z am facut eco la Iosup si atunci ne-a zis ca e fetita (chiar fara sa fi intrebat noi nimic); ieri, la 15s2z, am fost la control si eco la doctorul meu ginecolog si ne-a estimat 85% sanse sa fie baietel, ne si arata ceva acolo, intre picioruse

15+ 
Liniuta noastra
monica_dicut spune:
Inseamna ca am si eu toate sansele sa-i creasca putza 

. Credeam eu ca-i doar cumnatamea rea. SI mie tot Iosup mi-a zis la 11 sapt si 5 zile ca-i fata.
Da feelingu' meu imi spune ca asa a ramas (

sper), avand in vedere ca visez numai baietei si ca nasc baieti. De 7 ori am visat ca am nascut baiat!!!!
POZNICI CU NOI
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
freshanana spune:
buna dim burticutze
andreea_and si delphinas tinem pumnii sa fiti ok si voi si burticile si doamne ajuta sa fie bine pana se implinesc 40 saptamani
fetelor de la eco ma bucur ca bb-ii sunt ok si cresc mari, chiar daca le mai cresc sau le mai cad putzulici :-)
nushulica multumesc pt incurajare. la cealalta sarcina am luat si eu 25 de kg, dar stiu ca cele mai multe se iau in trim. 3, eu de aceea sunt asa de stresata
la toate
o zi buna
18+ 
puiutz
pui
musettepink spune:
Neata burticoase!!!!!!!
MMimi nici eu nu am luat nimic in greutate pana acum ,uneori ma cantaresc si am unn kg in plus dar in zilele urmatoare nu-l mai am deci nu cred ca am luat in greutate.sincer daca mananci bine nu cred ca e vreo problema.
Nushulica merci mult ca te gandesti la mine,am mari emotii la eco.....Te pupic!
Delphinas sper din suflet sa fie totul bine cu bebelusul tau.Sanatate multa si sa auzim de bine!
Eva deci ia crescut putulica....f bine,sanatos sa fie si este tiz cu bebele meu(la mine fara s la sfarsit)![]()

Piolica bine ai venit,ai rasfatat bebelul !!!!!!!!!
Danucu 
Monica eu nu cred ca Iosup se insala,daca a zis fata fata ramane sunt sigura!
Va pup pe toate,ma pregatesc de eco si am niste emotii groaznice!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

Nerantula spune:
Monica, nu te intrista fara sa fie cazul, acum doar nu o deveni regula ca Iosup sa greseasca sexul, asta e o exceptie si s-a intamplat la mine
.
Eu chiar ma mir ca a riscat sa se pronunte si, in acest fel, sa-si altereze reputatia putin, mai ales ca noi nu am intrebat atunci care e sexul, ca nu ne asteptam sa se vada .. adica daca la sexul copilului nu o nimereste, ce asteptari sa mai am la alte detalii?
15+ 
Liniuta noastra