***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Eimotto, pentru Victor Iannis al doilea capsunel care implineste un an

Ramona71, pentru Dario Antonio

Paflo, pentru Sofia

Byu, pentru Casian Andrei

Brambushca, pentru Stefan

duda35, pentru Anastasia

Pozici Mirunica

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Am mai pus si eu citeva poze noi in albumul Aprilie... sunt citeva din jucariile care le foloseste Nicole...e si masina unde sta in picioare, cu toate ca acum prefera sa faca ture prin casa, tinute de minute...Avem si o masuta cu citeva butoane, este de la o verisoara de-a mea, e model mai vechi, ii place sa-i pun muzica , inca o studiaza timid...am luat si piece tip lego, sunt Mega Bloks...le baga in gurita, e un plastic nu foarte tare, pe placul ei...Si binenteles cartea cu animale cu care vorbeste din cind in cind...

Uram si noi numai bine tuturor sarbatoritilor si binenteles mamicilor Andrada si Dicirstea! Vad ca au inceput aniversarile : 1 an a implinit Victor Iannis, felicitari si poate vedem si noi pozici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, ii dau tofu, e proteina, cind nu-i dau carne, cum nu are voie oua, ii dau tofu, il amestec cu iaurt, sau il pun in mincare asa ca un fel de sos dupa ce ii fierb mincarea, in loc de smintina uite si david a primit la craciun o masa de eveil de la leapfrog http://www.leapfrog.ca/do/findproduct?id=bilearntable_cafr&ageGroupKey=ages_infant e super incintat de ea, toata ziua ar sta in picioare la ea sa tot apeste peste tot

betty, esti draguta merci

miniuta, sanatate si la voi

cristina, se pare ca avem destine asemanatoare, stiu ce simti, am trecut si eu pe acolo, atita pot sa-ti zic ca soarele rasare apoi, ai sa vezi, totul se va rezolva.sanatate multa la micuta

si david are o jucarie ca a lui bebe mic de elteka, are si ceva frina" si poti regla pe ce nivel ca sa-i frineze sa nu o ia prea tare, dar aluneca pe parchet si tot degeaba

la multi ani arcadia, multa sanatate sa ai si sa fii fericita!

la multe lunite la toti sarbatoritii din ultimele zile

ancamari, imi pare rau ca nu prea papa micutul, nici david nu minca dupa boala lui, a durat ceva pina sa manince din nou

paflo, e o scumpa sofia

la multe lunite sonia draga, ce mai faceti oana?

mica, vreau sa-ti zic si aici,merci mult inca o data ptr ca ma ajuti cu asigurarea aia, esti de fapt singura care mi-a raspuns la intrebare, impreuna cu ella, merci fetelor

mai am 1 luna pina cind se termina concediul meu si incep munca, mi-e dor deja de ai mei copilasi, voi intra mai rar, cine vrea sa-i raspund la ceva va rog sa-mi dati pm si sa voi raspunde sigur!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza,

Eimotto, sa-ti traiasca flacaul! Sa fie sanatos! Si sa aibe parte numai de bucurii!!! LA MULTI ANI!!!

Ella_74 ... daca ma crezi nici card nu am ajuns sa-mi fac deocamdata... Nu stiu ce e cu timpul asta... ca trece prea repede si mereu se gaseste cate ceva de facut.

Liviana... pai n-am avut asa multi invitati, de fapt in afara de familie si prietena mea cea mai buna n-a mai fost nimeni . De la prietena am primit o vaza foarte frumoasa (si mai mult decat necesara...ca avem doar 2 vaze in toata casa din care una era mai mult de forma) cu motive grecesti. Tot de la ea am primit un magarus care canta (cu care se distreaza Antonio) si evident flori pt. vaza. De la soacra o bluzita. De la sora tot o bluza... de la ZARA iar de la sot am primit o perie rotativa de la Rowenta.

Carstea multumim . Sa stii ca stransul degetelor cand sunt incaltati il au toti... Poate reusesti daca ii atragi atentia la altceva decat la incaltaminte... Eu asa reusesc.

Cristinamaria, oooof asa este.... mai aveti asa putin pana la 1 an!!! Mamaaaaa acum 1 an ce mai imi doream si eu sa nasc in aprilie.... Noi o sa-i facem acasa petrecerea de 1 an... cand ii vom taia si motul ca sa-l pot tunde linistita fara sa imi urc in cap tot neamul.

Doxinu, recunosc ca si eu l-am inscris pe A la competitie... dar cu un singur motiv : obtinerea invitatiei Si asa am ajuns sa fim inscrisi sambata... dar noi mergem vineri, deci... invitatia de sambata... cred ca o folosesc ca sa ma mai plimb inca o data pe-acolo si sa vad ce se mai poate lua.... Nu am avut nici-o clipa intentia de a-l pune sa participe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by doxinu
Fetelor vreu sa va zic si io ceva insa sper sa nu va suparati pe mine: de ce ati inscris copii la competitia de-a busilea?Mie mi se pare ca stresati copii degeaba.Am fost si io anul trecut sa vad cum e si unii parinti strigau altii bateau din palme ,fiecare isi chema copilul.....Se vedea cat sunt de stresati,cum se uitau in toate partile dezorientati,unii stateau in fundulet si chiar plangeau.Parerea mea asta este dupa ce am vazut competitia anul trecut:copii nu se simt in largul lor sunt chiar stresati!SPER SA NU SE SUPRE NICI O MAMICA DE CAPSUNICA PE MINE CA NU AM ZIS NIMIK CU RAUTATE,AM ZIS CA DE LA MAMA LA MAMA

Nici eu n-am inscris-o pe Mara. Pe langa faptul ca ea face mai mult transee, dupa cum v-am spus, si n-am chef sa-si toceasca pe-acolo coatele, mi se pare prea mica pentru asta. Si, intr-adevar, unii copii se sperie, depinde de cat zgomot e, ca nu intotdeauna e la fel.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani! Victor Iannis de Eimotto

Sofia de Paflo

Anastasia de duda35

Dario Antonio de Ramona71

Casian Andrei de Byu

Stefan de Brambushca

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Fetelor vreu sa va zic si io ceva insa sper sa nu va suparati pe mine: de ce ati inscris copii la competitia de-a busilea?Mie mi se pare ca stresati copii degeaba.Am fost si io anul trecut sa vad cum e si unii parinti strigau altii bateau din palme ,fiecare isi chema copilul.....Se vedea cat sunt de stresati,cum se uitau in toate partile dezorientati,unii stateau in fundulet si chiar plangeau.Parerea mea asta este dupa ce am vazut competitia anul trecut:copii nu se simt in largul lor sunt chiar stresati!SPER SA NU SE SUPRE NICI O MAMICA DE CAPSUNICA PE MINE CA NU AM ZIS NIMIK CU RAUTATE,AM ZIS CA DE LA MAMA LA MAMA

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Eu nu am fost si nici nu am vazut o astfel de competitie pana acum, l-am inscris pentru ca am crezut ca va fi amuzant, in nici un caz stresant. Oricum, noi vom merge, sper sa fie ok, sa se simta bine.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!

La multi ani! Victor Iannis de Eimotto

Sofia de Paflo

Anastasia de duda35

Dario Antonio de Ramona71

Casian Andrei de Byu

Stefan de Brambushca

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

La multi ani Victor Iannis!Sa cresti mare,sanatos si sa-ti bucuri parintii!La multi ani Dicarstea pt ziua de ieri!Sper c-ai avut parte de-o zi mununata!La multi ani Arcadia!Sa ai parte numai de clipe frumoase!...La multi ani copilasilor ce mai implinesc azi o lunuta!...E liniste mare pe la noi azi...Asa ca m-am delectat cu pozici!...DidiAlex,mi-a placut mult pozica cu puiutii tai in patut.Ai niste copilasi scumpi foc...Am vazut si botezul puiutului de Doxinu,cu mamica radiind de fericire.Sa ne traiasca capsuneii!...Revin mai tarziu!mai am poze de vazut.Sunt in continuare cu ochii pe voi.Fiti cuminti,da?!?

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mai stie cineva ceva de OANA si SONIUTA?

Nu am mai auzit nimik de ele de multa vreme sisper din suflet sa fie bine!

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput