***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 9
lbelciug spune:
La multi ani, Victor Iannis!
Andrada, f frumoase cadourile primite. Si noi de regula tot in familie sarabtorim, cu rudele f apropiate. Nu stiu de ce, dar in timp prieteniile de la tinerete s-au cam destramat... e adevarat ca eu am 2 copii in timp ce alte fete nu sunt casatorite, dar nu pricep de ce eu as avea timp de o intalnire in parc, iar ele nu. La fel si pt cuplurile de cunoscuti...
Ella_74, Graviduta, va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine daca pot beneficia de avantajele legii nr.193 din 17 mai 2006 avand in vedere ca il voi duce pe Bogdanel la cresa din toamna. Merci anticipat si astept raspunsurile voastre cu interes.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
chris27 spune:
Liviana ,ultimul mesaj il am de la Oana,pe 23 martie...A incercat sa vorbeasca cu mine ,dar nu o auzeam defel...Am sunat-o inapoi...a raspuns si iarasi nu auzeam.(cu o zi inainte primisem un telefon peste cap de la Daphne si...e stricat...nici macar nu mai suna,vibra doar]...In acel mesaj imi spunea ca Soniuta e putin racita,dar ca in rest lucrurile merg binisor,ca a inchiriat un apartament pana in iulie(cand spera sa revina in tara).Chiar azi i-am scris un mesaj,dar nu am putut sa-l trimit.Cred ca-i dus de tot telefonul.Sper ca le e bine...mai intru pe la umanitare si vesnic imi doresc ca mama ei sa mai scrie cate ceva.Si sa vedeti...eu credeam daca daca eu nu aud,nu aude nimeni ce zic...si bineinteles ca de dracii ce-i aveam cand vedeam nr Oanei si stiam ca nu putem comunica,injuram de mama focului ...A doua zi ma suna maica-mea pe mobil si iarasi turb,iarasi spun tot ce simt...Apoi,ma suna maica-mea pe fix si-mi spune ca mi-a auzit tot repertoriul!am ramas muta...Mi-am amintit de telefoanele Oanei si mi-a fost rusine de tot.(gura sloboda)
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Pepsi spune:
la multi ani dicirstea sa fii sanatoasa si cu multe bucurii in viata
ma bucur tare mult ca oana si sonia sint bine!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
corap spune:
buna, fetelor!
n-am mai intrat de ceva vreme, intai pt ca n-am avut net, dup-aia pt ca mi s-a prajit laptopul - fara sperante de resuscitare.
eu sunt cam suparata azi, ca-s copiii bolnavi, amandoi tusesc, andrei a facut si febra azi-noapte.
raspund si eu pe masura ce citesc, daca se trezesc pruncii dau send asa.
didi la muuuulti ani! (cu intarziere, dar, deh... mai bine mai tarziu), sa stii ca la koeln nu-i biserica ortodoxa (sau n-am gasit-o noi, desi am facut eforturi). n-am dat decat peste o biserica ruseasca - de fapt un apartament intr-o cladire - la care nu ne-a raspuns nimeni cand am sunat la interfon. (asta se intampla acum 3 ani de pasti). mi-ai adus aminte de koeln si ce frumos a fost acolo , eram gravi cu andrei...
si andrei are 17 kg - dar e si destul de inalt. mie tot de carii mi-e frica -desi nu adoarme cu bibe in gura, totusi seara nu reusesc sa-l spal pe dinti dupa biberon. eh, oi vedea, nu ma stresez prea tare.
graviduta, alor mei le intra apa ca la balamuc in urechi si n-au patit nimic. le sterg pavilioanele cu prosopul si gata. cam o data pe luna ii sterg si cu betisorul in urechi - desi as inlocui metoda asta cu ceva mai putin invaziv. nici vorba de otita!
pup cu drag toate capsunicile
si mamicile de capsunici
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
tudorcatalin spune:
Eimotto pentru Victor Iannis
Ramona71, pentru Dario Antonio
Paflo, pentru Sofia
Byu, pentru Casian Andrei
Brambushca, pentru Stefan
duda35, pentru Anastasia
eu l-am inscris just for fun,sper sa nu streseze prea tare.am primit o camera,o sa filmez si o sa va arat cum a fost.
magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
Pepsi spune:
am ratat ziua andradei,
deci andrada, cu intirziere si cu vocea mea falsa! MULTI ANI TRAIASCAAAAA MULTI ANI TRAIASCAAAA LA MULTI ANI, CINE SA TRAIASCAAAAAAAAAA CINE SA TRAIASCAAAAA LA MULTI ANI!pai cum cine? TU bineinteles, sa fii sanatoasa si f fericita!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
kid spune:
Magda Sper sa va distrati maine Asteptam filmulete si impresii.
Legat de betisoarele de urechi, imi spuneti si mie de ce sunt contraindicate? Eu folosesc de fiecare data cand ii fac baita juniorului betisoare cu opritoare si nu m-am gandit ca ar putea sa-i faca ceva rau.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ancamari spune:
Victor Iannis de Eimotto - La Multi Ani! Sa cresti mare si voinic! Eimotto, ce mai faceti?
Dicarstea - La Multi Ani! cu intarziere
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
corap spune:
legat de betisoarele de urechi:
- cu cat cureti ceara mai cu sarg, cu atat se face mai multa (ceara are o functie de protectie, nu e o "murdarie")
- in avantul de a curata tot se pot produce mici leziuni in care intra microorganisme, in general care fac buba - eu am avut o otita de toata frumusetea din aceasta cauza, tocmai pe cand alaptam - asa ca nema medicatie, mi-a venit sa ma urc pe toti peretii - sincer, as fi preferat sa mai nasc o data
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
ella_74 spune:
Liviana,
m-am uitat si eu pe legea tichetelor de cresa si eu inteleg ca aceste tichete de cresa au regimul tichetelor de masa, adica angajatorul le poate acorda dar nu este si obligat; doar ca acestea sunt deductibile fiscal.
Pe de alta parte, trebuie sa verifici daca cresa unde il duci pe Bogdanel are contract cu vreo firma emitenta de asemenea tichete.
tu intrebai daca ai dreptul la aceste tichete; din punctul meu de vedere, da, adica te incadrezi cf conditiilor specificate in lege, respectiv sa nu fii in CIC tu sau sotul, iar cei 300 ron lunar - contravaloarea unui tichet se cumuleaza cu aocatia de stat si stimulentul.