***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 7
kid spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Da, are voie oricine acolo, in sala. Si e voie sa-i incurajezi, sa le arati jucarii, sa-i chemi la tine etc. Unii sunt f haiosi ca se opresc la mijlocul culoarului si incep sa se joace/sa planga/sa se rostogoleasca, dupa chef.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Mersi pentru raspuns
Cred ca si juniorul meu la fel o sa faca, orice ii distrage atentia. Asta daca nu o sa doarma, ca pe la 11 e ora lui de somn
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
Dicristea, La multzi ani cu multe bucurii si fericire!
doxinu, sandalele sunt IDENTICE cu cele pe care i le-am luat eu lui Bogdan. Cat ziceai ca ai dat pe ele? O rugaminte: pe forum, zi-mi mai bine "Liviana".
Sobi, salopete de stat in casa si nu numai, am vazut la Auchan. Erau si din cele pt vara, frumusele. I-am lui B cu 14 ron.
Mica, Ninutza merci, tortuletele sunt facute cu mana mea!
Andrada, felicitari pt flacaul independent! Ce cadouri ai primit de ziua ta?
Graviduta, eu evit sa-l bag cu urechile in apa, dar nu e rau nici daca intra cu ele. Ii sterg doar pavilionale cu prosopul si doar cand are cojite vizibile i le sterg si cu betele de urechi. Ai fost mortala cu frecventa descrescatoare subliniata.
Chris, am vazut cu ochii mintii imaginea linistitoare din natura. Iti multumesc!Iti doresc un APRILIE minunat alaturi de cele 2 plante si 1 luptator cu balaurul!
Ieri la pranz am fost la dr Taropa cu ambii copii motiv pt care mi-am luat restul zilei liber (ella!). Matei a prins o viroza care i-a cauzat febra si mucii. E f racit, are glasul deformat, asa ca mai sta si azi acasa. In rest e vioi, i-am tinut afara 3 ore pe amandoi si a fost f bine. Bogdanel a scapat de bronsita, dar luam Zyrtec pt muci. Acum doarme mai bine. Am inceput de aseara operatiunea "dezvat nani in brate", la sfatul dr. De fiecare data cand se trezea, il puneam pe perna. A protestat, dar nu f rau si ma bucur ca a mers ok. N-a tinut deloc insa figura cu adormit direct in pat. Dupa bibe, a trebuit plimbat la verticala. Taropa mi-a mai prescris Fier Haussman pt Bogdan. Analizele de 1 an nu sunt obligatorii de facut.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Graviduta spune:
Doxinu, eu nu stiu exact cate grame papa Mara, dar piureul de legume cu carne sau ce-i mai fac eu pt pranz i-l las intotdeauna intr-un biberon de la Avent de 240/250 ml. Si mananca tot continutul biberonului sau cel putin 3/4. Seara mananca cate un iaurt de 150 gr.
carstea spune:
Multumim pt urarile de La multi ani!Eeee de acum visam la an deja.
La multi ani, ANDRADA si de la noi cu intarziere.Pupam flacaul pletos si umblaret.Chiar ma gandeam ce mai stie sa faca.
Noi nu stam singuri in picioare decat pt cateva secunde si atunci are o fata de nu-i vine nici lui sa creada.
Ne acomodam si noi pe aici(Pepsi)mult mai des afara ca acum stam la casa.Parca a mai pus ceva carnita pe el ca bea mult mai mult lapte .In jur de 500 ml pe zi dar inca suge noaptea .In curand probabil o sa raman fara lapte ca dimineata bea pe nerasuflate 200 desi mananca titi cu o ora inainte.
Bajbai dupa incaltaminte dar am o problema:nu pot sa-l incalt usor strange degetelele si nu aluneca sandaluta.Eu l-am probat cu incaltaminte de la 19 la 21 dar nu stiu ce sa-i iau
va pup
SI MIE MI-E DOR DE MESAJELE TALE CHRIS
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Graviduta spune:
Doxinu, poti sa-mi explici si mie pe unde e magazinul asta de la Baba Novac? Zona e cam departe de mine, dar poate ajung. Insa nu o cunosc f bine.
mica0307 spune:
La multi ani Dicirstea
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
tudorcatalin spune:
si de la noi cu intarziere
Arcadia, pentru Calin Silviu Gabriel
ang3lt0uch, pentru Adriana Renata
Angiuta pentru Vlad Lukas
Chiquitita, pentru Livia
andrusca27, pentru Vlad
Kokiy, pentru Razvan Adrian
Dicirstea ,sa fii sanatoasa,fericita sa te bucuri de puiut
Doxinu ,ce frumoase sunt sandalutele,cred ca au talpa moale,nu?asa pare
andrada,ai baiat mare,ce plimbaret e!
pozeTudor
CHOWPERSA spune:
Am intrat sa va salut si sa va spun ca am scris si eu povestea noastra AICI
daca aveti rabdare sa cititi ca m-am cam lungit
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
cristinamaria spune:
Buna seara!
Intru si eu in viteza s-o pupacesc cu intarzierere ANDRADA si pe DICARSTEA fetelor sa ne traiti sa fiti sanatoase si iubite!!!
Pe scurt noi mergem din ce in ce mai bine , urcam scarile in viteza , au mai iesit 2 dinti deci avem 4
Noi ne apropiem cu pasi repezi de marea aniversare ... mie parca nu-mi vine sa cred ca a trecut aproape un an!! Ma tot gandesc ce sa-i organizez... Ella si cu restul mamicilor de aprilie v-ati gandit la ceva??
Eu sunt mai bine , inca am dureri dar am scapat de corset!
Va sarut cu mare drag!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
doxinu spune:
Liviana am dat 30 RON si io m-am mirat ca sunt din piele cu talonete si mi s-au parut super frumoase si practice.
[red]Graviduta nu stiu sa expic niciodata nu am stiutNu stiu daca sti unde este spitalul Babes.Este chiar vis-a-vis de el,poate putin "decalat"
[red]Tudorcatalin talpa nu este moale caci dr ne-a zis sa nu-i luam nimik cu talpa moale caci ii deformeaza mersul.Talpa tare ,talonete si peste glezna sa o sustina la mers sa nu-i fuga piciorusul.
Fetelor vreu sa va zic si io ceva insa sper sa nu va suparati pe mine: de ce ati inscris copii la competitia de-a busilea?Mie mi se pare ca stresati copii degeaba.Am fost si io anul trecut sa vad cum e si unii parinti strigau altii bateau din palme ,fiecare isi chema copilul.....Se vedea cat sunt de stresati,cum se uitau in toate partile dezorientati,unii stateau in fundulet si chiar plangeau.Parerea mea asta este dupa ce am vazut competitia anul trecut:copii nu se simt in largul lor sunt chiar stresati!SPER SA NU SE SUPRE NICI O MAMICA DE CAPSUNICA PE MINE CA NU AM ZIS NIMIK CU RAUTATE,AM ZIS CA DE LA MAMA LA MAMA
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan