***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 6

vas spune:
buna.
am vazut ca sunteti cam ocupate, nu prea e activitate aici pe forum.
Liviana, multumesc de raspuns. Problema cu strabismul e destul de mica in conditiile in care nu observam decat eu cu sotul, restul zic ca nu vedem noi bine, dar stiu cum ar trebui sa fie asa ca tot o voi duce mai intai la pediatru si apoi daca e de oftamolog vom merge si acolo.
Gravidutza, stii ce problema existentiala aveam eu intr-o seara cand nu aveam somn? Mi-am dat seama ca nu te cunosc, adica nu am vazut niciodata pozele cu voi, asa ca azi am recuperat.
Ce scumpa e Mara, si ce figura esti tu cu transeele. Eliza merge in trei labe, ca un picior il tine intins pe post de vasla cu el isi da viteza. Sunt tare figuri astia mici.
Andrada, la netul meu tembel nu merge filmuletul.Sunt asa de curioasa sa-l vad pe Antonio, dar poate isi revine si reusesc pana la urma.Felicitari !!!!!!!! E baiat mare acum.
ALi24, ii pun totusi peste noapte pampers, are nopti in care daca suge mai mult la titi cum e acum cu dintisorii, mai face cate un pipi mic asa ca o mai las putin. Si pe ea daca nu o pun imediat face pe pat. Eu iti recomand sa iei o olita cat mai simpla, comoda, care sa nu o i-a ca pe o jucarie. Cu timpul isi va da seama care ii e rostul. Noi avem una de la Primii pasi si a fost doar 11.00 lei.
Sunt mamica
poze
13.05.2007

chris27 spune:
Salutare gagici!In primul rand...sunt fara replica!MAMA....CE BINE MERGE ANTONIO!...Cand va scriam de primii pasi facuti (oarecum)nu la asta ma refeream ...ci la mult mai putin...bravo!!!!!Din motive de fetita atarnata de gat,picioare ,genunchi...nu mai apuc sa scriu prea des...Dar fiti sigure ca sunt cu ochii pe voi!...Mi-e sufletul plin de fericire.Pe campul din fata casei ,au inflorit papadiile...si e tare frumos...Culorile mele preferate,verdele crud al firelor de iarba se impleteste cu galbenul intens al papadiilor si nu prea departe-i padurea...Canta pasarile si in curand o sa infloreasca salcamii din fata casei.Sunt plini de muguri...Sunt aproape tot timpul afara,cand nu bate vantul ,fac focul si gatesc la ceaun(patima ,ce mai!...).Daca as putea,v-as dedica imaginea asta linistitoare.(s-a stricat aparatul foto si nu am cu ce sa fac poze).Au inflorit tufele de macese,parca as fi plecata in vacanta,asa-i de frumos!Din cand in cand,cate un tractor mai rupe linistea...in rest sunt fiica naturiii.Imi dau seama ca am pierdut timp pretios,cand a fost Albert mic...ca nu am stat destul cu el la aer.Imi era tare greu sa cobor caruciorul de mai multe ori pe zi,de la etajul 2,pentru plimbarile in parc...In alta ordine de idei...la noi in familie incep sarbatorile!Prima e Daphne...Apoi,duminica urmatoare ,mare sarbatoare mare...la puterea a patra...Suntem trei plante(Dafina-Daphne,Damiana-Albert-Damian si Camelia-EU)si un Gheorghe(Bela-Sotul)...Miniuta,tu ai fost colega mea de depresie,ma bucur ca ti-a trecut,daca Doamne-fereste te mai apuca iti recomand o excursie la mine,pe camp...si cu ocazia asta,te invit si la ceaunul meu!...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

ella_74 spune:
cu intarziere, urez si eu Andradei , altadata olimpica forumului, "La multi ani !" ; sa ai parte numai de bucurii si tot ce-ti doresti!
am vazut si eu filmutetul cu A; foarte frumos merge, la fel ca , putin instabil.
Elteka,musai cand ai timp sa-mi spui de unde ai luat masinuta premergatoare, adica firma, poate il gasesc si eu.
Elias merge atat de frumos cu premergatorul.
Alyna24 ,ma bucur ca David e mai bine;
Gravi, doamna avocat, poze cu Venezuela?
Intrebare: de unde gasesc si eu de cumparat o rochita de dineu, nici sobra de mamaie , nici de aia crapata de Bamboo; nu mai am timp sa-mi fac pe comanda iar pe 19 aprilie am intalnirea de 10 ani cu facultatea; petrecerea e la Crowne Plaza.

kid spune:
Dicirstea
Adriana Renata de ang3lt0uch
Livia de Chiquitita
Calin Silviu Gabriel de Arcadia
Vlad Lukas de Angiuta
Razvan Adrian de Kokiy
Vlad de andrusca27
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

kid spune:
Ma oftic ca nu pot sa vad filmuletele, nu stiu de ce, doar primele 5 secunde merge, dupa care se blocheaza
Mamici cu capsunici inscrisi la competitia de mers de-a busilea, mai au voie si alte persoane, in afara de parinti, sa asiste? Si e voie sa ii incurajam sau doar ii lasam acolo pe pista sa se descurce singuri? Cine stie cum se desfasoara concursul asta, poate sa-mi dea si mie mai multe detalii, va rog?
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

doxinu spune:
Fetelor cat papa la 1 masa puiutii vostrii?Al meu nu depaseste 60gr si multa apa.ii place asa de mult apa ca nu ne lipsete de la nici o masa.Io stiu ca apa este buna dar duap masa.EEEE la noi e in timpul mesei sau nu mai papa daca nu-i dau apa.Asa patiti si voi cu bebicii vostrii?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by andradap
Gravidutapt urari! Legat de baita... eu nu-i bag nimik in urechi ca sa-l "protejez" de apa. SI nici nu il sterg dupa cu betisoare... Il sterg usor cu prosopul cat pot si asta este. Nu are cum sa faca otita daca il bagi cu capul in apa... ca apa intra in urechi, dar nu trece dincolo de timpan... mai degraba ar face otita band apa
in pozitia culcat... dar la baie, in nici-un caz.
Merci ca mi-ai zis, ca eu eram crizata daca intra vreo picatura de apa in urechi. O stergeam pana o inroseam si urla bietul copchil din toti rarunchii.

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by vas
Gravidutza, stii ce problema existentiala aveam eu intr-o seara cand nu aveam somn? Mi-am dat seama ca nu te cunosc, adica nu am vazut niciodata pozele cu voi, asa ca azi am recuperat.
Vaaaaai, rusine sa-ti fie! Cum sa nu cunosti niste vedete ca mine si ca fii-mea!?

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Gravi, doamna avocat, poze cu Venezuela?

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kid
Mamici cu capsunici inscrisi la competitia de mers de-a busilea, mai au voie si alte persoane, in afara de parinti, sa asiste? Si e voie sa ii incurajam sau doar ii lasam acolo pe pista sa se descurce singuri? Cine stie cum se desfasoara concursul asta, poate sa-mi dea si mie mai multe detalii, va rog?
Da, are voie oricine acolo, in sala. Si e voie sa-i incurajezi, sa le arati jucarii, sa-i chemi la tine etc. Unii sunt f haiosi ca se opresc la mijlocul culoarului si incep sa se joace/sa planga/sa se rostogoleasca, dupa chef.