***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 5
ali24 spune:
vas daca nu mai face pipi noaptea ii mai pui pampers?ca si noi abia asteptam sa ne scapaam de el(eu sunt putin mai "paranoica"ma gandesc ca nici mie nu mi ar placea sa stau toata ziua cu ditamai pampersul).si eu la somnurile de peste zi il las fara ca nu face pipi dar cand se trezeste daca in urmatoarea secunda nu i am pus mi a rezolvat patul.pe olita nu l am pus dar o sa ma duc zilele astea sa ii caut una frumoasa.
insanatosire grabnica la toti bolnaviorii.
la multi ani capsunicilor si mamicilor de capsunici de saptamana trecuta si de azi
somn usor
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
aaaaa si mai vroiam sa va intreb fetelor (tudorcatalin)despre ce concurs vorbiti?se face concurs la bebei care merge mai repede de a busilea?(sa nu dati cu rosii daca am inteles prostii)dar daca am inteles bine mi se pare super si va rog sa filmati sa vedem si noi
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Ninutza spune:
Arcadia, pentru Calin Silviu Gabriel
ang3lt0uch, pentru Adriana Renata
Angiuta pentru Vlad Lukas
Chiquitita, pentru Livia
andrusca27, pentru Vlad
Kokiy, pentru Razvan Adrian
Dicirstea
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Ninutza spune:
LIVIANA, pozele sunt facute la Flower Park. Imi place mult sa merg primavara cand infloresc sakura, lalelele si narcisele.
Am vazut pozicile de la ziua lui Matei. Tu ai facut tortuletele? Aratau super.
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Graviduta spune:
Sobi, n-ai pentru ce.
Doxinu, n-am fost pe faza..de unde ai luat sandalutele? Sunt tare frumoase si mi se par practice.
Ali24, e concurs cu bebelusi care merg de-a busilea la baby Expo. Sunt tare haiosi si te distrezi pe cinste daca ii vezi. Eu am fost si m-am uitat cand eram gravida si ma gandeam ca in editia de primavara o duc si pe Mara. Da' de unde, ca are fundu' gras si prefera sa se tarasca de parca ar fi in transee, desi stie sa mearga si in 4.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
andradap spune:
Didialex, ELTEKA, Ninutza, Kid, Ramona7, Alyna24, Ancamari, Vas, Tudorcatalin, Mica0307, Lbelciug, Miniuta, Sobi, Chris27 multumesc mult de urari! Sunteti niste dragute ca nu m-ati uitat!
Dicirstea LA MULTI MULTI ANI FERICITI alaturi de familia ta!
Promit sa revin un pic mai tarziu...
EDIT: Daca tot n-a mai scris nimeni intre timp... modific acest mesaj adaugand cate ceva:
Sa stiti ca pe sarite am mai citit pe forum, dar cum timpul nu sta in loc, ci ZBOARA, nu am avut timp nici sa respir. Cel putin asa ziceam pana de curand cand am constatat ca ma inselam amarnic! Abia de-acum incolo nu mai e timp de respirat. De ce? SIMPLU: cand e treaz copilul necesita 100% atentie, altfel cine stie ce colt nimereste. Mai nou merge singurel in picioare. In rest ne mai laudam cu imbogatirea vocabularului cu un cuvant: "TATA" pe care il pronunta ca pe cel mai pretios cuvant din lume... E fantastic si ma bucur cand il aud mai ceva decat atunci cand zice MAMA . Altceva, cam atat... Nu avem cine stie ce noutati. Crestem mari si incepem sa vrem sa devenim independenti . Aaaah, sa nu uit: UITATI si o POZA de ieri... cand l-am pus putin la soare sa se "bronzeze"
doxinu spune:
LA multe lunici sarbatoritilor nostrii de azi!!!!!
Arcadia, pentru Calin Silviu Gabriel
ang3lt0uch, pentru Adriana Renata
Angiuta pentru Vlad Lukas
Chiquitita, pentru Livia
andrusca27, pentru Vlad
Kokiy, pentru Razvan Adrian
Dicirstea
Graviduta am luat sandalutele dintr-un magazin de la BABA NOVAC
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Graviduta spune:
Andrada, la multi ani si de la mine cu intarziere! Vroiam sa te intreb legat de poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2293085520102558774DBZvey si, de altfel, nu numai pe tine, cum protejati urechile bebeilor la baita? Cum ii stergeti in urechi dupa baita (cu ce)? Poate vi se par tampe intrebarile, dar mie mi-e frica rau sa nu-i intre apa si sa nu faca otita, am o obsesie legata de asta.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miniuta spune:
buna dimineata si la multi ani puiutilor zilei!
dicarstea, LA MULTI ANI!
andrada, e bestial antonio.....cam ca cetateanul turmentat, dar grozav!!! si frumos, nu mai spunem! doamne, cam asa zic si eu, ma langeam acum vreo doua luni ca nu mai pot face nimic din cauza ca david a inceput sa se tarasca peste tot? acum ca se ridica in picioare sprijinindu-se de toate cele mi se pare perioada aia ceva de vis. probabil ca atunci cand o incepe sa mearga si el asa ca betivanii o sa ma uit cu jind in urma. dar eu sunt topita de progresele tot mai multe si mai evidente pe care le face david pe zi ce trece. parca la zece luni s-a dat startul, e evident ca intelege mult mai multe si e tot mai fain.
sobi, am vrut sa te intreb aseara, tu de unde iei piersici pentru piure? proaspete ii dai sau din compot?
ali, eu il mai las pe david fara pampers peste zi, intre unul si altul, dar recunosc, nu ma agit sa scap asa de repede de ei, mai ales ca am inteles ca de fapt mai dureaza ceva pana o sa inteleaga david ca are de facut ceva undeva....
chris27, m-am tot gandit la tine. sa stii ca mie mi-e tare dor de tine si de mesajele tale. dar rauuu!
mamica lui david(21.05.2007)
andradap spune:
Graviduta pt urari! Legat de baita... eu nu-i bag nimik in urechi ca sa-l "protejez" de apa. SI nici nu il sterg dupa cu betisoare... Il sterg usor cu prosopul cat pot si asta este. Nu are cum sa faca otita daca il bagi cu capul in apa... ca apa intra in urechi, dar nu trece dincolo de timpan... mai degraba ar face otita band apa in pozitia culcat... dar la baie, in nici-un caz.
Miniuta, si eu ma bucur de progrese... evident, dar ma gandesc cu nostalgie la clipele mele de nerabdare, cand voiam sa-l vad crescut mai repede.... daca stiam eu...ce ma mai bucuram de clipele alea...
EDIT: Sper sa nu fiu inteleasa gresit... faza cu otita si bautul apei este o GLUMA.... evident nu se face otita band apa... desi e o varianta mult mai plauzibila... cel putin astfel apa poate ajunge unde nu trebuie, in schimb la baie, mai greu :)