***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 4
mica0307 spune:
Noi suntem tot vineri dar la 14.50.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
tudorcatalin spune:
doxinu,te-ai uitat la galeria starurilor? Tudor are poza langa Stefan:)))))))))))))))))
pozeTudor
kid spune:
Noi suntem sambata la ora 11.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
miniuta spune:
buna ziua si de la noi.
la multi ani tuturor capsuneilor si capsunelelor zilei, si mai ales un mare LA MULTI ANI! andradei. sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri din plin numai de lucruri bune alaturi de cei dragi!
off, asa de rau imi pare cand aud de capsunei bolnavi. insanatosire grabnica tuturor.
noi suntem binisor, enervati de faptul ca suntem sechestrati in casa din cauza vremii asteia proaste, dar asta e. abia astept sa se incalzeasca si sa stam in curte sa-l mai smotoceasca si babele-vecinele pe david, sa mai iau si eu o pauza. de cand a inceput sa stea bine in picioare e de groaza, nu mai pot face mare lucru ca tot in picioarele mele este.
cu mancarea si-a mai revenit putin, am descoperit ca e mare mamaligar....se topeste dupa mamaliga cu branza de vaci si galbenus. pacat ca nu-i pot da zilnic
cu somnul...of, mare offf si la noi. nu mai adoarme niciodata singurel (acum vreo luna adormea singurel dupa cereale), leganatul e la mare cinste. si nu vrea oricum, numai pe umar....asa ca il dansez mereu inainte de culcare, mai nou numai amy winehouse ii mai place (daca am noroc, adoarme pana la piesa a treia, daca nu...dansam si tot albumul...). lasa, face bine la picioare, si si asa altul mama nu mai face...cat l-oi mai dansa????
ma exaspereaza ca e mamos rau, nu cumva sa lipsesc seara de la culcare ca e jale mare. am fost plecata saptamana trecuta si a plans seara o jumatate de ora pana nu a mai avut aer pana am ajuns eu acasa. daca il iau in brate ii trece repede, in maxim trei minute doarme. e de groaza....
cam atat.
fetelor, mai scrieti si voi ce mananca capsuneii vostri, si la ce ore, ca eu parca nu mai stiu ce sa ii dau sa manance. i-am facut saptamana trecuta tocanita de cartofi cu ciocanele de pui, i-a placut...dar ce sa-i mai fac? am impresia ca de-acum vrea mancaruri bine definite, ca piureurile alea cu multe legume nu-l mai satisfac.
pupici si sanatate multa!
mamica lui david(21.05.2007)
tudorcatalin spune:
si am mai descoperit o capsunica, la cat.10 luni,este Radu al lui Lauradi,nu? poate mai sunt, dar cred ca nu am fost atenta
pozeTudor
ancamari spune:
Miniuta - nici Petit nu mai papa legume pasate, ii fac si le arunc, rar ia cateva lingurite si alea cu mare circ. I-am facut sos de rosii cu piept de pui si galusti din gris si galbenus, am blenduit si a mancat putin, dar tot cu circ desi era bun, ca mancarea noastra. Am facut supa cu taitei de casa, piept de pui si legume taiate cubulete, le-am blenduit, uneori mananca dar tot cu jucarii, topait, pacalit. La noi totul a plecat de la o durere in gat si acum degenereaza. Dimineata manaca maxim 100 grame de mar pasat cu branzica calcica si orez. Iniante manca aproape dublu. Mai compensez eu cu biscuiti, portocala, banana, colt de paine uns cu unt, dar cantitatile sunt nesemnificative. Am incercat spanac, stevie, supa de vita cu galusti, mar copt, nimic nu-i place, dupa o lingurita sigileaza gura. Desi ii este foame, il las mai mult de 4 ore fara mancare. Cerealele le fac asa lungite, ca un lapte si ii dau seara din canita cu cioc, 50-100 ml. Pufuleti a gustat si el sambata, ne-am intalnit in parc cu niste prieteni a caror fetita papa de zor, si i-a indesat si lui bebe in gura, caruia i-a placut si a mai vrut, a rontait vreo 5 buc. De iaurt si galbenus de ou nu se atinge. Doar pestele fiert e favoritul lui, cand era racit si nu manca nimic, a papat 100 grame in 2 reprize.
Papanasi mananca uneori, ii mai pun banana/para, sa fie dulci.
Deci va rog dati-mi si mie idei cu ce sa mai hranesc copilul!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
doxinu spune:
LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR NOSTRII DE AZI!!!
Ibelciuqpun poze cu sandalutele lui STEFAN diseara sau cel mai tarziu maine.Acum suntem la mama si nuam amapartul foto.Dar de pus pun.
Am descoperit un magazin de hainute foarte frumoase la BABA NOVAC si au preturi super.Se numeste KIDS,KIDS,KIDS.I-am luat un tricou cu maneca lunga de la ZARA BABY super ieftin 26RON.Acelasi tricou la unirea esra 46RON!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si multe altele.Vreau sa ma mai duc odata sa-i cumpar mai multe tricouri caci acum am dat accidental peste magazin si nu aveam la mine cat as fi vrut
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Fetelor dar unde v-ati ascuns?Asa activitate salba aici la noi?
ibelciuq uite AICI SANDALUTELE-PANTOFIOR
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Sobi spune:
La multi ani Andrada! Sa ai parte de bucurii si impliniri si multa sanatate!
gravi, mersi de explicatii cu magazinul chicco; stiu ce greseala am facut, in loc sa o iau stanga spre la mama, am luat-o inainte de la eva, pe langa barul terminus, si am dat in calea victoriei.
elteka, am luat masinaria mergatoare de la v-tech; nu as putea spune ca a fost tare incantat de ea, scopul lui cand o vede este sa rupa fluturasul prins pe ea...nicidecum sa incerce sa se ridice sau sa butoneze! l-am mai prins incercand sa roada rotile! mie una imi place, are o gramada de butonase faine si daca nu are de gand sa se joace cu ea, ma joc eu si cu asta basta!
noi avem doua mese de lapte dimineata si seara; la pranz supa si piure de legume cu / fara carne. La 5 ii dam iaurt cu fructe (banana, piersica, para); iaurt cu biscuite; branza cu mar; cartof cu branza si iaurt; mamaliguta cu branza si iaurt. nu primeste fainos pentru ca este dolofan. inca ii facem in casa si iaurtul si branzica si toate piureurile...
doxinu, multumim de info cu magazinul kids-kids. eu ii caut salopete de stat prin casa...
va pup!
chris27 spune:
LA MULTI ANI ANDRADA!Multa sanatate si fericire ,tie,minunatului pletos...intregii familii!...Mi-e dor de mesajele tale!...(trag copiii de mine...)...revin
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra